|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Gruba krecha;) a mialo być dziewczęco:)
Witam po dłuższej przerwie
nie wstawiałam makijaży bardzo dawno bo nie miłam czasu;( troche wyszłam z wprawy ![]() ale zakupiłam eye liner i trenuje jego używanie ![]() miało być batrdzo subtelnie i dzoewczęco z cieniutką zalotną kreseczką, ale w trakcie malowania cos mi sie popsuło i z subtelnej kreseczki powstała krecha na pół powieki ala amy winehouse liste kosmetyków dodam później bo sie teraZ bardzo śpiesze ![]() ale czekam na wasze opinie rady i komentarze ![]() pozdrawiam ![]() edit: lista kosmetyków podkład nsceniczny długotrwale matujący SORAYA puder transparentny MF róż euphora cienie Joko virtual cienie euphorA eye liner eveline tuch chanel (badziew) szmineczka bezbarwna ![]() Edytowane przez Grazin Czas edycji: 2008-06-28 o 16:41 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gruba krecha;) a mialo być dziewczęco:)
ogólnie nie znam sie za bardzo na technice ale mi się podoba
ale najbardziej zwróciła moją uwagę inna rzecz mianowicie Twoja fryzurka i włoski śliczne naprawde pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Aach, ale ładnie, świetnie wyglądasz w złotym kolorze
do kresky Amy naprawdę dużo Ci brakowało, nie martw się nie szkodzi, że nie jest dziewczęco jak miało być, tak jest świetnie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1214658251 tu ślicznie wyszłaś
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam bardzo
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Nieco szara ta kreska i chociaż gruba to dużo w niej uroku, wogóle bardzo ładnie wyglądasz
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie krecha trochę gruba, ale widać to tylko na zbliżeniach bo całość prezentuję się świetnie. Bardzo spodobały mi się umalowane policzki, jak i zazdroszczę cery-cudowna
Jak oceniasz róź euphory?Bo widzę że nie tylko w cieniach ich gustujesz
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia cudowna cera?
chyba nie mowisz o mnie nie wiem czy jest taka cudowna, mam rozszerzone pory i pełno jakis dziwnych chrostek, ale może przykrył je podkład, więc tym lepiej dla producentów podkładu soray bo widać dobry jest pierwszy raz usłysząłm taki komplement wiec jestem w mega szoku powiem Ci że róż euphory spoko fajnie sie go nakłada i dosyc długo sie utrzymuje ciężko mi oceniać róż bo może w swoim życiu używałam trzech ale jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm...ciekawa ta krecha
inna od reszty które już widziałam mi się podoba.p.s.masz bardzo ładny uśmiech
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki wielkie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
chyba sie nikomu nie podoba bo nikt nie komentuje;/
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
po pierwsze przepiekne wlosy!!!!
co robisz ze sa tak lsniace???????moje matowe,nigdy tak nie blyszcza jak z rekalmy![]() po drugie piekna cera po trzecie piekny kolor cienia,naprawde bardzo ci pasuje ten zloty odcien male ale do kreski-na otwartm oku nie wyglada zle na zamknietej powiece mniej mi sie podoba-ogolne makijaz bardzo dopasowany do twojej urody |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Miało byc dziewczeco jest wyjątkowo kobieco....
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
fajna ta krecha
tylko rzęsy troszke posklejane
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() Sylwia włosy sa slniace moze od farby uzywam szamponu l'oreal elseve proteiny cementu i odzywki gliss kur płynny jedwab tej bez spłukiwania. i przestałam prostowac bo od prostownicy zrobiło mi sie takie siano, ale powoli wracaja do siebie \rzesy to od tego okropnego tuszu! straszny jest ale musze go juz skonczyc;/ |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie wyglądasz w takim makijażu, choć mi się wydaje, ze lepiej by to wszystko wyglądało z delikatniejszą kreską
Ładne policzki
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Ferrou
faktycznie te kreski czasami bardzo złośliwe są
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.

do kresky Amy naprawdę dużo Ci brakowało, nie martw się
nie szkodzi, że nie jest dziewczęco jak miało być, tak jest świetnie 

co robisz ze sa tak lsniace???????moje matowe,nigdy tak nie blyszcza jak z rekalmy