![]() |
#1 |
Maskotka Wizaz.pl
|
WIZAŻANKI - należy Wam się OPR. !!!
Macie piękny PORADNIK...
a z moich już długawych obserwacji wynika że macie go ... ale gdzieś !!!! Ani propozycji ani ocen ... czyli po cholerę ZŁO się z TYM namordował ??? Może to wogóle wyłączyć - bo niedługo to będzie TYGRYSIA KSIĄŻKA KUCHARSKA ... a nie Poradnik ... pod rozwagę mi to brać i z okrzykiem "mea culpa" - do boju !!!! [img]icons/1cmok.gif[/img] Ti. Opieprzacz
![]() |
#2 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: WIZAŻANKI - należy Wam się OPR. !!!
Tygrysiątko nie krzycz już tak [img]icons/icon23.gif[/img] na zestresowane kobiety.
Już się poprawiam i idę wpisać pysznościową sałatkę pieczrkową. Cmoczki [img]icons/1cmok.gif[/img] Agaz
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tygrys napisał(a):
> pod rozwagę mi to brać i z okrzykiem "mea culpa" - do boju !!!! > Ti. Opieprzacz a zjesz moja jadowitą salatke? [img]icons/icon10.gif[/img] hehe cmoki [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#4 |
Maskotka Wizaz.pl
|
palomino napisał(a):
> a zjesz moja jadowitą salatke? [img]icons/icon10.gif[/img] hehe > > cmoki [img]icons/icon7.gif[/img] Ryzyk-fizyk [img]icons/icon10.gif[/img] raz się żyję - jak z MIĘSKIEM to wciągam nawet nosem [img]icons/icon7.gif[/img] Ti. Mięsożerca
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Tygrys napisał(a):
> Może to wogóle wyłączyć - bo niedługo to będzie TYGRYSIA KSIĄŻKA KUCHARSKA ... a nie Poradnik ... > Chłopczyku, z tymi kilkoma przepisami? [img]icons/icon28.gif[/img] Policz sobie przepisy Lejki, to pogadamy czyja to książka kucharska [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] Co do reszty się zgadzam, ja swoje przepisy wpisałam, było ich sporo ponad 10, gdyby każda z wizażanek tak zrobiła, poradnik byłby taaaaaaki gruby [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] > pod rozwagę mi to brać i z okrzykiem "mea culpa" - do boju !!!! > > [img]icons/1cmok.gif[/img] > > Ti. Opieprzacz
![]() |
#6 |
Maskotka Wizaz.pl
|
Tiaaa...
ale lejuś pisze dla wybranych - a ja dla wegetarian inaczej [img]icons/icon7.gif[/img] Urodziłem się z kawałkiem wieprzowinki w zębach i taki zemrę [img]icons/icon7.gif[/img] Uwialbiam Kuchnię Staropolską .. a ta od mięsa nie stroni Mój Nr 1 to schabowy, kapusta z zasmazka i ziemniole .,... ale na to przepisu nie dam ... bo to moje sacrum [img]icons/icon10.gif[/img] a tu zrobiłbym profanum [img]icons/icon10.gif[/img] Ti. Schabowiak
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tygrys napisał(a):
> Ryzyk-fizyk [img]icons/icon10.gif[/img] > raz się żyję - jak z MIĘSKIEM to wciągam nawet nosem [img]icons/icon7.gif[/img] oszczędzaj nos i pluca bo się kiedyś zatchniesz hehe [img]icons/tongue.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] a czy ryba to mięsko? [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] > Ti. Mięsożerca chyba Ti. pazerny [img]icons/tongue.gif[/img] [img]icons/icon12.gif[/img]
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A ja musze sie usprawiedliwic, ze mnie przeraza poradnik [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon12.gif[/img] chcialam tam umiescic moj przepis na makaron z tunczykiem - najszybszy na swiecie [img]icons/icon12.gif[/img] i najpierw utknelam na tym pod czym to wpisac - czy dania główne, czy Italiano - matkooo bossssko [img]icons/icon12.gif[/img] a jak juz podjełam męską (sic!) decyzję to okazało się, ze jestem nie zgłoszona jako zgładszająca [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] padłam z wrażenia [img]icons/icon10.gif[/img]
Bardzo!! mi się idea poradnika podoba i kukam tam w poszukiwaniu przepisów, ale jakoś tak kofunduje mnie [img]icons/icon7.gif[/img] to, że takie to mądrze rozbudowane i chyba ... ehh, głupolek może ze mnie, KW mam doskonale opanowane, a Poradnik... może nie dojrzałam do obsługi ? [img]icons/icon12.gif[/img] chociaz blondynką nie jestem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
merigold napisał(a):
> A ja musze sie usprawiedliwic, ze mnie przeraza poradnik [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon12.gif[/img] chcialam tam umiescic moj przepis na makaron z tunczykiem - najszybszy na swiecie [img]icons/icon12.gif[/img] i najpierw utknelam na tym pod czym to wpisac - czy dania główne, czy Italiano - matkooo bossssko [img]icons/icon12.gif[/img] a jak juz podjełam męską (sic!) decyzję to okazało się, ze jestem nie zgłoszona jako zgładszająca [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] padłam z wrażenia [img]icons/icon10.gif[/img] > Bardzo!! mi się idea poradnika podoba i kukam tam w poszukiwaniu przepisów, ale jakoś tak kofunduje mnie [img]icons/icon7.gif[/img] to, że takie to mądrze rozbudowane i chyba ... ehh, głupolek może ze mnie, KW mam doskonale opanowane, a Poradnik... może nie dojrzałam do obsługi ? [img]icons/icon12.gif[/img] chociaz blondynką nie jestem... I to jest konstruktywny głos w dyskusjji! Mnie też na początku zatanawiało, czemu trzeba sie zgłaszać jako zgłaszająca, skoro już się zalogowałam??? Moze tu leży przyczyna małej popularności poradnika? Hę? [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#10 |
Maskotka Wizaz.pl
|
Wyszukiwanie po liście chętnych,
a wyszukiwanie po liście WSZYSTKICH i do tego jej aktualizacja ... to może być trudne dla serwera ... Choć może ja się nie znam [img]icons/icon7.gif[/img] Ti. Domyślacz
![]() |
#11 |
Maskotka Wizaz.pl
|
A wiesz o czym MARZĘ ???
żeby ktoś wreszcie zrobił cos tygrysiego i napisał TI ! - jesteś do dooopy, albo smaczne, albo choćby "obleci" ... bo to dowiedzie ze ten poradnik KOMUŚ służy ... A tak ...sobie a muzom .. Ti. Podsumowywacz
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Tygrys napisał(a):
> Wyszukiwanie po liście chętnych, > a wyszukiwanie po liście WSZYSTKICH i do tego jej aktualizacja ... to może być trudne dla serwera ... A nie można by tak jak nowy kosmetyk? Nick+mail? > > Choć może ja się nie znam [img]icons/icon7.gif[/img] > Może [img]icons/tongue.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Zaparlam sie na ten chleb [img]icons/tongue.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]
Więc sprawdzaj oceny hehehe [img]icons/tongue.gif[/img] [img]icons/icon12.gif[/img] cmoki [img]icons/icon7.gif[/img] ps - ale na moją ocenę smalca nie masz co liczyć [img]icons/tongue.gif[/img]
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Daj coś dietetycznego, to zrbie i ocenie. [img]icons/icon10.gif[/img] A tu same mięsko i tłustości...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
moze jakies pomysły na uproszczenie "budowy" poradnika i zasad zgłaszania? hmm?
wydaje mi się [to tak z pewną nieśmiałością.... [img]icons/icon7.gif[/img]] że aż takie rozbudowanie trochę nie spełnia swojej roli, wiele działów pozostaje bez wpisów, a zamieszanie trochę się robi.. zresztą sama nie wiem, jakie jest Wasze zdanie? bo pewnie zaraz mnie KTOŚ ZAKRZYCZY [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Maskotka Wizaz.pl
|
Specjalnie dla Ciebie pogrzebie w pamieci...
i wyszukam coś z czasów kiedy wciągałem jeszcze owoce i warzywa .... Bo nie chcę walnąć czegoś pierwszego lepszego z kalendarzyka Kuchcika, ale tylko to co sam kiedyś testowałem - a od zawsze kocham experymenty w garnuszkach ... jak tylko mnie oświeci zadedykuję to Tobie ... a teraz oddam się Przypominaniu [img]icons/icon7.gif[/img] Ti. Wspominacz
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ooo, to czekam z wielką niecierpliwością... Bo jak czytam te Twoej np. na naleśniki, to od lodówki musze się sią woli odganiać. [img]icons/icon10.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gość
|
Rozwiązania są dwa [img]icons/icon10.gif[/img]
1. Usunąć puste kategorie [img]icons/icon7.gif[/img] 2. Dodać do pustych kategorii [img]icons/icon10.gif[/img] Wybór pozostawiam Wam [img]icons/icon35.gif[/img] merigold napisał(a): > moze jakies pomysły na uproszczenie "budowy" poradnika i zasad zgłaszania? hmm? > wydaje mi się [to tak z pewną nieśmiałością.... [img]icons/icon7.gif[/img]] że aż takie rozbudowanie trochę nie spełnia swojej roli, wiele działów pozostaje bez wpisów, a zamieszanie trochę się robi.. > zresztą sama nie wiem, jakie jest Wasze zdanie? > bo pewnie zaraz mnie KTOŚ ZAKRZYCZY [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
OKI, no więc jaaa [nadal nieśmiało] bym się zastanawiała (!) nad zasadnością istenienia podkategorii takich jak:
Przepisy sprzed lat - dziś już zapomniane, podziałem na dania mięsne z ryb itp - można zaznaczać to w opisie, nad sosami - czy sosy to nie "dodatki do dań"?, nad podziałem na regiony - spagetti np to przecież dania główne, z powodu pustek w podkategoriach może zrobić kompilacje? bakłażany z grilla w dziale grillowanie możnaby np przenieść do przystawek i przekąsek, albo może do smacznej diety? a zresztą sama nie wiem... pewnie zaraz coś namieszam zamiast rozjaśnić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
aaa, no i czy da się coś zrobić aby chętna do zgłaszania osoba nie musiała się zgłaszać przed zgłoszeniem?? [img]icons/icon10.gif[/img]
podobało by mi się gdyby poradnik działał jak najbardziej analogicznie do KW.... ale może jezdem osamotniona w tych pragnieniach [img]icons/icon10.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Gość
|
Merigold...
E ten... no... można wolniej i jaśniej? [img]icons/icon10.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z tobą Marigold w całej rozciągłości - miałam zupełnie tak jak ty, ta sama procedura i się strasznie zniechęciłam i pomyślałam sobie: nie już nigdy tam nie zajrzę brrrr.
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Merigold... > E ten... no... można wolniej i jaśniej? [img]icons/icon10.gif[/img] Czego nie zrozumiałeś? [img]icons/icon32.gif[/img] 1. zniechęcająco działa procedura zgłaszania się jako zgłaszającej, zwłaszcza, jeśli ofiara przebrnęła szczęśliwie przez etap wyboru kategorii 2. za dużo jest kategorii do wyboru: możnaby to uprościć ucinając kuchnie regionalne (italliana itp.), bo w obecnym układzie np. dania obiadowe rozbijają się na kilka kategorii. Lepiej byłoby je mieć pod "dania obiadowe", a italiańskość można zaznaczyć w tytule (spagetti to mówi samo za siebie, nie?) 3. Generalnie chodzi o to, zeby obsługa poradnika była możliwie intuicyjna, czyli maksymalnie zbliżona do KW, a tak nie jest. Ja np. nie mogę zrozumieć, czemu w przepisie nie widać zgłaszającego??? Jaśniej nie potrafię, ale chyba o to Merigold chodziło... [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
eh Trojka - to zamiast sie zniechecac - trzeba bylo sygnal na forum albo do Zlo dać [img]icons/1ehem.gif[/img]
Jak mozna poprawić cos o czym sie nie wie że nie dziala idealnie? cmoki [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
dzięki za zrozumienie i słowa poparcia [img]icons/icon10.gif[/img]
ehh, pytanie co SIŁA WYŻSZA na to [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
palomino napisał(a):
> Jak mozna poprawić cos o czym sie nie wie że nie dziala idealnie? > otoz to, nie mozna nie poprawic czegos co nie dziala nie wiedzac o tym, nawet gdyby to cos nieswiadome naszej nieweidzy nie dzialalo niechcacy i nie zwazalo na to ze o tym nie wiemy..... [img]icons/tongue.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
orz napisał(a):
> otoz to, nie mozna nie poprawic czegos co nie dziala nie wiedzac o tym, nawet gdyby to cos nieswiadome naszej nieweidzy nie dzialalo niechcacy i nie zwazalo na to ze o tym nie wiemy..... > [img]icons/tongue.gif[/img] Orzeu? [img]icons/icon12.gif[/img] Pisz prosze po polsku - żebym wiedziala że nie przeklinasz heheeh [img]icons/icon10.gif[/img] Można wersję z tlumaczeniem? [img]icons/icon12.gif[/img] cmoki [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Tak jest! Na drugi raz zamelduję i się rozedrę jak stara ściera, że do mnie coś nie dociera.
![]() |
#29 |
Gość
|
Re: MOMIENTO!
Powolutku i po kolei:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Re: MOMIENTO!
zlosliwiec napisał(a):
> Powolutku i po kolei: > >
Też jap [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.