|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
brązik ppodejście drugie..
Witam kochane
ale to z tego względu,że łobuzy moje śpią i ma chwile dla siebie ale w tym wykonaniu jestem bardzo zadowolona z całej twarzy.Powoli zaczynam łapac o co chodzi z tym rozswietlaniem jej to wyprowadzcie mnie z błedu A i jeszcze policzki gdzieś wcieło hmm...P.s.oka zamkniętego brak,nie bijcie prosze.Aparat poszedł spac i nie dało rady go obudzic ![]() Twarz: -essence 3 w 1 korektor -podkład loreal infaillible 200 sable dore -true mach minerals loreal cream beige(lezy u mnie od dawna,ale pierwszy raz udało mi się go bez plam polożyc )-maybelline dream mouse 02 champagne(w roli rozświetlacza,chociaż niewiem czy do tego on służy )-na policzkach bourjois sienne80 albo 88(zapomnialam) Oczy: -cienie inglot integra 47 plus 55 na łuk brwiowy -tusz standardowo estee lauder Ust: -bezbarwny błyszczyk avon
Edytowane przez paulina150528 Czas edycji: 2014-06-01 o 22:41 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: brązik ppodejście drugie..
ale o co chodzi? Przecież w brązach niebieskie oczęta wyglądają ładnie
Powinnaś się więc w nim czuć dobrze...Dream mat mouse to chyba podkład jest, cio? ![]() może ja czegoś nie wiem, ale podkładem policzki rozświetlasz? Kup sobie kulki vollare na jakimś ryneczku czy w sklepie za 4zł - ja w takim kupiłam tanie a ładny efekt dają rozświetlenia no i szkoda, że aparacik zastrajkował i zasnął, bo fotki zamkniętych oczek byłby pomocne. A tak to napiszę, że ładnie wyglądasz, może ciut pod okiem w zewnętrznym kąciku coś dużo tego cienia http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1216759928 - dla zasady musiałam się przyczepić |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
o widze moja prosba spelniona ->
jest pieknie. moze faktycznie w poprzednich kolorkach wygladalas najfajniej,ale i w brazie nie jest zle, calkiem elegancko, do pracy w sam raz kwestia chyba umiejetnego obejscia sie z brazowymi cieniami, zawsze mozna je z jakims innym kolorem polaczyc i to tez jest wtedy wyjscie. Ciezko sie pomalowac brazem nie uzyskujac efektu zmeczonych czy tez posinialych oczu, ale u ciebie na zblizeniach brazik wyglada fajnie ![]() Co do makijazu, to nie wiem czy to oswietlenie ale cera wyglada na duza jednolitsza niz na poprzednich makijazach, bardzo swiezo
|
|
#4 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rybko kochana jako takiego rozswietlacza jeszcze nie posiadam ale już niedługo cien pod okiem hmm...łezka mi poleciała i troszke go tam jakoś się znalazło żartuje widze,że go tam za dużo wczoraj tego czepiania(które traktuje na plus)brakowało i dlatego byłam taka zdziwiona![]() Cytat:
Miss seppy Właśnie ktoś mnie o ten brązik prosil ale nie pamiętałam kto Mi coś tego obejścia z brązem brak i zawsze pod oko spada Co do cery i oświetlenie ale i większy wkład pracy w jej malowanie Jestem z niej bardzo zadowolona![]() P.s.wreszcie odkryłam magiczny + do edytowania kilku wypowiedzi normalnie zdolna jestem,ale wcześniej go nie widziałam może dlatego,że dziś w okularach siedze przed monitorem bo oczka się buntuja
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
no i cie podkusilam na brazik
![]() no ale czemu ty sie zle czujesz jak jest ladnie???ba nawet bardzo???nie jest krzykliwo jest tak hmmm spokojnie-bardzo ladnie ci w brazach-oczko tak sie odbija a co do policzkow no coz ja tez jak pomaluje,mocniej zaakcentuje(w ramach zdjec bo potem troszke scieram ) to nie widac ich prawie wcaleszkoda ze nie ma oczek z bliska co do rozswietlacza te kulki volare na mnie nie dzialaj ja bynajmniej nic nie widze jakby nieistnialy-najlepiej by tu doradzila linkaa u niej buzia najpiekniej rozswietlona a moze czekoladka bourjois???ta biala |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze kiedys-poki co dziekowac bede grupowo
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jest proste jak bułka z maslem
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
dubel
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo mi się podoba
brąz fajnie podkreślił Ci kolor tęczówki, jedynie na usta dałabym coś bardziej wpadającego w beż, złoto, no i policzki mocniej, bo nie widać a rozświetlacz polecam AOH Essence nie przeraź się warstwą na wierzchu, która jest pełna brokatu, wystarczy raz przejechać palcem i brokat z wierzchu znika a rozświetla super.Aha i na tym zdjęciu wyglądasz ślicznie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1216759928 |
|
|
|
|
#10 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje Linnka już mi pisala wcześniej co i jak,ale nie mam chwilowo czasu wybras się w strone cywiliazcja-sklepow A z tą czekoladką to hmm...kusi mnie kusi tylko,że nigdzie jej znaleśc nie moge.Cytat:
naczytałam się o nim tutaj wiele dobrego i czekam tylko na mozliwośc wybrania się na łowy
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o do volare to mam, efekt widać-i to czasem za duży jak napaćkam i sobie chwalę |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę pochwalić zdjęcia, bo są dużo lepsze niz poprzednie
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vampi w tajemnicy Ci powiem,że większośc tych zdjęc była robiona w całkowitej ciemności na trybie nocnym![]() Rybko ja poluje na tą czekoladke na allegro i jeszcze nie udało mi się jej spotkac a ten mus który tu mi się na buzi znalazł doczytałam wczoraj na opakowaniu,MUS ROZŚWIETLAJĄCY![]()
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w liście kosmetyków tego tak nie ujęłaś, myślałam, że rozświetliłaś się podkładem
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Rybko bo ja wczoraj z lekka zakrecona byłam
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
brąz zawsze na plus
+
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Świetnie wyglądasz w brązie, makijaż w sam raz do pracy
I będę chwalić i chwalić, bo makijaże coraz lepsze, bardziej dopracowane, zdjęcia też niezłe.
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
NIe wiem co Ci się w tym makijażu nie podoba. Na swoim monitorze widzę złotobrązowe cienie, które świetnie podkreślają kolor Twoich oczu. Są wyraziste i naprawdę ładnie wyeksponowane. Błyszczyk jest bezbarwny powiadasz? Ja widzę subtelny różyk. Świetnie wyglądasz. Maluj się tak częściej
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Ładnie wyszło, ale dla mnie troszkę za ponuro, nawet jak na Ciebie (bo ja to jaskrawo..;p). Nie wiem, wydajesz się być zmęczona w tym makijażu, sam brąz-w porządku ale może jakiś jasny w wewętrznym by się przydał? Albo jakieś rozświetlenie? Sama nie wiem, subtelnie, do pracy jak najbardziej ale coś bym dodała
Pozdrawiam fanko Ty moja
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie dziewczyny juz wspomnialy - ożywić czymś buźke, tez polcam kuleczki, tanie a nie wyobrazam sobie bez nich makijazu
róż, brazer i od razu inaczej makijaz wygladaa to co zmalowalas ladnie wyglada, pasuje Ci
|
|
#21 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
Cytat:
ja w domu pracuje![]() Cytat:
![]() Cytat:
o i dokladnie napisałaś to jak się czułam w tych kolorkach coś pokombinuje z tym brązem![]() Cytat:
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
podobasz mi się w tych brązach
widać, że robisz postępy, zarówno w makijażu jak i w zdjęciach
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
super brazik
naprawde mi sie podoba
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje dziękuje
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo delikatny, naturalny makijaż
Ładnie w nim wyglądasz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

ale to z tego względu,że łobuzy moje śpią i ma chwile dla siebie
ale w tym wykonaniu jestem bardzo zadowolona z całej twarzy.Powoli zaczynam łapac o co chodzi z tym rozswietlaniem jej
A i jeszcze policzki gdzieś wcieło hmm...
)

Powinnaś się więc w nim czuć dobrze...
no i szkoda, że aparacik zastrajkował i zasnął, bo fotki zamkniętych oczek byłby pomocne. A tak to napiszę, że ładnie wyglądasz, może ciut pod okiem w zewnętrznym kąciku coś dużo tego cienia 

a ten mus który tu mi się na buzi znalazł doczytałam wczoraj na opakowaniu,MUS ROZŚWIETLAJĄCY