|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pawie oko
TWARZ:
![]() PODKŁAD MAYBELLINE EVER FRESH '040FAWN PUDER ANTYSEPTYCZNY MISS SPORTY '003DARK PUDERBRĄZUJĄCY W PĘDZLU SEPHORA BRAK NR OCZY: ![]() MASKARA ASTOR LYCRA EXTEND 'BLACK KREDKA ASTOR KOHL KAJAL PENCIL '092WHITE CIENIE Z PALETY MISS ROSE PROFESSIONAL MAKE-UP USTA: ![]() POMADKA SEPHORA BRAK NR |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: pawie oko
oczy wyszly okej, mam male ale odosnie Twojej cery smruejsz ja jakims samoopalaczem czy czyms podobnym bo jest strasznie pomaranczowa!?:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
przepraszam za szczerość, ale nie podoba mi się - połączenie kolorów może jeszcze być, ale nie podoba mi się sposób, w jaki to zrobiłaś i kształt oka, który osiągnęłaś tym cieniowaniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
nie używam samoopalacza, tak wyszły zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
w poprzednim makijazu tez tak wyszly, moze w takim razie zmien puder na cos bardziej bezowego bo taka pomarancza troche tandetnie wyglada oczywiscie nie gneiwaj sie bo to nie zlosliwe:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja stawiam ze to wina zdjec,oswietlenia........ .......
oczka mi sie wlasnie podobaja-taki inny sposob nalozenia,tak egzotycznie szkoda,bo brakuje mi otwartych oczek na wprost ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dobór kolorów niezbyt mnie przekonuje, ale za to podoba mi się kształt oka, jaki nadałaś. Bardzo oryginalnie to wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mnie się strasznie podoba!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
oczka bardzo ciekawie wyszły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
oczka slicznie. tylko mam zastrzezenia co do koloru cery. ale moze to wina oswietlenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo podoba mi sie kolor na oczkach oraz wykonanie, takie niecodziennne cieniowanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jakoś nie zabardzo przemawia do mnie kolorystyka,ale ogólnie jestem na tak.co do koloru cery zgadzam się z dziewczynami.
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawy pomysł,bardzo ładne kolory natomiast bardziej bym je roztarła żeby przez siebie przenikały,no i brakuje mi zdjęcia na wprot twarzą do Nas ale tak poza tym to podoba mi się
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Coś mi tu nie do końca pasuje, ale nie bardzo potrafię powiedzieć, co. Może rzeczywiście kolor cery i kontrastowe zestawienie kolorów, nie przenikających się, a wyraźnie oddzielonych...
Natomiast daję 5 z plusem za pomysł i fantazję. Podoba mi się Twoja kreatywność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A mnie sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.