|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Seeker i jej dwie kreski:)
Hej dziewczyny,
W sobotę rano ujrzałam na teście ciążowym wynik pozytywny ![]() Mam natomiast kilka pytań. Pierwsze i chyba najbardziej poważne. W zeszłym tygodniu byłam z męzem na weselu. Piłam tam alkohol. A jak miało to negatywny wpływ na moją dzidzie? Mam teraz takie wyrzuty sumienia. Gdybym tylko wtedy wiedziała... ![]() ![]() Przepiękne i twarde. Proszę was o pomoc bo narazie trochę się boję,że narobiłam bałaganu... Z góry dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Seeker i jej dwie kreski:)
Gratuluje!!!!!!!
Mysle ze alkohol nie zazkodzil dziecku!!!!!! a co do kremow to zapytaj lekarki
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci Kasieek23
![]() Jutro moja ginekolog mnie przeklnie mam tyle pytań ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszperaj troszkę na Poczekalni, tam dziewczyny piszą o różnych problemach kobiet w ciązy. Kto pyta nie błądzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
seeker gratulacje!!!
Mysle, ze alkohol nie zaszkodzil, grunt to teraz z niego zrezygnowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a ja mam takie pytanie, czy chodzicie do ginekologa pryawtnie czy normalnie do przychodni na fundusz??
no i co ile trzeba biegac do lekarza i jakie badania i co ile sie robi"?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja chodze na narodowy fundusz zdrowia bo na prywatne mnie nie stac. w CIAZY DO GINA CHODZI SIE DOSC CZESTO ZWLASZACZ pod koniec ciazy bo co 2 tydzien. Badania zleca lekarz..na poczatku i do samego konca badania krwi i moczu-norma,badanie na grupe krwi.Jest tego troche i juz nie pamietam jakie to badania ale przynajmniej raz w miesiacu cos sie robi.Ja ostatni miesiac w ciazy jestem wiec mocz i krew obowiazkowo i test na obecnosc zoltaczki.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co za dzidzie masz? Chłopak czy dziewczyna? Ja mam banan na twarzy a to może dopiero 2 tydzień a Ty juz tak niedługo zobaczysz swojego bobasa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
no własnie jestem ciekawa jak to bedzie z płatnoscią za badania, ale jutro sie dowiem wszystkiego. n arazie ide prywatnie, a dalej zobaczymy. dzieki za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mój ginek bierze 60 za badanie + 50 usg (niestety 2d.... na 3D za 180 zeta będę musiała drałować do Gdańska) + 30 za cytologie..... no i oczywiście przy prywatnych wizytach to za badania laboratoryjne też płacisz dodatkowo... ostatni kosztowało mnie to 90 zeta. Ale ja zbytni wyboru nie miałam, bo w nzsym pięknym mieście jest 2 ginków z NFZ i poinformowali mnie jak poszłam, że wizytę to mogę mieć za 3-4 miesiące
![]() ![]() ![]() Co do kremów, balsamów, oliwek.... zacznij od specjalnej serii z Rossmana. Na pewno jej nie przegapisz... Jest tam płyn pod prysznic, oliwka, balsam, krem do stóp i nóg, krem do biustu.... Mi się sprwadza super.... Jak sie posmaruję to jeszcze kilkanaście godzin później czuję jakbym dopiero co nasyciła moją skórę ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A ja za badania krwi,moczu, poziom cukru i WR zapłaciłam 40 zł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No u mne oprócz tych badań były jeszcze na toksoplazmozę, różyczkę, WR....i dlatego wyszła mi aż taka kwota
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, że na WR miałam to już pisałam zapomniałam właśnie tą toksoplazmozę dodać.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.