pomysł na prezent - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-21, 22:39   #1
lidzia66
Raczkowanie

pomysł na prezent

Witam! Może Wy mi pomożecie. Za niecały miesiąc minie pierwszy rok naszego związku, chciałabym podarować mojemu TŻ z tej okazji jakiś prezent ale niestety nie mam pomysłu, nie może być drogi bo niestety na razie jestem w fazie bez pracy i staram się oszczędzać ale chciałbym żeby to było cos wyjątkowego, w końcu tylko raz jest ta pierwsza rocznica
lidzia66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 06:24   #2
Dosiak
BAN stały

Dot.: pomysł na prezent

Najlepiej będzie jeśli podarujesz mu coś zgodnego z jego zainteresowaniami, wtedy na pewno się ucieszy. Moje kumpele często na pierwszą rocznicę dają TŻ-om wspólne zdjęcie w ramce itd, ale to raczej odradzam, bo mnie się wydaje banalne. Ja dałam mojemu chłopakowi książkę. Może to nie był oryginalny prezent, ale jemu się podobał
Dosiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 07:52   #3
enjoy89
Zakorzenienie

Według mnie prezent powinien być oryginalny i chociaż częściowo wykonany przez Ciebie - taki od serca, a nie po prostu kupiony w sklepie. A przynajmniej taki na rocznicę bo w końcu to wasze święto więc prezent powinien mu o Tobie przypominać. Facet napewno się ucieszy To kilka przykładów:
- butelka z listem, którą sam znajdzie nad wodą (sama ją tam wcześniej zanieś, a potem jego przyprowadź) i w butelce oprócz listu może daj np. bilety do kina,
- czekoladowy telegram http://chocotelegram.pl/do/chocotelegram
- kieliszki z grawerem waszych imion i daty od kiedy jesteście razem + wino,
- możesz np kupić gdzieś rolkę taką jak są w kasach w sklepach i całą zapisać ją powodami dlaczego go kochasz itd.
- albo zamówić coś stąd www.funphoto.pl

a tutaj link do wątku, w którym jest wiele ciekawych pomysłów - wystarczy poszukać:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...dla+ch%B3opaka

my w pierwszą rocznicę poszliśmy do hotelu na całą noc. Był szampan i było miło. Ale bez żadnych prezentów

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2008-08-22 o 07:55 Powód: zapomniałam cegoś dopisać
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 08:41   #4
kajetanka
Raczkowanie

GG do kajetanka

A może zaplanój romantyczny wieczorek, to lepsze niż prezenty ale wybór należy do ciebie

nieba wzruszyć się ...

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919310213.png
kajetanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 09:16   #5
domika91
Rozeznanie

GG do domika91

No właśnie, może jak powiedziała kajetanka- może sie gdzieś wyrać razem ja z moim TŻ obchodzę pierwszą rocznicę równo za tydzień może zrobie sama jakiś drobiazg, jeszcze nie wiem, ale mamy zaplanowane wyjście do kina a potem restauracja czy coś w tym stylu, ważne, że spędzi się ten dzień razem
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
domika91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 09:50   #6
201804271242
Konto usunięte

GG do 201804271242

Ja kupiłam mojemu na pierwszą rocznicę książki jego ulubionego autora i dałam coś tak całkiem od siebie Narysowałam zwykłym ołówkiem, na zwykłej kartce, ale za to nie zwykłe nasze zdjęcie Był w niebo wzięty :P
On natomiast urządził mi taki wieczór z taką niespodzianką, że w życiu tego nie zapomnę.. Przygotowywał się do tego kilka miesięcy więc m się głupio zrobiło, że ja tak skromnie

No ale ja nie o tym. Ewentualnie daj mu dokument ;] Dokument upoważniający go do posiadania Ciebie CAŁKIEM na własność przez 24 godz. Czyli ugotujesz mu co będzie chciał, ubierzesz się w co będzie chciał i będziecie robić to na co on miał ochotę. U mnie się sprawdziło ale na Walentynki Miał do wyboru datę którą musiał wpisać na tym "dokumencie" więc realizacja przypadła trochę później, ale za to był w niebo wzięty
201804271242 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 10:03   #7
little.b.blue
Zakorzenienie

było, wystarczy poszukać a znajdziesz mnóstwo pomysłów.

Invisalign od 20/03/2016
little.b.blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 15:11   #8
tusia11
Przyczajenie

a jeśli chcecie wcielić w życie nietuzinkowy pomysł naprezent skorzystajcie z Kuźni Pomysłów ))
tusia11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości