|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dlaczego brak w drogeriach dostepu do kosmetykow PROSTYCHnp samo czyste maslo She itp
Dlaczego w drogeriach,zwyklych sklepach,nie mamy dostepu do bardzo prostych produktow,typu;samo czyste maslo shea,maslo kakaowe-itpczyste,dlaczego dostep do tych produktow jest taki ograniczony ? takich prostych,niedrogich ?-mozemy je tylko czasami w sklepach bio dostac..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dlaczego brak w drogeriach dostepu do kosmetykow PROSTYCHnp samo czyste maslo S
Moim zdaniem dlatego, że są to produkty mało popularne i z reguły droższe niż produkty z dodatkiem na 10 miejscu w składzie... Chociaż z reguły przy kupieniu takiego produktu jak się okazuje wychodzimy na plus bo są one bardzo wydajne. Jak odwiedzam drogerię przeważnie są tam kolejki, gdy idę po olejek do sklepu bio, jakiejś mydlarni czy stoiska z produktami naturalnymi z reguły- pustka. Nasze społeczeństwo dopiero powoli przekonuje się do produktów naturalnych, może wraz z wzrostem zainteresowania może pojawią się i produkty naturalne takie jak różnego rodzaju olejki, masła czy naturalne mydła w drogeriach. Może.
,,Jestem Panią swojego życia i sumienia.... Twojego też będę..." Edytowane przez Aaniol_apokalipsy Czas edycji: 2014-02-17 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dlaczego brak w drogeriach dostepu do kosmetykow PROSTYCHnp samo czyste maslo S
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Może po prostu trzeba dobrać odpowiedni produkt naturalny dla swoich potrzeb, to że coś u mnie daje świetne efekty i jestem zadowolona, nie znaczy że tak będzie u kogoś innego i odwrotnie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.