|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Dot.: lacosta pour femme, Cacharel liberte pacoXL
Oryginalne z pudełkiem jeszcze w foli paco rabbane Pour elle XS 80ml ubytek 1psikniecie bedzie zdjecie. Obecnie w rezerwacji, ale gdyby ktos mial jakis ciekawy zapach chetnie wymienie
coś u mnie.?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za pour femme?
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Kroweczko znalazłam
Demeter Strawberry Ice-Cream 15 ml, słodziutki truskawkowo-śmietankowy zapach. Pamietam,ze nie umiesz opisywac zapachow,ale jak to pachnie chodzi mi szczegolnie o to czy nie ma w nim sztucznosci?? Mozesz podac jakis link po polsku chetnie bym o nim poczytała ![]() Pupa Puposka edt [zapach niedostępny w Polsce,owocowo-kwiatowy słodziak,trwały] 50ml. Co to za cudzo?? Moge rowniez prosic o jakis link ![]() i jeszcze to -NOWY płyn micelarny do demakijażu- bioderma sebium H2O (250ml Oczywiscie, jesli to za duzo pisz odrazu
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Zapach z rodziny kwiatowo-owocowej. Szczypiąca świezość anyżu, zmysłowe nuty jaśminu i egzotyczne akcenty karamboli kryją się w pokrytej gwiazdkami buteleczce w ksztalcie serca.
Nuta główna: mandarynka, anyż gwiazdkowy, czarna porzeczka Nuta średnia: jaśmin, karamboli Nuta podstawowa: drzewo sandałowe, cedr, wanilia |
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
witaj Aga
może wyszperasz coś u mnie za Liberte?
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Hej
zaintereowalo mnie L'occitane Amande Blossom Dew Nina Ricci Les Belles Amour d'Amandier Powiem szczeze nie znam tych zapachow podrzucisz jakiegos linka, zebym sobie poczytała wybrałam dwa zapachy, bo nie znam ich wartosci. Widze, ze mamy podobny gust zapachowy . Pozdrawiam |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Mam jeszcze 90ml z 100ml,kartonik idealny ,folia Elizabeth Arden Provocative Women
Provocative Woman jest kuszący i obezwładniający. Intensywna kompozycja składników orientalnych i magnetyzujących akordów czyni go prawdziwie zmysłowym. Nuty zapachowe: biały piasek, pigwa, wodny lotos, lilia imbirowa. |
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Ewa chyba go kiedys testowałam i nie za bardzo pamietam jak pachnie. Musiałabym sie troche zastanowic, ale nie potrafie ci powiedziec kiedy dałabym ci odpowiedz.
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i L'Occitane: http://uk.loccitane.com/FO/Catalog/P...=usg_Fragrance myślę, że Nina powinna Ci pasować, aczkolwiek chwilowo jest w negocjacjach, więc jak sytuacja się wyklaruje to dam znać, ok? i jeszcze sobie przypomnę Liberte z próbki którą mam w domu [ale ostatnio mnie całkiem zauroczył] ![]() czy mogłabym prosić o jego fotkę?
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Natasha dzieki za opisy
. L'Occitane jest chyba po angielsku, ale sobie przetłumacze. Dzieki bardzo, ze mi przypomniłas o tych fotkach musze podładowac telefon i wieczorkiem beda zamieszczone .Ps. własnie przetłumaczyłam i opis jest tak kiepski, ze nic z tego nie rozumiem. Mogłabys jakos przyblizyc ten zapach?? słodki? Swiezy? |
|
|
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
słodki, nieco kwiatowy z wyczuwalnymi migdałowymi nutami. nie wiem, co więcej mogę dodać ma przyjemną konsystencję i latem może być stosowany bez obaw na ciało, co daje przyjemne uczucie odświeżenia.
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Miss nina ricci odpada troche poczytałam o niej i watpie czy mi sie spodoba ostatnio troche wybrzydzam. Co do tego drugiego musze troche pomyslec i dam ci odpowiedz w twoim watku postaram sie jak najszybciej. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Może u mnie coś za Lacoste?
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Za Liberte , znajdziesz cos na wymianę ?
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to drugie to taka lekko półwytrawna wersja cynamon i skórka pomarańczowa ale lekko podsuszona, bez typowego cytrusa. Ambrę znajdziesz w salonie l'occitane tylko w dużej 125ml butli a te moje to takie travel size. A jeśli , jak piszesz szukasz czegoś słodkiego i owocowego to może zainteresuje Cie ten London for woman Paul Smith, na www.basenotes.com sa recenzje .
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Ragutko juz sama nie wiem co mam wybrac jutro poczytam te opinie i sie zastanowie mam tyle propozycji, ze juz głupieje. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam Dior Poison, z pudełkiem
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
i jak?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

. Pozdrawiam