|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Biuro nieruchomosci
Nigdy sie tutaj nie udzielam,jakos zawsze moje problemy rozwiazuje wyszukiwarka ;P ale mam do was takie małe zapytano odnosnie pracy. Wiec 2 miesiace temu szukałam pracy, niestety nic nie znalazłam, ale rozesłałam swoje cv gdzie sie dało... no i dzisiaj dostałam tel z biura nieruchomosci w krakowie, czy jestem dalej zainteresowana praca u nich. Zaprosili mnie na rozmowe jutro o 10 rano. Wiem jak sie nazywa biuro, wiem gdzie lezy...tylko nie pamietam na jakie stonowsiko wysyłałam. Wiec jakbm sie jednak zdecydowała pojsc to nie wiem za bardzo jaki strój mam na siebie włozyc
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Biuro nieruchomosci
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moja mama pracuje w biurze nieruchomości i u niej każdy musi być ubrany na czarno-biało. Czyli czarna spódnica badź spodnie+biała koszula+czarna marynarka.
Jest to dosc duże i znane biuro wiec byc moze z tad ten wymóg ![]() Także na rozmowe o prace tym bardziej należy sie tak ubrać. Poza tym wydaje mi się ,ze na kazda rozmowę wypada ubrac sie elegancko- czyli najlepiej czarne spodnie i biała bluzka+ zakryte buty ![]() Powodzenia ! ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zdecydownie na kazda rozmowe warto postawic na klasyczny stroj bialo/czarno/granatowo.
co innego gdyby byl to klub ze striptizem ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Pracuje w biurze nieruchomości i tam każdy musi być ubrany elegancko, szczególnie dotyczy to prawników. Mężczyźni w krawatach, kobiety w spódniczkach do kolan i białych bluzkach/ żakietach (niewłaściwe skreślić
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.