![]() |
#1 |
BAN stały
|
Dzień Chłopaka - wątek zbiorczy
Co można wręczyć chłopakowi z okazji jego święta, coś symbolicznego tak jak kwiatuszek na Dzień Kobiet ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: Dzień Chłopaka
aggie napisał(a):
> Co można wręczyć chłopakowi z okazji jego święta, coś symbolicznego tak jak kwiatuszek na Dzień Kobiet ? > > ![]() Hm... symbolicznie, to może pończoszkę? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
A kiedy to jest??????
![]() Ciężko powiedzieć ![]() ![]() A tak poważnie, to ciężko znaleźć coś symbolicznego ![]() ![]() ![]() Może mała rameczka na małe zdjęcie na biurko, albo z kolei duże (powiększone) zdjęcie na ścianę, albo po prostu kwiatek, albo dobre winko wspólnie wypite? ![]() Kurczę, ciężko robić małe, symboliczne prezenciki facetom, cio? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hehe, a mój z rowerowej.albo czegokolwiek związanego z rowerami.
![]() ale chodzi ci ogólnie o jakiegoś tam chłopaka/chłopaków, czy o Twojego chłopaka? bo to wymaga różnego zaangażowania w wybór prezentu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Chodzi o mojego chłopaka
![]() ![]() Zło, co byś zrobił z tą pończoszką jakbyś takową dostał ? ![]() Nio właśnie, facetowi kupić coś symbolicznego.. masiakra ![]() ![]() Siakieś czekoladki ? Ja nie wiem kurna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
acha-to sprawa jest o wiele łatwiejsza.
![]() jeśli ma jakąś pasję, to jakiś drobiazg z nią związany-to się najlepiej sprawdza. a jak nie ma -może ugotuj mu coś pysznego( przez żołądek do serca, hehe).to też się zawsze sprawdza. ![]() jeszcze pomyślę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
heh, a ja wlasnie swojemu kupilam ramke na biurko do pracy (bo tak sobie zazyczyl
![]() ![]() Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Hmmmmm...
![]() Nio nie wiem... ![]() Ugotować.. niee ![]() ![]() A co do pasji.. no ma, ale żaden drobiazg do główki mi nie przychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja swojemu upiekę pyszny tort orzechowy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
Jejku, strasznie indywidualna to sprawa, mój np bardziej by się ucieszył z wiatraka do kompa czy innych pierdółek do jego maszyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej kupić mu komplet bielizny w twoim rozmiarze, z pewnością się ucieszy, a ciasto zrób koniecznie np. "Kreta" 15 minut i ciacho gotowe - każdemu wyjdzie sprawdzone, nawet najgorszej niezdarze kuchennej.
Zgrzeweczkę jakiegoś naprawdę dobrego ![]() Zabawny krawat. Ja zawsze i każdemu robię kilka prezentów, a jeden zawsze stanowi rzecz pożyczoną od solenizanta, oczywiście nie specjalnie to pożyczam, ale zawsze coś się znajdzie takiego np. książka - zawsze to wzbudza niezłą sensację. Ja uwielbiam robić ludziom kawały: koledze informatykowi dałam szczotkę ryżową z własnoręcznie zrobioną metką i pieczątką z treścią o delikatnym włosiu do czyszczenia monitorów, koleżance plastyczce płytę chodnikową z wypisanymi życzeniami oraz pomocną dłoń - ręka manekina w seledynowym kolorze. Koledze metalo-pankowi metr grubego łańcucha dla psa, bo zawsze nosił klucze na łańcuszku. Trzeba coś podpatrzeć i ciut przedobrzyć. Ale oprócz takiego kawału miło jest dać jakiś normalny prezencik. Ciekawą gałkę do przerzucania biegów - czy jak to się tam nazywa. Kiedyś chłopcom dawało się smoczek na wstążće, ale to były dawne czasy. A kiedy w końcu ten dzień chłopca?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dzień Chłopca jest 30 września.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Kakusiu - już zaczne myśleć nad czyms szalonym, co by tu zmalować albo namalować.
Właśnie mi się przypomniało, że jak byłam zagranicą, to były świetne ogromne pocztówki z życzeniami takie na metr wysokości.
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Re: Dzień Chłopaka. CO?? Jaki dzień? Jakiego chłopaka?
O NIE! 30 września jest święto tłumaczy (czyli Dzień Tłumacza
![]() ![]() Nie ma sprawiedliwości na tym świecie, oj nie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gość
|
Re: Dzień Chłopaka. CO?? Jaki dzień? Jakiego chłopaka?
Cóż, w takim razie pończoszkę należy wręczyć w pierwszym napotkanym biurze tłumaczeń
![]() Takie życie... ![]() |
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
wiec sprawa cgyba sie w ogolnosci rozchodzi o prezenty. Maja duzo racji te z Was ktore mowia o tym zeby kupic rzecz zwiazana z zamilowaniem swojego chlopaka. Tylko zainteresujcie sie sprawa, cokolwiek to by nie bylo, czy wiatraczek, czy przezutka do roweru, czy czesc samochodowa. jeden - ustalcie, co by sie przydalo Waszemu chlopakowi dwa - teraz pojdzcie do kiosku,gdzie mozna na miejscu czytac prase i przegladnijcie czasopisma fachowe na dany temat, jaka firma co produkuje i za ile trzy - wejdzcie na fora podobne do tych i zerknijcie na opinie uzytkownikow. 4 - dokanjcie zakupow. Wlasnie teraz tak postepuje szukajac prezentu (kremu), dla swojej dziewczyny.
pozdrawiam, pozatym pomysl z obwiazaniem sie kokarda w ramch prezentu jest tez niczego sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
A ja miałabym pytanie dla dziewczynek chodzących jeszcze do szkoły!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Kurczę! dobrze, że przypomniałyście! Bo znowu bym zapomniała...
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
o nieeeeeeeeee..dzień chłopaka ;( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuu i co ja teraz zrobie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
![]()
A ja wyciągam wątek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzień Chłopaka
Na forum zrób to sama jest juz taki wątek.
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
czytałam... ale mi chodzi o prezent dla chłopcow z klasy co można im kupić pomysłowego bo raczej same nie będziemy robić prezentów... czy ktoś ma ciekawe pomysły?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
ooo właśnie dziś mysłalam o tym kiedy jest ten Dzień Chłopaka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
My kiedys zrobilysmy chlopakom prezent w postaci zdjecia wszystkich klasowych kolezanek w skapych tunikach, wystawiajac kuszaco dlugie nozki i z zalotnymi minkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
oo a w tym roku prawdopodobnie bedziemy b zlosliwe i kazdemu kupimy cos pozytecznego: to jest INFORMATOR MATURALNY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Pamietam jak co roku pod koniec września głowiłysmy się ,co by tu kupić facetom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasi panowie byli bardzo zadowoleni ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
W maturalnej klasie nasi chlopcy dostali koszulki, na ktorych widnialy napisy odnoszace sie do ich osobowosci. Mialam bardzo uzdolnione manualnie kolezanki wiec one same przygotowaly te napisy.Nie wiem jak tego dokonaly,bo jestem typowym antytalenciem artystycznym.Jednakze chlopcy byli zadowoleni i czasem mozna ich jeszcze zobaczyc w tych koszulkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
podobają mi się Wasze pomysły
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie podciągam, bo też mamy z dziewczynkami problem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
No kochane ja mam podwójny problem ... Mój chłopak ma również 30 września urodzinki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.