|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
stresss...
Witam
Mam pytanko-jakie macie sposoby na stres? Jutro mam testy... Eh... Jak to szybko mineło... A ja od poniedziałku mam trzęsiawkę... Życzcie mi powodzenia-a ja narazie nie dziękuję... |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: stresss...
Martynko, dzisiaj już przestań się uczyć, daj szarym komórkom odpocząć, weź rower, rolki, cokolwiek i idź na dwór... Rób to, co lubisz, to, co sprawia Ci najwiekszą przyjemność... Nie myśl o teście...
Trzymam [img]icons/icon14.gif[/img] [img]icons/icon14.gif[/img] [img]icons/icon14.gif[/img], będzie dobrze [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
test gimnazjalny?? ja TEŻ [img]icons/icon12.gif[/img]
ja się sama sobie dziwie, ale się jeszcze nie boję [img]icons/icon7.gif[/img] trzesawki dostanę pewnie jutro [img]icons/icon10.gif[/img] a uczyłaś się coś?? bo ja trochę powtórzyłam, testy robię... [img]icons/1cmok.gif[/img] przeżyjemy to razem [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
stres, zasadniczo to slyszalem ze jest cos takiego ze sie dlonie poca i takie tam [img]icons/icon12.gif[/img] ,hmmmm z racji zawodu wykonywanego [img]icons/icon12.gif[/img] powienienm w sumie dobrze to odczuc na wlasnej skorze nie raz i nie dwa ale jakos tak bezstresowo sobie zyje, bo stres to nerwy a nerwy u mnie na urlopie [img]icons/icon10.gif[/img] polecam herbatke, przyjrzyj sie wodzie jak sie ladnie zabawia na kolor herbaciany a potem rozkoszuj sie jej smakiem [img]icons/icon7.gif[/img] inna opcja-stosowana raz, przed ustna matra z polskiego, znalazlem najagresywniejsza kasete jaka w domku byla, energii tyle poszlo na jej odsluchanie ze do tramwaju pozostal juz tylko blogi usmieszek [img]icons/icon10.gif[/img]
mowisz ze test, no dobrze test testem ale zawsze jest mozliwosc poprawy [img]icons/icon7.gif[/img] myslisz ze nie umiesz? nie patrz na szklanke wody w polowie pustej tylko zobacz ze do polowy jest pelna [img]icons/icon12.gif[/img] zawsze jest jeszcze opcja "isc na fuksa" [img]icons/icon12.gif[/img] pamietaj - stres to bzdura, ktora sie karmi niegrzeczne male dzieci [img]icons/icon10.gif[/img] nie ma czegos takiego. a tymczasem zobacz jaka pogoda sliczna i idz na lody. Zycze smzczanego [img]icons/icon12.gif[/img] i powodzenia jutro [img]icons/icon7.gif[/img] |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Re: stresss.../test gimnazjalny ;-)))
Lejka tyż, jak wróci, to pewno coś skrobnie [img]icons/icon10.gif[/img]
Na lody, sio, sio, sio!!!!! [img]icons/icon10.gif[/img] Hejka, Orzeuos [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyśl sobie, że za niedługo wakacje i test będzie tylko wspomnieniem. Napij się herbatki z melisy, dobrze robi. I oczywiście powodzenia i połamania pióra.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Re: stresss.../ORZEU!!!
No własnie nie mam moliwości poprawy... Raz zdajemy, co ostaniemy to mamy - nie mozna nie zdac, dostajemy puknty, trza by miec 10 na 100, zeby nie zdac, no to... - a potem z tym co mamy, idziemy o liceum... I nie mozemy juz poprawiać, a te punkty decyduja, do jakiego nas przyjmą!!!
Buuu, a ja się w ogole nie bałam... A dziś poloniskta nam zaczęła powaznym tonem, a potem na koniec dodala, zebysmy SIĘ NIE DENERWOWALI!!! No to ja pelna panika... ale juz mi przeszlo. Uczy ć sie??? Teraz??? Co to da? Nawet nauczycielka - autoytet, dzieki niej w zeszlym nasze byle 3-cie klasy mialy 1 miejsce w gminie za wyniki z humanistycznego - swierdzila, ze nie warto... Dziś. Ale w ogóle tpo panika sie przydaje, np. na konto mojej MOJ WYMARZONY potrzymal mnie za lapki... [img]icons/icon10.gif[/img] A pomyślcie, co maja maturzysci!!! No iii trzymajta też, prosze, kciuki za dorke, ona też zdaje... Pisala w ktorymś wątku. [img]icons/icon10.gif[/img] |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
lejka napisał(a):
> > Buuu, a ja się w ogole nie bałam... A dziś poloniskta nam zaczęła powaznym tonem, a potem na koniec dodala, zebysmy SIĘ NIE DENERWOWALI!!! > > No to ja pelna panika... Państwo Nauczycielstwo niech czyta i się uczy, jak skutecznie zdenerwować gówniarzy [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon28.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
|
|
#9 |
|
Gość
|
Re: wiosenne za lapki trzymanie (Lejki)
Hej hej... Lajka, a tatus wie, ze ktos trzyma Cie za lapki? [img]icons/icon12.gif[/img]
Wiem, wiem, niby to ma odstresowac, ale kurcze pieczone, zebys z tego trzymania wiosennego za lapki nie zapomniala pojsc na ten test [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] lejka napisał(a): > Ale w ogóle tpo panika sie przydaje, np. na konto mojej MOJ WYMARZONY potrzymal mnie za lapki... [img]icons/icon10.gif[/img] |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
>Państwo Nauczycielstwo niech czyta i się uczy, jak skutecznie zdenerwować gówniarzy
Tylko nie gówniarzy!!! [img]icons/icon10.gif[/img] zlosliwiec napisał(a): > Hej hej... Lejka, a tatus wie, ze ktos trzyma Cie za lapki? [img]icons/icon12.gif[/img] Nie, tatusiowi jednym wlatuje, drugim wylatuje, co mówie do niego... W niedziele mu mówie, ze nie mogę w czwartek czegoś tam, bo mam egzaminy, a on na to "Jakie egzaminy???" [img]icons/icon10.gif[/img] Aaale mamusia wie. [img]icons/icon10.gif[/img] > Wiem, wiem, niby to ma odstresowac, ale kurcze pieczone, zebys z tego trzymania wiosennego za lapki nie zapomniala pojsc na ten test [img]icons/icon10.gif[/img] JA??? Kujonka klasowa??? [img]icons/icon10.gif[/img] |
|
|
|
|
#11 |
|
Gość
|
Hue hue... z mojego skromnego doswiadczenia klasowego podrywacza wynika jasno, ze najlatwiej jest usidlic wlasnie nabite romantycznymi idealami kujonki.
Te gorzej sie uczace jakos dziwnie dobrze opanowaly przedmiot pt. "Wycena majatku amanta na pierwszy rzut oka" [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] lejka napisał(a): > > Wiem, wiem, niby to ma odstresowac, ale kurcze pieczone, zebys z tego trzymania wiosennego za lapki nie zapomniala pojsc na ten test [img]icons/icon10.gif[/img] > > JA??? Kujonka klasowa??? [img]icons/icon10.gif[/img] |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Hue hue... z mojego skromnego doswiadczenia klasowego podrywacza wynika jasno, ze najlatwiej jest usidlic wlasnie nabite romantycznymi idealami kujonki. Ja byhm chciała, zeby on wykazywał jakiekolwiek intencje w kierunku usiedlenia mnie, jednak obawiam sie, iż był to jednorazowy wybryk - poświecenie się... [img]icons/icon10.gif[/img] |
|
|
|
|
#13 |
|
Gość
|
Dawaj mi jego maila. Zaraz podjada czarna BMW do niego chlopaki z Pruszkowa i powiedza mu, jak sie ma zachowywac [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]
[img]icons/1glaszcze.gif[/img] |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Martyna napisał(a):
> Witam > Mam pytanko-jakie macie sposoby na stres? Jutro mam testy... Eh... Jak to szybko mineło... A ja od poniedziałku mam trzęsiawkę... Życzcie mi powodzenia-a ja narazie nie dziękuję... Powiem szczerze, iz ja sie dokarmialam slodyczami gdy sie denerwowalam.. w sumie jeszcze mi sie to zdarza [img]icons/icon10.gif[/img] (na drugie imie mi Nerwos) Ale w Twoim wieku moja mama mi dawala miete abym zasypiala, lub cieple kakao, poniewaz mialam spore problemy z zasypianiem wlasnie zwiazanym ze szkola podstawowa jak i pozniej srdenia [img]icons/icon9.gif[/img] Troszke pomagalo [img]icons/icon12.gif[/img] Teraz jestem na studiach i uwiez mi to sa wakacje [img]icons/icon10.gif[/img] hhihi Zycze powodzenia i zlam pioro [img]icons/1cmok.gif[/img] |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
[img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] Juz o widzę... W. odstawiony pod moimi drzwiami we fraku z pekiem róż i nerwowym u śmiechem na twarzy, a za nim dwóch facetów po 2,30 m, z kalasznikowami za jego plecami, hihihihi [img]icons/icon10.gif[/img] To się nazywa sposób na relaks, śmiech. [img]icons/icon10.gif[/img]
Idem siem w zwiazku z tym pieknić i myć. Relaksująco. [img]icons/icon7.gif[/img] |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
lejka napisał(a):
> Ale w ogóle tpo panika sie przydaje, np. na konto mojej MOJ WYMARZONY potrzymal mnie za lapki... [img]icons/icon10.gif[/img] > > A pomyślcie, co maja maturzysci!!! Hmmm, z tego co pamiętam to im się raczej patrzy na ręce niż za nie trzyma [img]icons/icon12.gif[/img] Wiec i tak masz o niebo lepiej [img]icons/icon12.gif[/img] Myśle o wszystkich zdających ten test - trzymam [img]icons/icon14.gif[/img] i jestem pewna że caly material sie pouklada i w glowie rozjaśni w najbardziej odpowiednim momencie [img]icons/icon7.gif[/img] Glowa do góry - wlasnie zaczynacie życie z egzaminami - do tego tez sie można przyzwyczaić [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez, ja tez, ja tez jutro zdaje [img]icons/icon10.gif[/img]. Denerwowac, to ja sie denerwowalam na poczatku roku (dziwne, prawda [img]icons/icon10.gif[/img]?), a teraz jakos 0 stresu. Najgorsze bedzie jednak jutro to czekanie, az sie dostanie kartke.
3majcie sie laski!! Bedzie dobrze [img]icons/icon10.gif[/img] magi |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
zjedz troche czekolady przed testem,ja tak zawsze robie przed klasowka z matmy
3mam kciuki,napewno sie uda
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Re: stresss.../dzięki wielkie!
Dzieki wam za wszystkie odpowiedzi... Troszku sie uciłam, ale bez przesady [img]icons/icon12.gif[/img] . A poza tym tak jak w zeszłym roku są -nie są one oczywiście pewne-przecieki... Ale stresu sie nie pozbedę do piątku.
Spadam, bo chcę się na jutro wyspać... Dobrze, że ze spaniem nie mam problemów... [img]icons/icon34.gif[/img] Bye! P.S. 3majcie się wszytkie ofiary piątego jeźdźca apokalipsy (testów)... [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1glaszcze.gif[/img] |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.