|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
krag 1 i 2- aaaa !!
Czy ktos z Was widzial film "Krag" i "Krag 2" ?
Tzn chodzi mi glownie o czesc 2. [img]icons/icon7.gif[/img] czy jest warta. Bo jesli chodzi o 1.. to wlasnie dzis widzialam.. i.. niom nic jak ktos widzial niech napisze wrazenia [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: krag 1 i 2- aaaa !!
hejka aggie
![]() ![]() teraz czekam na 1 czesc w wersji japonskiej bo podobno jest niezla jednak 2 czesc ocenilabym na 2 z 5 gwaizdek(nudny byl momentami ![]() pozdrowka i milego ogladania ![]() papapaty paulka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
W pełni się z Paulką zgadzam. Amerykańska 1 była niezła, za to japońska 2 niewiele warta, nudna okropnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to najlepszy thriler horor jaki widziałam, naprawdę niesamowity. Warto obejrzec w kinie, bo w domu to już nie ten sam efekt. Widziałam na razie pierwszą część amerykańską i japońską, ale japończycy w porównaniu z Ameryką to nic. Japońska bez jakiś większych wrazeń, krótsza i mniej ciekawa. Za to amerykańska jest świetna. Ten film jest tak wciągający, że dech zapiera, trzyma cały czas w napięcu. Polecam. Czekam z niecierpliwością na drugą częśc.
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Ojj nie mialam 2 dni netu i nie mialam jak odpisac [img]icons/icon9.gif[/img]
Wiec.. do rzeczy. Filmik widzialam w domq.. i w kinie pewno wieksze wrazenie by wywarl. Bo wlasciwie to dla mnie film jest straszny jak mam jakies schizy po jego ogladnieciu. A tu nic.. tylko jak ogladalam [img]icons/icon7.gif[/img] oj balam sie balam [img]icons/icon7.gif[/img] Strasznie lubie ogladac filmy ktorych sie boje [img]icons/icon7.gif[/img] (to nie brzmi troszq jak jakis paradoks ? [img]icons/icon7.gif[/img] ) Ale co jak co... hm jak np ogladalam "6 zmysl" to przez pare dni wracaly do mnie obrazy, no i po prostu sie balam zasnac, kapac cokolwiek [img]icons/icon7.gif[/img] a po tym.. hm.. choc niektore momenty byly straszne.. na poczatku.. a potem to wyjscie z telewizora.. wygladalo troche nieprawdopodobnie, ale efekt byl niezly [img]icons/icon7.gif[/img] Tylko wiecie co ? Nie zrozumialam.. moze to glupie, ale do tej pory nie wiem CO zabijalo tych ludzi ? Oni umierali jak widzieli krag, prawda ? A tak w ogole to wszystkim ktorzy go nie widzieli i chca sie pobac bardzo polecam [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
to znowu ja aggie
![]() ![]() ale i tak wole wersje amerykanska i czekam na 2 czesc wlasnie zrobiona przez amerykanow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Hehehe, paulka tu sie rozumiemy [img]icons/icon7.gif[/img] Moj chlopak tez mial ze mnie niezly ubaw, ciagle mnie straszyl i sie smial ze sie boje, ze jak mozna sie takiego filmu bac [img]icons/icon7.gif[/img]
Aaaa 2 czesc widzialam ze juz jest w kinach [img]icons/icon7.gif[/img] trzeba bedzie zobaczyc... [img]icons/icon7.gif[/img] i sie pobac hihi [img]icons/icon7.gif[/img] No wlasnie.. to takie troche dziwne. czemu ona zyla w studni ? dlaczego nigdy nie spi ? i co ma z tym wspolnego kaseta? rozumiem ze to sa obrazy te co ona widziala, ale kto ja nagral? i kto u licha zabijal tych ludzi [img]icons/icon7.gif[/img] Aaaa [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hihihihihih a myslalam ze jestem sama
![]() niom ja juz widzialam druga czesc ale niestety wersja japonska ![]() ![]() powiem tak ze uwielbiam takie filmy ,ale zaden nie spowodowal u mnie tylu pytan "dlaczego"???? moj facet odpowiada ,ze to tylko film ,ale nie wiem czy dobrze slyszalam ,ze prawdopodobnie ten film jest nakrecony na podtsawie jakiejs japonskiej powiesci... chco ogladalm tez ostatnio "solaris"tez dziwny film i do konca nie wiadomo co jest co.moze widzialas? choc filmem ktory wywarl na mnie ogromne wrazenie,w ktorym pbraz i dzwiek wspolgrajac ze soba tak dzialaja na ogladajacego sze szok po prostu,byl film:requiem dla snu. po prostu wow!!!!!!!!!!! jesli ktos nie widzial to polecam choc przyznaje ze to nie jest lekki i przyjemny film. muza swietna(od razu kupilismy plyte) ten film i jeszcze "pi" to filmy do ktorych czesto wracam ![]() ale sie rozpisalam lece pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja mam nadzieję ze wszystko się wyjaśni w drugiej części filmu. Przede wszystkim skąd ta kaseta się wzięła. Mi się wydaje, że Samanta żyła w studni jeszcze parę dni po tym jak ją tam matka wrzuciła, a później chyba nawiedzała ludzi po śmierci. Jest tyle pytań na które nie ma odpowiedzi. Też uwielbiam takie filmy i Paulko napewno obejrzę te o których mówisz [img]icons/icon7.gif[/img] Kurczę, już się nie mogę doczekać drugiej części. Czy ktoś może widział?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dziendoberek
![]() ![]() pozdrowka paulka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Hm to jak sie w 2. czesci nie wyjasnilo to moze bedzie 3. ? [img]icons/icon7.gif[/img]
Hm... jak ktos zna odpowiedz na jakies pytanie z tego filmu niech pisze [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Nie Samanta, tylko Samara [img]icons/icon7.gif[/img]
Też mnie zastanawia skąd się kaseta wzięła? I te zdjęcia co wyglądały jak rentgenowskie trochę, lekarz ją pytął skąd je ma, a ona powiedziała że po prostu były... aha, widziałam tylko wersję amerykańską. za to polecam poslką stronę wrsji japońskiej, obydwu części. zwłaszcze galerię zdjeć z pierwszej części [img]icons/icon7.gif[/img] co do tego co ich zabijało - chyba wystarczał sam jej widok żeby zejść? mnie by wystarczył z nawiązką [img]icons/icon7.gif[/img] najokropniejszą rzeczą w filmie były twarze tych co umarli - tej dziewczyny na początku i tego faceta na fotelu potem. o co chodziło z tymi kabelkami którymi wymiotowali? dlaczego ona nigdy nie śpi i co to ma wspólnego z tym że przyzwoity pogrzeb nie pomaga w zlikwidowaniu całej sprawy? jak ona rano po tej nocy rozmawiała z synkiem, on powiedzial you were not supposed to help her, don't you understand? she never sleeps! co to ma do rzeczy? dlaczego w studni jest dzieckiem a wychodzi z TV dorosła? skąd ona się w ogóle wzięła, sądząc po imieniu i włosach, miała jakieś japońskie korzenie? a co do kręgu - krąg to inna nazwa "łąńcuszków" internetowych, bla bla bla, wyślij do 7 osób bo jeśłi przerwiesz krąg spotka cię nieszczeście. dlatego przyżywają te osoby, które robią kopie ORAZ pokazują film następnej osobie. ona przeżyła bo zrobiła kopię i pokazała exmeżowi, a ostatnie zdanie w filmie mówi chłopczyk - co się stanie z osobą której to pokażę?. generalnie - BRRRR. Mój chłopak tez miał niezły ubaw jak się bałam [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
No wlasnie [img]icons/icon7.gif[/img] Kasety nie rozumiem [img]icons/icon7.gif[/img]
A katrina, jak mozesz podaj adres tej stronki [img]icons/icon7.gif[/img] Hm a z tym kregiem nie chodzilo o studnie ? ze ona byl w ksztalcie takiego akby kregu, ja to tak odebralam. I ci ludzie imierali widzac ten krag.. tak mowil ten maly o ile pamietam. I w ogole tego tez nie qmam, skad to siem wzielo- dlaczego Samara temu chlopcowi mowila co ma rysowac, jak mu mowila !?I calego motywu z tym synkiem nie rozumiem. Jak mowi katrina, skad on wszystko wiedzial ? Ej wlasnie.. jak ja ogladalam to nie pokazali twarzy eksmeza tej babki ani panny na poczatku.. nie pokazali. Tylko taka znieksztalcona twarz po zrobieniu zdjecia. To tez takie niewyjasnione jest czemu [img]icons/icon7.gif[/img] Tzn Samara byla adoptowana przez ta Morgan (Anna?) i trzymana na strychu brrr. A skad.. nie powiedzieli. Hm, ten maly mowil tez ze ona chce byc tylko wysluchana prawda ? To nie dlatego przezyla glowna bohaterka ? Bo ja wysluchala, chciala pomoc ? I skoro jak ja matka wrzucila fdo studni, zyla 7 dni, a potem gdy ona (glowna bohaterka zapomnialam jak siem nazywala ![]() eeej, im wiecej mysle nad tym filmem tym bardziej nie wiem nic [img]icons/icon7.gif[/img] nioo dobra ja kce 2 czeeesc [img]icons/icon7.gif[/img] aa [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
http://www.krag.pl/
polecam galerię zdjęć z pierwszej części, ale nie oglądajcie same w domu [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
E nie jest ttakie bardzo straszne [img]icons/icon7.gif[/img] Film byl goorszy [img]icons/icon7.gif[/img]
Ale japonskie takie dziwne troszq siem wydaje [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.