|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wyszły rude włosy
Witam..Wczoraj nałożyła mi fryzjerka na moje ciemne blond włosy farbę Loreala super jasny odcień. Efekt: Odrosty wyszły zupełnie rude a reszta jasny blond.. Bardzo mi się nie podoba i chciałam zapytać co najlepiej zrobić w takim wypadku?? Czy mogę teraz drugi raz nałożyć farbę i jaką polecacie? Chciałabym miec całe jasny blond.
Prosze o pomoc.. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wyszły rude włosy
Kup sobie z Joanny "Szampon rewitalizujący kolor" jest on fioletowy i rozjaśnia włosy przy każdym myciu. Jak robiłam zawsze pasemka blond to, żeby wyszły centralnie jasne to go kupowałam. Jest wydajny i duży(500g), cena w zależność od fryzjera, ja kupiłam go za niecałe 17zł.
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Ja też byłam wczoraj u fryzjera. Chciałam zmienić z blondu na brąz i też jestem ruda!
Na dodatek moje długo zapuszczane włosy zostały ścięte i sięgają teraz do ramion, mimo że prosiłam tylko o delikatne wycieniowanie końcówek |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny błagam doradżcie mi coś bo napradę jestem załamana kolorem moich włosów!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
może przed farbowaniem spróbujcie jeszcze gencjany?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=254254 jak nie pomoże, to odczekajcie trochę i dopiero następna 'dawka' farby... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

Na dodatek moje długo zapuszczane włosy zostały ścięte i sięgają teraz do ramion, mimo że prosiłam tylko o delikatne wycieniowanie końcówek