![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
S-M -> Bluzki, spodnie,spódniczki, T-shirty, sukienki
Witajcie!
Uzbierało mi sie troszkę rzeczy nieużywanych, a nawet nie noszonych przeze mnie. Mam nadzieję, że będą one dobrze służyć innym osobom, a nie będą leżeć bezczynnie w szafie ![]() Poszukuję koszulek sportowych, krótkich spodenek, dresów. Korki do piłki nożnej także ![]() A ponadto kosmetyków nigdy nie za dużo. Więc jesli coś mi się tylko spodoba to się wymienię. ![]() Rzeczy wysyłam uprane i uprasowane. Tego samego oczekuję od innych. W razie potrzeby mogę wstawić zdjęcia ubrań na sobie. Ale większość jest na mnie za mała lub za duża lub źle leży ![]() PILNIE SZUKAM SPODNICZKI W KRATKĘ (czerwona lub niebieską) Edytowane przez Sheltia Czas edycji: 2008-06-23 o 19:39 Powód: dodanie info |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: S-M -> Bluzki, spodnie,spódniczki, T-shirty, sukienki
Super różowa chusta. Można ją zawiązać na głowie. Na biodra raczej za mała. Z metalowymi blaszkami. Stan bdb.
Rozmiary: szer. 70cm dł. 32cm (bez blaszek) dł 38cm (z blaszkami) Troszkę ubrudzona, ale spierze się w praniu. Edytowane przez Sheltia Czas edycji: 2008-06-23 o 16:28 Powód: dod info |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Letnia sukienka, przewiewna, prześwitująca. W sam raz na plażę. Przewiązywana pod biustem. Nie noszona nigdy, stan bdb.
Na metce napisany rozmiar na 140cm. Całkowita dł. 99cm Dł od pach 74cm Szer po pachami 36cm Szer na dole 63cm Szer przy pasku 37cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Spódniczka do kostiumu kąpielowego. Zawiązywana. Nie noszona, stan bdb.
Szer 36cm (od szwu o szwu, ale można ją zmiejszyć, ponieważ jest przewiazywana, więc szer jest regulowana) Całkowita szer 115cm Dł. 46cm Edytowane przez Sheltia Czas edycji: 2008-06-23 o 16:28 Powód: ort. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
T-shirt 92% bawełny 8% elastanu. Made in India. Na metce rozmiar XL, ale jest raczej jak M. Nie noszona, bdb. Super napis na plecach.
Dł 45cm Szer pod pachami 35cm Szer na dole 39cm Dł rękawka 15,5cm Dł dekoltu 12cm Szer dekoltu 13cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Biały too. Raczej dla małej dziewczynki, ale ja założyłam kilka razy w formie topu. Rozmiar 152. Stan bdb.
Szer u góry 33cm Szer na dole 37cm Dł 28cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Modna bluzka. W formie dwóch bliżniaczych bluzeczek. Kupiona w USA. Kilka razy założyłam. 100% bawełny. Made in Mexico. Stan dobry (na dole kawalek nitki odprutej, da się doszyć). Z lewej strony modne zmarszczenie
![]() Szer 37cm Dł 48cm Dł rękawka 18cm Dł dekoltu 6cm Szer dekoltu 15cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Granatowy t-shirt dla marynarza. Z logo statku "Zawisza Czarny". 100% bawełny. Nie noszony, stan bdb. Na metce rozmiar S. Ale na oka widać ze większa. M.
Szer 49cm Dł 68cm Dł dekoltu 6cm Szer dekoltu 14cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Koszulka z kapturem moro. Na metce na 13 lat. Z przodu mała dziurka, którą da się zaszyć. Kilka razy założona. Stan dobry.
Szer pod pachami 39cm Szer w ramionach 31cm Dł 45cm Dł kaptura 32cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Szukam, szukam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
T-shirt z fajnym napisem. Modne 2 bluki w 1. 100% bawełna. Nie noszona. Stan bdb.
Szer pod pachami 37cm Szer na dole 35cm Szer w ramonach 30cm Dł 44cm Dł rękawka 8.5cm Dł dekoltu 4.5cm Szer dekoltu 14cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Bluzka w kolorze różowym, 100% bawełna. W sam raz dla kogos kto szuka czegoś napodryw!
![]() Szer 36cm Szer w ramionach 30,5cm Dł 50cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Kolejna różowa
![]() Szer 36cm Dł 41cm Dł rękawka 15,5cm Dl dekoltu 10,5cm Szer dekoltu 16cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1214248476
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Bluzeczka kremowa. Nie noszona, stan bdb. 92% polyester 8% elastan. Na metce na wiek 14 lat. Ale raczej rozmiar S, a nawet M.
Szer pod pachami 35cm Szer w ramionach 30cm Dł 46cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Kolejna różowa (a jak!
![]() ![]() Szer. 35cm Dł 45cm Dł od dekoltu w dól 30cm Dł z tyłu 31cm Edytowane przez Sheltia Czas edycji: 2008-06-24 o 21:12 Powód: dod info |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Bluzka z długim rękawem. W czarno białą kratkę. Nie noszona. Stan bdb. Styled in Italy. 85% baumwolle 5% lycra.
Szer 42cm Dl 51 cm Dl rękawa 50cm Szer dekoltu 17cm Dl dekoltu 7cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Sportowa szara bluzka, z białym kołnieżykiem. Rękaw 3/4. Nie noszona. Stan bdb. 100% bawełna.
Szer po pachami 41cm Szer w ramionach 33cm Dł 50cm Dł rękawa 40cm Dl dekoltu 19cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Szalik zimowy 100% polyester. Używany jeden sezon. Stan db.
Dł 165cm Szer 24cm Do kompletu chusta na głowę. Ma rzepy troche juz zuzyte, ale da radę wymienic na nowe. Stan db. Szer 63cm Dł 32cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Super bezrękawnik z kapturem Tommy Hilfiger. Z przodu kieszonka zawiazywana oraz rozpinany do boku suwak. Stan bdb. Nie noszony. Made in Sri Lanka. Rozmiar a metce L, ale raczej M.
Szer pod pachami 41cm Szer w ramionach 34cm Dl 48cm Dl kaptura 33cm Dl suwaka 29cm Edytowane przez Sheltia Czas edycji: 2008-06-24 o 21:49 Powód: dod info |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Przewiewne sportowe spodenki. Z gumką w pasie. Nie noszone. Stan bdb. Na metce rozmiar S
Szer w pasie 29cm Szer nogawki 30cm Dl 30cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Niebieska spódniczka. Z tyłu zapianana na suwak. Z przodu rozporek na lewe udo
![]() ![]() Szer w pasie 28cm Szer na dole 43cm Dł 36cm |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Czarna spódniczka w białe małe kwiatuszki. Z przodu tasiemka biała. Dopasowuje się do ciała. Made in England. Firma SOPHIE ta sama co wczesniejszej kremowej bluzki. Na metce na 14 lat. Ale nawet M. Nie noszona. Stan bdb. 100% nylon
Szer w pasie 29cm Szer na dole 42cm Dł 49cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Luźny bordowy sweterek. 34/36. Stan bdb. Nie noszony. Made in Italy. 70% polyacryl 30% viscose.
Szer pod pachami 48cm Dl 56cm Dl rekawa 54cm Dl golfu 11cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Spodnie czarne biodrówki, rozszerzane na dole z różowymi lamówkami. Stan db. Noszone troszkę. Brak guzika (jesli ktos sie zdecyduje, naturalnie ze przyszyje
![]() ![]() Szer w pasie 35cm Szer nogawki 29cm Dl calkowita 90cm Dl od kroku w dol 69cm Stan 23cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.