|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sposób na cellulitis?
Co mam robić i jaki preparat mi polecacie by zniknął cellulitis??
Biorę się ostro za siebie... bo już niedługo lato [img]icons/icon10.gif[/img] Nie wiem jak mam stracić 2cm z ud, zacznę biegać (czy to najlepsze rozwiązanie)?
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Sposób na cellulitis?
Nikt mi nie doradzi nic [img]icons/icon9.gif[/img]
Bardzo mi zależy żeby ktoś mi odpisał na tą wiadomość powyżej
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Re: Sposób na cellulitis?/Zło ? :) na plotkowe ?:)
dolly [img]icons/icon7.gif[/img] jesli chodzi o preparaty =kosmetyki i cellulitis to z tego co się zdązyłam zorientowac nasz drogi dr Jankowiak nie poleci nic, bo podobno zadne preparaty nie są skuteczne na tego typu defekt [img]icons/icon7.gif[/img] Mam nadzieje, ze nic nie pomyliłam [img]icons/icon7.gif[/img]
na temat cellulitu było juz duzo [img]icons/icon7.gif[/img]wpisz w wyszukiwarke "cellulitis, cellulit, rozstepy, etc.. ) poszukaj na forum, poczytaj publikacje Basi Kwaitkowskiej no i Kw, jesli chodzi o ranking kosmetyków w tej materii [img]icons/icon7.gif[/img] Sam kosmetyk nie zdziała cudów nie oszukujmy sie [img]icons/icon7.gif[/img] Dieta, ruch, masaz + kosmetyk jako lekko poprawiający napiecie skóry- wszystko to razem moze przyniesc lepszy od dotychczasowego efekt [img]icons/icon7.gif[/img] ps. zło- przeniesmy watek, cio ? [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#4 |
Gość
|
Do uslug [img]icons/icon7.gif[/img]
[img]icons/icon35.gif[/img] Agentka-Ola napisał(a): > ps. zło- przeniesmy watek, cio ? [img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Niom Ola ma racje.. poszukaj info na forum, naczytasz sie do woli [img]icons/icon27.gif[/img]
Powodzenia.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.