|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
pierwsze próby Fluffy-tragedia(?)
Pewnie dostane baty xD
ale i tak pokaże Wam co stworzyłam. Nie jest to takie cudowne jak niektóre z was zrobią i zdjęcia będą na razie nieobrobione, bo właśnie padł mi photoshop Ale chcę żebyście oceniły czy moje twory nadają się na to, żeby gdziekolwiek móc je założyć. Będę wdzięczna za rady i pomoc, ale i tak jestem nastawiona narazie na krytykę xD Oceńcie czy w ogóle mam jakieś szanse aby robić taką cudowną biżu jak wy (narazie tylko jedno zdjęcie, bo nie ma za dobrego światła... )
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: pierwsze próby Fluffy-tragedia(?)
A ja nie biję pierwszaków
bo tez kiedys zaczynałam zresztą całkiem nidawno Jak na początek to nie źle tylko mi te kółeczka jakos nie pasują po między koralikami, ale może na "żywo" wygląda to inaczej Pracuj duuuzo, a cos z tego będzie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
można zrobić lepsze zdjęcie i bez photoshopa. Czemu tak nierówno te kolczyki leżą? Tak rzucone...
a co do samych kolczykach to co tu oceniać - mega krzywe nie są pokaż coś więcej, to zobaczymy co z szansami na cudowną biżu...
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma tragedii
takie proste i zgrabne nie jestem fanką "dwóch korali na druciku" aczkolwiek od czegoś trzeba zacząć.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
a dlaczego tak nerwowo?
kolczyki tragiczne nie są, po prostu zwyczajna praca początkującej biżuteryjki
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
widzę tutaj probe slimaczka
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
kazdy kiedys zaczynal, na poczatek moze byc...
mi tez te ogniwka - koleczka miedzy nie pasuja... no i loopy ale z tym ja tez mam problem wiec sie nie przejmuj dopiero teraz zamowilam sobie odpowiedni sprzet ;p wiec moze bedzie lepiej ;Dno i sprobuj urozmaicic jakos kolczyki
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki
Czyli nie jest tragicznie xD Co do "koralików na druciku" to akurat narazie wolę akurat na początku nie eksperymentować za dużo, bo potem się poddam znając mnie :P Pokażę więcej prac kiedy będzie dobre światło i jak będę miała coś w miarę ładnego Nad zdjęciami popracuję I będę się starać. Ale dziękuję |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Widzisz, że nie bolało
a od Ciebie zależy czy będzie lapiej, dasz radę ![]()
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się te kolczyki, tylko nie wiem co to jest to na dole - jakiś slimaczek czy coś. Lepiej byloby zakończyć zwykłym loopem, albo jeszcze lepiej szpilką...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze i już próbujesz inaczej (te ślimaczki) i dobrze! Są w porządku, naprawdę.. każdy przecież kiedyś zaczynał...
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Na prawdę wam dziękuję
To miały być ślimaczki, ale takie troszkę krzywe wyszły Dzisiaj robiłam trochę kolczyków, ale muszę poćwiczyć robienie zdjęć, bo wyszły tragiczne... Część kolczyków wzięła mi siostra, żeby koleżance pokazać więc nie mogłam zrobić zdjęć i zostały mi tylko jedne, bo aż tyle zdążyłam obfocić zanim zabrała Resztę pokaże jak siostra wróci xD I teraz pytanie, czy takie loopy już lepsze?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
No lopy o wiele lepsze, szybko sie uczysz i jak w takim tempie pojdzie to bedziesz wzorową loopistką na wizażu
![]() Ćwicz do bólu a kolczyki mogą być są ślicznie zielone
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
No i to się nazywa pozytywne podejście
![]()
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie - te drugie kolczyki są całkiem ładne
Chociaż jakieś urozmaicenie by im się przydało (przekładka, kuleczka), ale ja też na początku nie dostrzegałam potrzeby korzystania z takich cudaków, więc pewnie kiedyś sama do tego dojdziesz.Drucik jakoś nieładnie wygląda na tych zdjęciach. On jest taki ciemny, czy tylko na zdjęciu taki wyszedł? I jeszcze te kółeczka - albo mi się wydaje albo one trochę przeszły? Bo widać wgniecenia czy jak to nazwać. Ale za to ładne loopiki, naprawdę bardzo zgrabne. Połączenie kolorów też mi pasuje. Ogólnie jestem na tak ![]() PS. Ciekawe tagi sobie ustawiłaś Szczególnie ten drugi mnie rozbawił.
|
|
|
#18 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Co do loopików dziękuję A co do tagów to nie wiedziałam co mogę jeszcze wpisać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

)

bo tez kiedys zaczynałam
zresztą całkiem nidawno
Jak na początek to nie źle tylko mi te kółeczka jakos nie pasują po między koralikami, ale może na "żywo" wygląda to inaczej
Pracuj duuuzo, a cos z tego będzie 

Czyli nie jest tragicznie xD Co do "koralików na druciku" to akurat narazie wolę akurat na początku nie eksperymentować za dużo, bo potem się poddam znając mnie :P Pokażę więcej prac kiedy będzie dobre światło i jak będę miała coś w miarę ładnego 

jestem również