Czy wrócą ''pumpy''-fuuj - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-04-26, 22:15   #1
misio
Raczkowanie

Czy wrócą ''pumpy''-fuuj

No właśnie-tak sobie siedzę i oglądam różne gazetki i coraz więcej widzę spodni z gumką na dole.Nosiłam takie jak miałam 10 lat i wolałabym więcej nie.Jak myślicie,wrócą?W końcu dzwony wróciły.Nosiłybyście takie spodnie,podobają się wam?
misio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-27, 06:42   #2
lejka
Zakorzenienie

Re: Czy wrócą ''pumpy''-fuuj

misio napisał(a):
> No właśnie-tak sobie siedzę i oglądam różne gazetki i coraz więcej widzę spodni z gumką na dole.

Ja też widzialam, duzo ich teraz...

>Nosiłam takie jak miałam 10 lat i wolałabym więcej nie.

A kto ci każe? Musisz ślepo nadążać za modą???

>Jak myślicie,wrócą? W końcu dzwony wróciły. Nosiłybyście takie spodnie,podobają się wam?

Nie wiem jak z wygodą, nie nosiłam, na modelkach wyglądają fajnie... [img]icons/icon10.gif[/img] Niektóre modele. Ale kto wie, cy się przyjmie, nie zawsze to co w gazetach jest na ulicy, poza tym nie wszyscy idą za modą i ludzie noszą po prostu to, co chcą. Mamy tak wielki wybór... No i jeszcze jedno, droga z gazetki do uliy jest dłuuuuga, więc spoko.
lejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-27, 07:04   #3
misio
Raczkowanie

Lejuś,jesteś niezastąpiona-7.40!!!kto Cię słonko tak wcześnie zdarł z łóżka,bomnie mój synek skowronek.Za modą ślepo nie nadążam,ale dobrze wiedzieć co w trawie piszczy.Jestem raczej z tych co to pół kroku z tyłu.Poza tym wychodzą powoli z mody dzwony i coś musi je zastąpić,nie?Jeszcze dwa, trzy sezony i kto wie.Ciekawa raczej jestem jak się rozkłada poziom podobania,pewnie starszym,tym co to pamiętają- mniej,młodszym,bardzjej otwartym na nowości więcej.A może to ja jestem już taki beton?
misio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-27, 07:29   #4
lejka
Zakorzenienie

misio napisał(a):
> Lejuś,jesteś niezastąpiona-7.40!!!

6, ale jeszcze śniadanko jadłam... I czytałam... [img]icons/icon10.gif[/img]

>kto Cię słonko tak wcześnie zdarł z łóżka,bomnie mój synek skowronek.

Sumieni, ja tak zawsze, jest tyle do roboty...

>Za modą ślepo nie nadążam,ale dobrze wiedzieć co w trawie piszczy.Jestem raczej z tych co to pół kroku z tyłu.

A ja pięć...

>Poza tym wychodzą powoli z mody dzwony i coś musi je zastąpić,nie?

A ja i tak kocham dzwony i je będę nosić...

>Jeszcze dwa, trzy sezony i kto wie.

Aaa, to spoko, tyle czasu...

>Ciekawa raczej jestem jak się rozkłada poziom podobania,pewnie starszym,tym co to pamiętają- mniej,młodszym,bardzjej otwartym na nowości więcej.A może to ja jestem już taki beton?

Ja zdania nie mam, bo nie nosiłam. Za lekkie są dla mnie chyba...
lejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-27, 09:09   #5
Hepi
Raczkowanie

Re: Czy wrócą ''pumpy''- a mi sie podobają :-)

A ja właśnie wczoraj sobie kupiłam takie czarne, sportowe (jak wiekszość moich szmatek) o długości 3/4 niby pumpy [img]icons/icon7.gif[/img] i jestem bardzo zadowolona z tego zakupu [img]icons/icon7.gif[/img].
Faktycznie, droga z gazety na ulice jest dosyć długa, bo w katowickich sklepach nie spotkałam się z jakimś "zatrzęsieniem" tego typu portek [img]icons/icon12.gif[/img]. Ale i tak znalazłam to, co chciałam [img]icons/icon7.gif[/img].
Pozdrawiam
Hepi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-27, 10:51   #6
Ninah
Raczkowanie

takie jeszcze jak kupiła sobie Hepi,to mi się nawet podobają [img]icons/icon10.gif[/img] ale takie długie + szpile ,to ja podziękuje...
Ninah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-27, 11:05   #7
MoniaK
Zakorzenienie

Ja też dziękuję za takie spodenki [img]icons/icon9.gif[/img] Wogóle mi sie nie podobają, ale zobaczymy może sie przyjmą?
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-04-27, 18:57   #8
Chili
Raczkowanie

Juz sie przyjely [img]icons/tongue.gif[/img] widac to w sklepach jest tego mnostwo u bnas, od bardzo drogich sklepow po tanie..

Apropos juz mojego zdania w tej kwestii.. mi sie podobaja rybaczki pumpiaste, ale na wysokich chudych laskach [img]icons/icon12.gif[/img]
Chili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-04-27, 21:46   #9
paula78
Zakorzenienie

witam

mnie tez podobaja sie takie spodnia ,sama jeszcze nie nabylam ale juz wkrotce,jak narazie to nosze wszystkie spodnie podwiniete do pól lydki,kabaretki i buty szpilki z czubem [img]icons/icon7.gif[/img]
chociaz moj facet jak zobazyl mnie w takich spodniach to zapytal:'czy w piwnicy jest duzo wody a na kabaretki zrobil duze oczy i zapytal 'Czy ide na ryby w tych podbierakach ?
ale ja mam wysokie poczucie humoru i umiem mu odpowiedziec rownie siarczyscie [img]icons/icon7.gif[/img]
rzeczywiscie spodnie pumpy lepiej wygladaja na wysokich szczuplych laskach,ale mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie.
pozdrawiam
paula

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości