|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Białe coś...
Dzisiaj przy goleniu miejsca intymnego zauważyłam coś dziwnego
![]() Nie wiem jak mam to wytłumaczyć.. ![]() Przy wejściu do pochwy wiadomo jest taka skóra, jakby pofałdowana (mam nadzieje, że wiecie o co chodzi). Mam na myśli to co znajduje się wewnatrz warg sromowych (jest to wokół cewki moczowej i pochwy). No więc... To jest koloru czerwonego, a dzisiaj zauważyłam, że w jednym miejscu jest białe... ![]() ![]() Co to może być...? Dodam, że współżyje od 2 lat, cały czas z jednym i tym samym mężczyzną. Pomocy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Białe coś...
Proponuję udać się do lekarza ginekologa. Może to być 'nic', a może to być 'coś' - zawsze uważam, że takich wątpliwości nie należy lekceważyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
racja, udaj się do lekarza, nam jest tutaj na forum trudno postawić diagnozę. musisz skonsultować z lekarzem, może to nic poważnego, ale wizyta nie zaszkodzi
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze to byc jakas resztka sluzu,a moze byc objaw grzybicy
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wizyta u lekarza nie zaszkodzi, ale jeżeli samo przejdzie - nie ma się czym martwić.
Mój gin powiedział, ze tam tez jest skóra i jeżeli takie coś występuje pojedynczo i samo schodzi nie ma powodów do obaw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.