|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Lancome, Clinique, Bi-Kor, Pupa...
WATEK ZAMYKAM BO WIEKSZOSC Z TYCH RZECZY JUZ POLECIALA W SWIAT
Mam do wymiany kilka rzeczy. Narazie dodaje pojedyncze sztuki, bo znow musze dokladnie przejrzec moje skarby ![]() Zapachy: Chetnie wymienie probki(robione i oryginalne) Alien Cavalli Black Esprit Connect Hypnotic Poison Clarins Eau Ensoleillante ta jest ogromna 5mlotic Black XS Escada Magnetism Chopard Wish Pink Sugar Gosh Kaos Cavalli Serpentine Paco Rabane Elle Elen Tracy Imagine Shimmer Moschino I love love Sephora Brown Princess Kolorowka: 1. Lancome Juicy Tubes Lemon Sugar, nowiutki, tylko testowany 2. Lancome Juicy Tubes, niestety nie ma nazwy koloru ale jest to sliwkowy fiolet, na ustach tylko poswiata, nowy, jedynie testowany. Ma piekny owocowy zapach 3. Niebieska pomadka firmy Pupa, na ustach opalizujacy efekt, minimalne zuzycie 4.Clinique pomadka w odcieniu Pink Beach numer 22 5.Clinique sypki puder do twarzy z pedzelkiem, posiadam do niego kartonik, odcien 02, nie moj dlatego chce wymienic, nowy, tylko otwierany 6. Bi-Kor paletka profesjonalnych cieni nr 4, odcienie zieleni opalizujacej na zloto 7.Juicy Tubes z serii Tropicues o zapachu mango 8.odsypka rozswietlacza Loreal Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-07-02 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lancome, Clinique, Bi-Kor, Pupa...
witaj princesko, czy za kóregoś juicy tubes chciałabyś błyszczyk chanela (ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=765) kolor nr 17 Escarbille, użyty max 7 razy, oryginalny oczywiscie
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() aga niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7266669
pierwszy z lewej ![]()
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
niestety ale nie, blyszczyk jest dla mnie o wiele za ciemny. za mloda jestem na takie ciemne usta;D ale chyba wiem skad go masz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
czy za puder clinique cos znajdziesz?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
nie, akurat mam go od wizazanki, ale nie wykluczone ze najpierw chciala go sprzedac na all
![]() a moze cos innego widzisz u mnie za błyszczyk? edit: na zdjęciu to pierwszy z prawej, nie z lewej ![]()
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() czy znalazłabyś u mnie coś za puder Clinique? Rozumiem, że to jest ten produkt: http://www.clinique.com/templates/pr...UCT_ID=PROD667 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
interesuja mnie u Ciebie perfumy ale nie do konca kojarze ten zapach, widze tez ze jest na nie rezerwacja. moglabys jednak przyblizyc mi ten zapach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
notkę o rezerwacji Classique za chwilę zlikwiduję (zapach jest do wzięcia). Powiem jednak szczerze, że zdecydowanie chętniej wolałabym wymienić go na inne pachnidło, aniżeli na coś z kolorówki lub z pielęgncji ![]() Tak więc, skoro tylko ten zapach "wpadł Ci w oko", to obawiam się, że nie uda nam się uzgodnić wymiany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
rozumiem, szkoda. w takim razie pozdrawiam Cie cieplutko i zycze udanych wymianek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Chetniej rozstałabym sie z XS, wprawdzie staram sie wymieniac perfumy na inne zapachy ale tego akurat mało używam..
![]() |
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
princeska a czego szukasz w zamian?mnie interesuje pomadka clinique tylkomusze wiedziec co ew. zaproponowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() puder to BFP |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
5.Clinique sypki puder do twarzy z pedzelkiem, posiadam do niego kartonik, odcien 02, nie moj dlatego chce wymienic, nowy, tylko otwierany 6. Bi-Kor paletka profesjonalnych cieni nr 4, odcienie zieleni opalizujacej na zloto ?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Już sie doczytałam, że to Blended - w takim razie byłabym chetna na wymiane , o ile dałabys mi czas do jutra na sprawdzenie w perfumerii koloru , bo za nic nie pamiętam czy to właśnie 2 miałam , czy inny?
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
ragutka nie ma problemu w takim razie zarezerwuje dla Ciebie ten puder i jutro daj mi znac czy go bierzesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A podasz mi jeszcze dokładnie jaki to odcień - 02 transparency ? Jak tylko będzie w Sephorze to jutro sparwdzę i wieczorem dam znać
![]()
![]() |
#23 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() 1. Lancome Juicy Tubes Lemon Sugar, nowiutki, tylko testowany 2. Lancome Juicy Tubes, niestety nie ma nazwy koloru ale jest to sliwkowy fiolet, na ustach tylko poswiata, nowy, jedynie testowany. Ma piekny owocowy zapach
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.