|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
KW: Indola Exclusively Professional, Innova repair, Deep Repair Shampoo
Oj, wysusza Palomino jakżeby inaczej skoro główne środki myjące szamponu to dwa silne detergenty
Sodium Lauryl Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate takiej kombinacji nie polecałabym ani dla włosów ani dla skóry ciała czy twarzy, i to ma być szampon dla suchych, wrazliwych i zniszczonych włosów... Już bardziej dla bardzo tłustych, choć tych też szkoda. Odżywienia i nawilżenia nie ma się co spodziewać, tym bardziej, że wszystkie te niby cenne składniki, które mają wnikać w strukturę włosa zastosowano w ilości "tyle co kot napłakał" [img]icons/icon7.gif[/img] Domyślam się, że to drogi produkt, skoro dostępny tylko w zakładach fryzjerskich, tym bardziej więc nie warto, szkoda pieniędzy i włosów. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: KW: Indola Exclusively Professional, Innova repair, Deep Repair Shampoo
Basiu [img]icons/icon7.gif[/img]
Czuly to moje wlosy [img]icons/icon12.gif[/img] ale moglabym to wcześniej wylookać w skladzie gdybym wiedziala o tych skladnikach...to mi przypomina o slowniku kosmetycznym [img]icons/icon10.gif[/img] Nie chcę popędzać ... [img]icons/icon12.gif[/img] ale nieśmialo pytam - kiedy będzie??? [img]icons/icon7.gif[/img] cmoki [img]icons/icon7.gif[/img]
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Re: KW: Indola Exclusively Professional, Innova repair, Deep Repair Shampoo
Te składniki były akurat podawane w tekście na temat pielęgnacji w zimie, detergenty są zawsze te same czy to szampon czy żel do mycia ciała lub twarzy.
A słownik niestety nie prędko. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.