|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Oluuuu!!!!! !!!!!!
Olu, czy uzywałaś Agufem????
I jak się spisał?? Jak działał??Nie wiem czy kupię.. [img]icons/icon21.gif[/img] Pozdrowienia i buziaki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Oluuuu!!!!! !!!!!!
Kochanie [img]icons/icon29.gif[/img] moje, ja przepraszam, ze tak zapytam z głupia frant [img]icons/icon10.gif[/img] ale to do mnie to pytanko ? [img]icons/icon7.gif[/img]
pytam, bo ja nawet nie miałam zamiaru kupowac tego co napisałas Nutuniu [img]icons/icon7.gif[/img] albo juz mam skleroze [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] Misku [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#3 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Re: Oluuuu!!!!! !!!!!!
[img]icons/1cmok.gif[/img] oczywiscie że do Ciebie [img]icons/1cmok.gif[/img] to piguly na bolesny okres.................... .....
ale widocznie pomylilam imiona... [img]icons/icon21.gif[/img] ??? .... No cóż wielkie sorrry [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Re: piguły - Nuti :)
aaaa [img]icons/icon7.gif[/img] Nutus [img]icons/icon29.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] nie, bo zapomniałam kupic [img]icons/icon7.gif[/img] ostatnio mam zycie jak w Madrycie [img]icons/icon10.gif[/img] duzo, szybko i ostro [img]icons/icon10.gif[/img] zero czasu [img]icons/icon12.gif[/img] przy ostatnich bólach - nota bene w swieta ... wrrrr.. [img]icons/icon9.gif[/img] ratowałam sie Nurofenem Mentrual- kichaaa, na mnie zadziałał po 3 , leee..
sorki kochanie, ze nie zajarzyłam.. [img]icons/icon9.gif[/img] na razie łykam Falvit i mecze sie dalej, ale dziekuje ze mi przypomniałas o tym Malenka [img]icons/1cmok.gif[/img] co ja bym bez ciebie..echh.. dzieki Nuti [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#5 | ||
Nutka nie gryzie!
|
No problem [img]icons/icon10.gif[/img] i polecam sie na przyszlość [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
tyle razy mi juz pomogłas= ratowałas z opresji, dzieki mojej niewiedzy albo czystej głupocie [img]icons/icon10.gif[/img] - jedno i drugie wrodzone [img]icons/icon12.gif[/img] ze glupio bedzie prosic o instrukcje, ze tak powiem przyszłosciowe [img]icons/icon7.gif[/img]
jak nowe zwierzątko się chowa Nuti ? zrobiłas cos z włoskami? [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#7 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Ojej [img]icons/icon29.gif[/img] Oluś sorry że dopiero teraz ale dzisiaj o 18.20 mialam angielski i wyleciałam jak szalona w trakcjie naszej rozmowy...
Wloski obciełam i zrobiłam tak jak "Kazałaś" , wyszlo ślicznie [img]icons/icon7.gif[/img] dzieki wielkie!! Nowe zwierze jest super b.mądry i chyba (jejku!!!) inteligentniejszy od poprzedniego a do tego niezły "aparat".. Kolorowych snów pa pa pa [img]icons/icon40.gif[/img] lecę spać
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
A propos Agufemu Nutka.. ja go mialam.. iiiii... jego trzeba jesc przez 30 dni rano.. nio i zjadlam moze z 3 czy 4.. ale jedyne skutki uboczne jakie moga wystepowac to nudnosci.. i bum ! tak mi bylo nieodbrze ze hej ! i cale opakowanie wywalilam do kosza [img]icons/icon9.gif[/img]
Tak wiec ja nie polecam, choc nawet tu na wizazu byl kiedys o tym posty.. i pewna wizazanka poradzila mi, iz jest super i jej sie polepszylo.. mniejsze bole, mniejsza obfitosc.. ale jak ja o tym sobie przypomne, tio.. brr [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ze się wtrącę, ale nie mogę sie powstrzymać, hehehhehehhe...
Oluś, głowy nie zgub, hyyyhyyyy... I jeszcze w aptece dokup ten... no... jak mu tam... mam na końcu języka... na pamięć! [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon28.gif[/img] Jesteś kompletnie [img]icons/icon41.gif[/img], wariatko [img]icons/icon29.gif[/img], zakręcona jak słoik [img]icons/1list.gif[/img] Buziam w szalone czółko... [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.