|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
`Szukam!`
Oto moja skromna wishlista
![]() moj rozmiar to 32{Ew.34)\XS, spodnie 32\xxs {ew.xS\25, buty: 36\37 ![]() *sprawnego depilatora, najchętniej braun, philips. *zwykły szary top na ramiączkach *kolorowe t-shirty z nadrukami *bluzki babydoll *spodnie - rurki, njachętniej chabrowe albo czerwone {ogolnie kolorowe}, jeansowe *fajne bluzy- kangurki *opaski do włosów - tylko cienkie! * ciekawe przypinki *kamizelka jeansowa - jak najmniejszy rozmiar *wszystkiego w kratkę! szczegolnie: kamizelek, bluzek, paskow, spodni..... *sweterka-kardiganu w serduszka *trampki do kostek, ew. zupełnie niskie, r.36\37 - najchętniej żółte *małe, retro torebki (moga byc skorzane) *z bizuterii: -dlugie lancuszki z wisorkiem -duze pierscionki na szczuply palec -ciekawe kolczyki, np. z masy termoutwardzalnej *z kosmetykow: -balsamy do ciała znanych marek: czekoladowe, owocowe, smietankowe -mgiełka do ciała, np. cytrusowa lub truskawkowa -kosmetyki wygładzające do wlosow *z książek: -podręczniki o rysunku, malowaniu -książki z serii 'Zwierzenia Georgii Nicolson' *materiały do decoupage *nowe zestawy ołówkow o roznej twardosci *farby akrylowe Ta lista jest niepelna {pewnie bedzie uzupelniana}, wiec to nie sa wszystkie rzeczy za ktore moge sie wymienac ![]() Edytowane przez calmness Czas edycji: 2008-08-08 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: `Szukam!`
no to tak :
mam fajny kolorowy t-shirty z nadrukiem oraz 2 torebki retro małe skórzane ![]() może coś jeszcze znajdziesz u mnie ![]() zapraszam ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Może znajdziesz coś u mnie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post8334613 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
mam tenisówki/trampki ESPRIT nowe
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.