Wymienię perfumy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-27, 14:55   #1
iona
Zadomowienie

Przekupka: 54 pkt / 100% pozyt.
Lightbulb

Wymienię perfumy

nieaktualne

Edytowane przez iona
Czas edycji: 2008-07-04 o 17:25
iona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-27, 17:30   #2
Donka94
BAN stały

Przekupka: 44 pkt / 96% pozyt.
Dot.: Wymienię perfumy

coś u mnei za Tommiego.?
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-27, 18:13   #3
hathayoga
perfumove love

Przekupka: 260 pkt / 100% pozyt.

Jakich zapachów szukasz za Hilfigera? Zapraszam do moich wątków

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-27, 18:35   #4
iona
Zadomowienie

Donka, niestety nic, pozdrawiam serdecznie

Hathayoga, z wątku niestety nic, a czy masz inne zapachy które mogłabyś wymienić na T girl?
Stary 2008-06-27, 19:01   #5
iona
Zadomowienie

Hathayoga, a może jednak wzięłabym Brit Red za T Girl? Taka wymiana byłabyś zainteresowana?
Stary 2008-06-27, 21:03   #6
hathayoga
perfumove love

Cytat:
Napisane przez iona Pokaż wiadomość
Hathayoga, a może jednak wzięłabym Brit Red za T Girl? Taka wymiana byłabyś zainteresowana?
Wstępnie tak Jeśli pozwolisz i wstępnie zarezerwujesz dla mnie te perfumy, sprawdzę je jeszcze, tak dla przypomnienia, OK?

edit. Poza wątkiem mam jeszcze:
15ml Clinique, Happy
14ml Karl Lagerfield, Sun Moon Stars
30ml Pur Desir de Lilas, Yves Rocher (kilka razy psiknięte)
290ml (serio taka wielka butla) Marc Jacobs, Cotton

Kosmetyki

Wish
Stary 2008-06-27, 21:35   #7
iona
Zadomowienie

Ojoj, to ja bym wolała Cotton, od dawna chciałam go poznać. Do tego dołożyłabym Verveine (punkt 2 w moim wątku), jest go 125 ml.
A Cotton to woda kolońska czy toaletowa?
No nic, daj znać jak decyzja

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-27, 21:44   #8
hathayoga
perfumove love

Cytat:
Ojoj, to ja bym wolała Cotton, od dawna chciałam go poznać. Do tego dołożyłabym Verveine (punkt 2 w moim wątku), jest go 125 ml.
A Cotton to woda kolońska czy toaletowa?
No nic, daj znać jak decyzja
Woda toaletowa Bardzo ją lubię, ale nie zmogę całej flaszki, choćby to był jedyny zapach na mojej półce
Tego zapachu z YR kompletnie nie znam. To może sprawdzę oba i na dniach dam znać, dobrze?

edit. Aaaaalbo się zgodzę w ciemno. Właśnie uświadomiłam sobie, że jutro pewnie wieczorem wyskoczę poza miasto na weekend, a później od poniedziałku zabawa ze zdawaniem pracy mgr i obroną... Mogę nie mieć czasu na NIC. Tak więc jeśli jesteś chętna na wymianę to zapraszam na PW

Kosmetyki

Wish
Stary 2008-06-28, 11:25   #9
iona
Zadomowienie

Hathajoga - bardzo Cię proszę o czas do poniedziałku, piszę PW, odpisz mi, czy możesz poczekać
Stary 2008-06-28, 11:27   #10
hathayoga
perfumove love

Cytat:
Hathajoga - bardzo Cię proszę o czas do poniedziałku, piszę PW, odpisz mi, czy możesz poczekać
Z wysyłką, rezerwacją, ustaleniami? Bo nie ma problemu, w poniedziałek wieczorem będę z powrotem na wizażu

Kosmetyki

Wish
Stary 2008-07-04, 16:22   #11
Wika28
Zakorzenienie

Przekupka: 237 pkt / 100% pozyt.

tak jak pisalam Ci na pw. wklejam fotke z potwierdzeniem nadania przesylki do Ciebie. Perfumy byly wyslane 30 czerwca poleconym priorytetem. Zdecydowalam sie na ujawnienie tych danych, poniewaz oskarzylas mnie o oszustwo. Nie moge czekac na maila od Ciebie, by wyslac potwierdzenie na maila, bo zaraz wyjezdzam i przy internecie bede dopiero w niedziele wieczorem. Wtedy tez usune ten dowod nadania. A znajac Twoja niecierpliwosc, moj brak odpowiedzi do niedzieli moze byc opacznie zrozumiany.
Jestem osoba uczciwa - jezeli nie dostaniesz tych perfum w ciagu 2 tygodni, bede skladac reklamacje na poczcie. Ale to nie ja ponosze wine za to, ze tej przesylki jeszcze nie masz

Edytowane przez Wika28
Czas edycji: 2008-07-04 o 17:45
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-04, 17:24   #12
iona
Zadomowienie

Wika, ja się Ciebie tylko grzecznie spytałam, czy na pewno paczka została już wysłana. Więc raczej to Ty mnie obrażasz. Jeśli od wysłania przesyłki priorytetowej mija tydzień i nic do mnie nie dochodzi, to mam prawo delikatnie i grzecznie spytać się czy na pewno została wysłana. Nie jest powód aby na mnie, tak jak to teraz zrobiłaś, napadać. I nie sądzę abym była jakoś specjalnie niecierpliwa, jeśli niepokoje się tym, że przesyłka priorytetowa po tygodniu jeszcze do mnie nie dociera. Moja przesyłka do Ciebie dotarła już dawno. Póki co Cię o nic nie oskarżam, tylko zwyczajnie po ludzku sie niepokoję. Tak trudno to zrozumieć?
Stary 2008-07-04, 17:42   #13
Wika28
Zakorzenienie

Iona, jest roznica miedzy grzecznym i delikatnym zapytaniem "czy aby przesylka zostala wyslana" a zapytaniem z kilkoma wykrzyknikami czy aby "nie zostalas oszukana". Przeczytaj sobie jeszcze raz to, co mi wyslalas na pw i pomysl jak Ty bys sie na moim miejscu poczula. Zwlaszcza ze caly tydzien po kilka razy na dzien pisze i zapewniam, ze wyslalam, podaje numer przesylki, deklaruje ze wysle dowod nadania na maila. Dlatego uwazam, ze troche przesadzilas. Rozumiem Twoj niepokoj ale ja tez mam juz dosc. Zwlaszcza, ze obie dobrze wiemy jak poczta pracuje.
Wobec tego, ze widzialas juz dowod nadania, usuwam go juz z watku, bo sa dane adresowe nas obu
Stary 2008-07-06, 13:15   #14
iona
Zadomowienie

Posłuchaj Wika, skoro, co jest dla mnie po prostu niesmaczne, czynisz z naszej rozmowy sprawę publiczna na forum, to przynajmniej nie rozmijaj się z faktami, bardzo Cię proszę. Napisałam do ciebie dokładnie tak: "przepraszam Wika, że o to spytam, ale czy wypadkiem na pewno wysłałaś do mnie perfumy i czy wypadkiem nie zostałam oszukana?" I ani jednego wykrzyknika nie postawilam, tylko znak zapytania. Nie widzę niczego napastliwego w postawieniu takiego pytania po tygodniu oczekiwania na przesyłkę priorytetową. Natomiast Ty sie zachowujesz bardzo nieuprzejmie i bardzo napastliwie. Przesyłki od Ciebie jak nie było tak nie ma, więc proszę Cię uprzejmie o złożenie reklamacji na poczcie.
Stary 2008-07-06, 20:02   #15
Wika28
Zakorzenienie

1.Iona, ujawniajac dane osobowe na forum, musialam uzasadnic dlaczego to zrobilam. Nie byloby niesmacznej rozmowy publicznej, gdybys tutaj nie odpisywala i gdybys rzeczywiscie grzecznie na pw zapytala.

2. A jezeli juz piszesz o rozmijaniu sie z faktami i cytujesz swoje pw do mnie, to bardzo prosze nie wyrywaj z kontekstu i zacytuj wszystko. Bo dokladnie to nie bylo tak, jak powyzej zacytowalas. Nikt by sie nie poczul obrazony tak grzecznym pytaniem. To co do mnie napisalas bylo niegrzeczne, nie na miejscu i mialam prawo poczuc sie obrazona. I obie dobrze o tym wiemy.

3. Jezeli juz chodzi o czas jaki minal od nadania przeze mnie przesylki to nie byl tydzien a dokladnie 4 dni robocze. Masz prawo czuc sie zaniepokojona, bo i wartosc przesylki jest duza, ale nie masz prawa mnie obrazac.

4. jak juz wielokrotnie Cie zapewnialam, zloze reklamacje na poczcie, ale moge to zrobic dopiero po 2 tygodniach od nadania - mimo ze byla to przesylka priorytetowa. Bylam w piatek i pytalam o to. Mam jednak nadzieje, ze ta przesylka dotrze do tego czasu.

EDIT: W najgorszym zas wypadku, gdyby przesylka zaginela, zwroce Ci neonature, pisalas ze Ci sie podoba i niechetnie sie jej pozbywasz.

Edytowane przez Wika28
Czas edycji: 2008-07-06 o 20:33 Powód: dopisek
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości