Koniec konkursu? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-04-15, 11:50   #1
MoniaK
Zakorzenienie

Koniec konkursu?

Co się z nim stało? Tak fajnie się zapowiadało, na wizaż oddano mnóstwo głosów. Jestem po prostu ciekawa co ci pseudo organizatorzy nabroili, że szefostwo musiało się aż wycofać [img]icons/icon9.gif[/img] Szkoda, ale mówi się trudno, jestem pewna że wizaż wygra jeszcze w niejednym konkursie [img]icons/icon7.gif[/img]
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-15, 12:16   #2
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Re: Koniec konkursu?

Oględnie mówiąc organizatorzy nie reagowali na khemmm... niezbyt uczciwe naszym zdaniem zbieranie głosów przez jednego z uczestników kategorii... Twierdzili, że nie złapali nikogo za rękę, mimo, ze na zdrowy rozum niemożliwe jest zbieranie większej liczby głosów przez stronę, na której pan chwali się, jakim jest dobrym informatykiem, niż stronę taką jak Wizaż, najpopularniejszą witrynę kobiecą w Polsce, na której w dodatku wątek o głosowaniu był codziennie przypominany...Zwłaszcza, że na stronie pana nie ma nawet linku do głosowania... Nie mówiąc już o tym, ze zawartość tej strony nie kwalifikuje jej do uczestnictwa w kategorii Beauty, tylko raczej Best Private...

W związku z tymi niejasnościami Szefostwo stwierdziło, że taki konkurs nie będzie nas cieszyć... A stosować podobnych metod nie chcą i chwała im za to, ze w dzisiejszym świecie pogoni za sukcesem za wszelką cenę znalazł się ktoś uczciwy... [img]icons/1list.gif[/img] Szefowo [img]icons/icon10.gif[/img] Po wycofaniu naszym panu bez wyjaśnienia odebrano zdobyte punkty, pomimo wcześniejszych twierdzeń, że nic nie nabroił...

[img]icons/1cmok.gif[/img]

Jędrek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyków
BabciaWeatherwax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-15, 12:27   #3
MoniaK
Zakorzenienie

Rozumiem już. Szkoda że takie rzeczy się zdarzają i akurat wizaż musiał trafić na takich nieuczciwych ludzi. Trudno. Jednak masz rację Babciu, chwała szfostwu że szybko zareagowali [img]icons/1cmok.gif[/img]
Ps. Babciu
Widziałam wczoraj Milionerów [img]icons/icon7.gif[/img] super było. Choć wiem jak wygląda na żywo jakaś wizażanka (innych dziewczyn niestety nie widziałam nigdy [img]icons/icon9.gif[/img] ) Pozdrawiam.
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-15, 12:44   #4
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Re: slonko ;-)

slonko napisał(a):
> > Ps. Babciu
> Widziałam wczoraj Milionerów [img]icons/icon7.gif[/img] super było. Choć wiem jak wygląda na żywo jakaś wizażanka (innych dziewczyn niestety nie widziałam nigdy [img]icons/icon9.gif[/img] ) Pozdrawiam.
> [img]icons/1cmok.gif[/img]

Cmokaski Słoneczko [img]icons/icon10.gif[/img] Jestem personifikacją Wizaża teraz, fiu, fiu [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] A okazja będzie jak się spotkamy na zjeździe [img]icons/icon10.gif[/img]

Jędrek ma...

Stary 2003-04-15, 12:59   #5
orz
Raczkowanie

GG do orz

slonko napisał(a):
> (...)(innych dziewczyn niestety nie widziałam nigdy [img]icons/icon9.gif[/img] )
> [img]icons/1cmok.gif[/img]

a facetow widzialas ? [img]icons/icon10.gif[/img]
orz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-15, 13:27   #6
palomino
Zakorzenienie

orz napisał(a):
>
> a facetow widzialas ? [img]icons/icon10.gif[/img]
Ależ Orzeu'ku [img]icons/icon12.gif[/img]
Nie stresuj sie - Ciebie już chyba wszyscy zauważyli na tym forum hyhy [img]icons/icon10.gif[/img]
[img]icons/icon40.gif[/img]
Stary 2003-04-15, 13:32   #7
kreska
Raczkowanie

Re: slonko ;-)

to ja tez sie tu dopisze, chociaz pewnie wczoraj forum gdzies indziej wrzalo po Babcinym wystapieniu [img]icons/icon10.gif[/img] AUUUUUUUU - kolana mi sie ugiely (dobrze ze siedzialam) jak sie okazalo ze nie o zloto chodzilo, eh. ale co ja wlasciwie chcialam.. aha- Babciu masz, ze sie tak wyraze, cholernie duzo pozytywnej energii i maksymalnie zarazliwy usmiech [img]icons/1czarodziej.gif[/img]!!
pozdrawiam [img]icons/icon14.gif[/img]
kreska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-04-15, 13:34   #8
kreska
Raczkowanie

Re: do Babci :)

to ja tez sie tu dopisze, chociaz pewnie wczoraj forum gdzies indziej wrzalo po Babcinym wystapieniu [img]icons/icon10.gif[/img] AUUUUUUUU - kolana mi sie ugiely (dobrze ze siedzialam) jak sie okazalo ze nie o zloto chodzilo, eh. ale co ja wlasciwie chcialam.. aha- Babciu masz, ze sie tak wyraze, cholernie duzo pozytywnej energii i maksymalnie zarazliwy usmiech [img]icons/1czarodziej.gif[/img]!!
pozdrawiam [img]icons/icon14.gif[/img]
Stary 2003-04-15, 13:54   #9
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Re: kreska ;-)

kreska napisał(a):
> Babciu masz, ze sie tak wyraze, cholernie duzo pozytywnej energii i maksymalnie zarazliwy usmiech [img]icons/1czarodziej.gif[/img]!!

Wiedźma [img]icons/1czarodziej.gif[/img]... Wracam do mio...odkurzacza [img]icons/icon28.gif[/img]

Jędrek ma...

Stary 2003-04-15, 14:16   #10
kreska
Raczkowanie

nono - to ja ci tu czarodzieja wklejam - ze to niby takie czary z ludzmi wyprawiasz i w ogole, a ta mi tu wiedzmami wyjezdza. masz racje - chyc ty sie lepiej tego zamiat.. [img]icons/1cojest.gif[/img]..odkurzania
Stary 2003-04-15, 14:33   #11
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

kreska napisał(a):
> nono - to ja ci tu czarodzieja wklejam - ze to niby takie czary z ludzmi wyprawiasz i w ogole, a ta mi tu wiedzmami wyjezdza. masz racje - chyc ty sie lepiej tego zamiat.. [img]icons/1cojest.gif[/img]..odkurzania

Ja jestem znana wiedźma [img]icons/1czarodziej.gif[/img], czaruję i czynię uroki, zapytaj innych dziewczyn [img]icons/icon12.gif[/img], czyli BabciaWeatherwax z książek Pratchetta [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]

Miotłę chwilowo zamieniłam na odkurzacz [img]icons/icon12.gif[/img]

Jędrek ma...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2003-04-15, 22:04   #12
Iwonalodz
Zakorzenienie

Ja Cię widziałam Orzełku [img]icons/icon10.gif[/img] W basenie [img]icons/icon10.gif[/img] sam nie byłeś [img]icons/icon10.gif[/img]

[img]icons/icon40.gif[/img]

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-16, 00:44   #13
orz
Raczkowanie

GG do orz

palomino napisał(a):
> orz napisał(a):
> >
> > a facetow widzialas ? [img]icons/icon10.gif[/img]
> Ależ Orzeu'ku [img]icons/icon12.gif[/img]
> Nie stresuj sie - Ciebie już chyba wszyscy zauważyli na tym forum hyhy [img]icons/icon10.gif[/img]

Iwonalodz napisał(a):
>Ja Cię widziałam Orzełku W basenie sam nie byłeś

> [img]icons/icon40.gif[/img]

jeden komentarz dla obub tych wpisow:
pffffffffffff [img]icons/stones.gif[/img]

do napisania smerfetki [img]icons/icon12.gif[/img]

ps- ja jeszcze malo widzialem a propos fotek.....
orz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości