|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wszystkim Mamom :-)
Wszystkim Mamom (to obejmuje też nasze "Matki przełożone" [img]icons/icon12.gif[/img] ) w dniu Waszego święta życzę jak najwięcej pięknych chwil w życiu, niewyczerpanej cierpliwości do pociech [img]icons/icon12.gif[/img] i wiecznej wiosny (no, chyba że któraś preferuje inaczej [img]icons/icon12.gif[/img] )
[img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] Ula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Wszystkim Mamom :-)
Mojej Najukochańszej Mamie i wszystkim innym Mamom, Mamuśkom, Mamuniom i Mamuńciom pociechy z pociech [img]icons/icon12.gif[/img] i samych pięknych dni [img]icons/icon10.gif[/img]
[img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#3 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Buniu [img]icons/icon7.gif[/img] Miałam nadzieję, że się szybciutko odezwiesz [img]icons/icon7.gif[/img]
Wielki Cmok [img]icons/1cmok.gif[/img] AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Wiem, ze wlasnie idziesz sobie kładeczką na spacer, bo do Ciebie dzwoniłam [img]icons/icon7.gif[/img] wiem, ze jak byłam małolatą miałas ze mną mase problemów [img]icons/icon7.gif[/img] wiem, ze nie cierrrpisz internetu i nigdy pewnie tego nie przeczytasz .. Wszystko to co dzis i zawsze słyszec powinnas powiedziałam juz pare ładnych razy w moim zyciu córeczki [img]icons/icon7.gif[/img]
[img]icons/icon29.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] K O C H A M C I E M A M U S [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/icon29.gif[/img] ps. zazdroszcze wszystkim Mamom, ze są Mamami [img]icons/icon7.gif[/img] duzy buziak [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#5 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Wszystkim mamusiom i MOJEJ MAMUSI sto lat sto lat!!!
[img]icons/icon29.gif[/img] [img]icons/icon29.gif[/img] [img]icons/icon29.gif[/img] Ps a co do ciebie Olu, no wiesz...hmmm..ciach i jużżzz [img]icons/icon25.gif[/img]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
<font size=+2 color=green>Cóż mogę powiedzieć [img]icons/icon12.gif[/img] - żeby żadna matka nie potrzebowała aż ustawowo wyznaczonego dnia aby być szczególnie traktowaną przez swoje dzieci [img]icons/icon33.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]</font>
[img]icons/1cmok.gif[/img] i [img]icons/1roza.gif[/img] ps Taa - swojej Mother już zlozylam [img]icons/icon10.gif[/img]
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim Mamom, Mamusiom i Mateczkom
Adze Z. - za matkowanie nam Buni - za to, że pilnuje nas, pomaga i rzuca się z pomocą Madze - za to, że jest drugą Martką I w ogóle wszytkim Mamciom, za to, że nas wychowują, jak trzeba to przytulą, jak trzeba, opitolą... Za to, że mają TYLE siły do wychowywania nas, nawet, gdy jesteśmy niedobrymi dziećmi... bo jak tak patrze na siebie, to stwierdzam, że nie chcę mieć dzieci. [img]icons/icon10.gif[/img] Mojej Mamci już składałam. Prezenick oczywista kosmetyczny, a jaaaak... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.