|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
książka
Witam wszystkich serdecznie. Jestem pod wrażeniem waszych prac, są wspaniałe. Ja też tam troche wycinam i takie tam ale moje kartki i albumy nie dorównują waszym. Mam pytanie.
Chce zrobić album w formie książki i nie bardzo wiem jak mam to zrobić bo chodzi mi o to by nie dziurkować okładek i spinać wszystkiego wstązką tylko żeby to była ładna spójna zamknieta całość... ktos może mi coś doradzic ? Edytowane przez bolus6 Czas edycji: 2009-02-08 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CraftMod
|
Dot.: książka
Witaj!
Możesz: a) kupić gotowy album, taki z kartami z samoprzylepnymi folijkami i folijek się pozbyć, karty i okładkę ozdobić i gotowe b) zrobić album na harmonijce - patrz w wątku kamilci_w księga gości weselnych, pokazene krok po kroku co i jak c) możesz kupić gotowy album - taki typowo scrapbookowy. Wtedy masz koszulki do włożenia scrapów oraz dodatkowo czyste karty to ozdobienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: książka
dzięki choć nie o to mi chodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.