|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
co ciekawego w londynie? pomocy!
ja z innej beczki trochę.wybieram się w wakacje do londynu.czy mogłybyście, jeśli byłyście już tam, poradzić mi co jest tam wartego zobaczenia,odwiedzenia? nie chodzi mi tu o muzea, ani zabytki, bo to przecież wiadomo,zresztą moge przeczytać o tym w każdym przewodniku. chodzi mi raczej o jakieś ciekawe miejsca typu-knajpy, ryneczki z dziwnymi rzeczami,sklepy...ufam, że będziecie wiedziały o co chodzi.liczę też na jakies praktyczne porady-gdzie nie chodzic, czego nie robic,gdzie jest dobre jedzenie, gdzie można potańczyć.acha.nie jest to żadna zorganizowana wycieczka, jedziemy z kumpelą na własną rękę.
z góry dziękuję za pomoc. [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: co ciekawego w londynie? pomocy!
Ja niestety nie moge ci pomoc bo nigdy nie bylam w Londynie.Chcialam tylko tak z ciekawosci spytac ile masz lat?Gdzie bedziesz mieszkac(hotel czy jakies mieszkanko)?I na ile jedziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A co, Kasiu, też byś chciała? [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mam 23 lata,jade z psiapsiółą 19-letnią na jakieś 2 tygodnie,mieszkanie mamy jakoś zalatwione w centrum u znajomego.i to najlepsza wiadomość-po prostu raj na ziemii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Hej!
Jesli interesuja Cie ciekawe rzeczy to wybierz sie koniecznie na Camden Town. Troche to przeraza, bo kreci sie tam mnowstwo dziwnych ludzi typu Manson. Od metra jak bedziesz szla lewa strona, skrecisz w lewo i pojdziesz na gore- tam jest najciekawiej, ludzie robia fajne rzeczy wlasnorecznie i widzisz jak to robia. A knajp jest zatrzesienie, zalezy co lubisz jesc, ale znajdziesz cos ciekawego na pewno. Po dyskotekach sie nie woze [img]icons/icon12.gif[/img], ale slyszalam od wielu ludzi ze jest nieciekawie, choc to subiektywne odczucia. A na ciuchowe zakupy koniecznie odwiedz Brent Cross i wez ze soba duzo kasy [img]icons/icon10.gif[/img] BARDZO WAZNE: dobrze przygotuj sie na wywiad z celnikiem, znajac zycie przemagluja Cie dokladnie, a szkoda kasy gdyby Was zawrocili; z najwazniejszych rzeczy: jesli jestes studentka- wez legitke i dobrze miec zaswiadczenie ze studiow ze studiujesz, jesli pracujesz to jakas karte urlopowa. Popytaja Cie rowniez o to co chcesz tu zobaczyc, skad masz pieniadze na wyjazd, o ta osobe do ktorej jedziesz. To taki standardowy zestaw pytan [img]icons/icon7.gif[/img] Powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.