|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
włosy bez połysku
czesc
moje włosy sa geste i grube ale niestety gdzies zgubiły swoj połysk. Czy znacie jakies odzywki, szampony, maseczki lub domowe sposoby na przywrocenie mojej fryzurce blysku? Z gory dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: włosy bez połysku
Ja w celu dodania blasku moim włosom stosuję henna treatment wax czyli leczniczy wosk do włosów i skóry głowy. Moim zdaniem jest rewelacyjny polecam (cena ok. 17 zł)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej kochane, a ja stosuje zwykła nafte kosmetyczna podana z zoltkiem i kilkoma kroplami cytryny;-) 1x w tygodniu dziala swietnie. polecam [img]icons/icon12.gif[/img] pozdrawiam K.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Prawdopodobnie twoim włosom brak połysku ponieważ są wysuszone.Musisz kupić sobie jakąś porządnie nawilżającą odżywkę, która przywróci twoim włosom blask.Dobrym wyjściem będzie również przyjmowanie przez kilka tygodni zestawu witami, który wzmocni twoje włosy od wewnątrz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Dot.: Re: włosy bez połysku
ja uzywam wosku nawilzajacego do wlosow firmy joanna ok 6 zl.. naprawde super.. tylko nie przesadz z iloscia bo zrobia sie tlusciutkie jak paczusie:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dot.: włosy bez połysku
Możesz kupić też w salonie fryzjerskim(ja tak zrobiłam)Jedwab i po każdym myciu BBBAAARRDDZZOOO małą ilość dać na włosy nie wsmarowując tego w skórę głowy oczywiście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
akziizka-alez wygrzebala stary watek
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
o boże
![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
A wiecie moze w jakie cenie jest jedwab? i czy w kazdym salonie fryzjrskim go sprzedaja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.