|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() WYMIANA.!! Ślicznie, modnie i wygodnie :).!! POLECAM !!!
Witam!
Na początku napiszę moją listę życzeń ![]() ---> BLUZY wszelkiego rodzaju, kangurki, KAPTUR ---> KRÓTKIE SPODENKI najlepiej dżinsowe ---> TOPY obcisłe, najlepiej dłuższe ale krótkie też są OK ---> OKULARY, mogą być muchy ---> TUSZ DO RZĘS czarny ---> SPÓDNICA mini ---> PASKI DO SPODNI kolorowe ---> TUNIKI wszelkiego rodzaju, kocham je ![]() W ciuchiolandii jestem nowa, mam nadzieję że mnie przyjmiecie ;] Nie mam narazie żadnych punktów przekupki, więc paczki wysyłam jako pierwsza. Jeśli rzecz mi się naprawdę spodoba - wysyłam gratisy w formie np. kolczyków, naklejek na paznokcie itp. itd. Drogie Wizażanki! Ubrania wysyłam czyste i wyprasowane, tego samego oczekuję od Was. To narazie tyle ![]() Edytowane przez SweetLady Czas edycji: 2008-06-11 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIANA.!! Ślicznie, modnie i wygodnie :).!! POLECAM !!!
Cytat:
chyba jako pierwsza ![]() miłych wymian zycze ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
tak myslałam ze to pomyłka
![]() czekamy na zdjecia ciuszków i miłych wymianek ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
wchodzisz w wiadomość i masz zarządaj załącznikami , później wybierasz z komputera ładujesz i dajesz zapisz wiadomość i są
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
to nie jest śmieszne, też na początku nie wiedziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
1. Kremowa spódniczka, chodziłam w niej kilka razy. Czysta i zadbana
![]() Wymiary: --> Długość - 51 cm --> Szerokość w gumce - 66 cm (bez rozciągania) 2. Dwuwarstwowa spódnica, a'la skóra węża ![]() Info: --> Długość - 66 cm --> Szerokość w gumce - 66 cm (bez rozciągania) --> Rozmiar - M --> Firma - CANADA, spódnica sprzedawana była w sklepach C&A --> Używana raz 3. Spódnica w różyczki Wymiary: --> Długość - 48 cm --> Szerokość w gumce - 48 cm --> Używana 13-16 razy 4. Szalik Wymiary: --> Długość z frędzelkami - 190 cm --> Szerokość bez rozciągania - 20 cm --> Nowy Załącznik 1534126 Załącznik 1534127 Załącznik 1534135 Załącznik 1534137 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
1. Bluzka od Toma Tailer'a
--> Rozmiar M --> Długość od szyi do dołu - 54 cm --> Długość od pachy do końca rękawa - 45 cm --> Używana około 5 razy --> Kupiona w Anglii 2. Bluzka Esprit --> Rękaw 3/4 --> Długość rękawa od pachy do końca rękawa - 28 cm --> Długość od szyi do dołu - 45 cm --> Metki powycinane, bo strasznie gryzły ![]() --> Używana kilka razy 3. Spodnie dżinsowe --> Długość nogawki od kroku - 89 cm --> Szerokość w pasie - około 82 cm --> Użwane 2 razy, są na mnie za duże ![]() --> Rozmiar - 30 --> Firma - Ebelieve 95% cotton 5% spandex Polecam te spodnie, bo są naprawdę bardzo wygodne (Więcej fotek na PW) 4. Sukienka dla dziewczynki --> Rozmiar XS --> Długość od szyi w dół - 60 cm --> Firma - Good Luck 5. Bluzka bez rękawów --> Długość od szyi w dół - 39 cm --> Firma - Sabra --> Napis - Chicago 83 --> Nowa 6. Bluzeczka mini dla dziewczynki --> Długość całkowita - 33 cm --> Napis - PLAYER 17 92% Polyester 8% Elastane Załącznik 1534238 Załącznik 1534239 Załącznik 1534240 Załącznik 1534241 Załącznik 1534251 Załącznik 1534252 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Spódnica dżinsowa
- Rozmiar M - Klamra + wszyty "pasek" - Firma Jool - Długość - 37 cm - Szerokość - około 75 cm 95% bawełna 5% lycra Załącznik 1536582Załącznik 1536583Załącznik 1536584 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Biały top
- Dwuwarstwowy (cienki materiał + siateczka) - Rozmiar M/L - Przywieziona z Włoch - Regulacja ramiączek - Długość 42 cm - Stan idealny - NOWA Załącznik 1536609 Kolorowy top - Trzy kolorowy top w paski - Długość 37 cm - Firma DOROTHY PERKINS!! 100 % bawełna Załącznik 1536625 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Szara bluzeczka
- Długość od szyi - 45 cm - Firma C - GIRL - Rozmiar S, mi się wydaje że malutka M - Stan bardzo dobry, POLECAM Załącznik 1537934 Ochraniacze na łokcie - FIRMÓWKI ACTIVITY!! - Stan bardzo dobry Załącznik 1537935 Portmonetka - NOWA - Turkusowa Załącznik 1537936 Bransoletka czerwona - NIEUŻYWANA - Kupiona w La'ivi Załącznik 1537941 Bransoletka - PRAWDZIWE BURSZTYNY! - Kupiona w Kołobrzegu - Używana 2 razy Załącznik 1537942 Wsuwka - Pozłacana - Elegancka - Nieużywana (nie w moim stylu Załącznik 1537943 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Naszyjnik
- "Perły" - Świetnie się komponuje przy wieczorowych kreacjach - Kupiony we Francji Załącznik 1537961 Brelok do kluczy - Zielony z sercami Załącznik 1537962 Zawieszka do telefonu - Różowy z sercami - Śliczny! Załącznik 1537973 Brokat do ciała - Błękitny - NOWY Załącznik 1537982 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]()
usunięte przez admina - załóż swój własny wątek
Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2008-06-13 o 20:15 Powód: usuniecie zdjec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Ej no co jest?? Na moim topiku wystawiasz swoje rzeczy?! Można to teraz jakoś usunąć? ;/
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Paski do spodni
- W tym pierwszym z bursztynkami trochę ucieło klamrę, a jest naprawdę świetna. Jeśli ktoś byłby zainteresowany - pisać na PW - Dwustronny. Z jednej strony kwiatowy, a z drugiej niebieski. - W paski. Odcienie różu Załącznik 1539015 Torebka - Sportowa, niebiesko-biała. Od spodu lekko przetarta, ale tego nie widać przy noszeniu. Jeśli jesteś zainteresowany - poproś o fotkę spodu torebki Załącznik 1539008 Załącznik 1539010
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
niestety te baleriny oferowala mi inna wizazanka. i za chwile powinnam je miec u siebie w domq
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za nie :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1213207523
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.