|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() sluz
drogie wizazanki mam dosc krepujaca sytuacje , a mianowicie..
mam dosc dziwny sluz.. od paru dni , jest bialy lecz podchodzi pod kolor zolty i nieprzyjemnie pachnie... myje sie kilka razy dziennie... i nic, dla mnie to bardzo krepujace nawet nie chce sie kochac ze swoim tz poniewaz sie wstydze,jest go dosc duzo,praktycznie caly czas moja pochwa jest wilgotna i wydziela mi sie ten sluz ... kilka razy myslalam ze dostalam okres taka poczulam wilgoc , boje sie ![]() dodam jeszczed ze jest dosc gesty i czasami sa nawet grudki... (niedlugo powinnam dostac okres.. ale w dni plodne kochalam sie ze swoim tz bez zebezpieczenia moze to ma jakies znaczenie?)
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: sluz
Witaj
![]() Moim zdaniem to, co Ciebie spotkało to nic innego jak grzybica. Radzę udać się do ginekologa. P.S. Wiele kobiet na to cierpi i nie ma to związku z myciem się. No chyba, że ktoś bardzo nie lubi się myć. Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Podróżniczka
|
Mi to wygląda na pospolitą infekcje grzybiczą.
Musisz udać się go ginekologa po globulki albo tabletki...przyniosą Ci ulge. Z tego co widać to jest to już bardziej zaawansowane i sama sobie z tym raczej nie poradzisz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
też obstawiam grzybicę a więc ginekolog i leki dla Ciebie i dla TŻ również!
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ale nie mam zadnego swedzenia porpostu tylko ten sluz
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
bo może to być dopiero początek infekcji...
idź do ginekologa zanim sie to rozwinie w coś gorszego.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moge dodac ze... ten sluz zaczal sie wydobywac kiedy kochalam sie ze swoim tz... no i chyba w sumie za ostro.. bo az wszystko w srodku mialam spuchniete nie wiem moze to z tej przyczyny,sama nie wiem co myslec
![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
nio jasne nie ma co czekać bo może być jeszcze gorzej :P
![]() |
#11 |
Podróżniczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Na odległość niewiele można pomóc.
Pan doktor zobaczy, oceni i zadziała.. Kuracja nie jest droga, nie zastanawiaj się tylko leć do ginekologa. Nie ma się czego krępować, po prostu zmobilizuj się i idź do specjalisty. Normalna sprawa. Edytowane przez rudo-zielona Czas edycji: 2008-08-18 o 14:04 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Na mój gust to grzybica, idź do lekarza to przepisze leki i z głowy. Twój TŻ też powinien się smarować, żeby Cię nie zarazić potem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie martw się na zapas, dziewczyny cie tu strasza ale to na pewno infekcja grzybicza która da się wyleczyc i bedzie ok. Jak bedziesz u lekarza to popros równiez o lekarstwa dla partnera, inaczej ty sie wyleczysz a on dalej cie bedzie zarażać. Bedzie dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poiglot czeka Cię wizyty u gina. Ja też nie miałam innych dolegliwości, żadnego pieczenia czy swędzenia tylko tak jak Ty sam śluz. A diagnoze taką jaką już Ci wizażystki przedstawiły - grzybica |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.