|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mobile Club -prezenty za pkt.
W internecie pojawiła się strona Mobile Club. Dają punkty za odbieranie SMS'ów reklamowych. Na samym wstępie dostajesz 100 punktów (jeśli wpiszesz mnie w osobie polecającej ) ! Każdy SMS to 10 punktów. I tak za zebrane punkty możesz dostać :
Punkty Nagroda 200 pkt Dowolne logo z dostępnej bazy danych, oznaczone symbolem Powered by Tenbit.pl Dowolny dzwonek z dostępnej bazy danych, oznaczony symbolem Powered by Tenbit.pl 500 pkt 5 dowolnych logo z dostępnej bazy danych, oznaczonych symbolem Powered by Tenbit.pl 5 dowolnych dzwonków z dostępnej bazy danych, oznaczonych symbolem Powered by Tenbit.pl Film VHS do wyboru: Wybierz Film VHS z Merlin.pl do 50 zł Książka do wyboru: Wybierz Książkę z Merlin.pl do 50 zł 1000 pkt Doładowanie telefonu pre-paid*: POP50 Simplus50 TakTak49 Film na DVD do wyboru: Wybierz Film DVD z Merlin.pl do 80 zł CD-Rom z muzyką do wyboru: Wybierz płytę z Merlin.pl do 70 zł Prosze was abyście wpisali nick Kasiarzyna w formularzu osoby polecającej.Ja mam juz duzo punktow ale zeby zebrac je na samych sms musialabym czekac jeszcze okolo 1 miesiąca.To naprawde dziala.Moj brat odstatnio zebral 200 pkt i wziął sobie logo.Wejdźcie na stronke www.mobileclub.pl .Zeby to wszystko dzialalo trzeba wypelnic formularz wiarygodnie.Jest to bardzo wazne bo inaczej nie dostanie sie zadnych prezentow.Zreszta co ja was bede namawiac.Prosze was chociazby abyscie tam weszli i pooglądali stronke.Mam juz 800 pkt. Tam jest cos takiego.Przy rejestracji wpiszcie nicka ktory wam polecal tą stronke.Za kazde polecenia osoba, ktora polecala stronke dostaje 25 pkt.I tak właśnie dzięki wam moge uzyskać 1000 pkt w tydzien i będe miec doladowanie 50 zł itd.To w zadnym wypadku nie jest spam.To tez napewno nie jest zadne oszustwo.Sami wejdzcie i przekonacie sie, ze to naprawde działa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Mobile Club -prezenty za pkt.
Dzieki Kasia, żem się zapisała. [img]icons/icon7.gif[/img] Oczywiście Cię poleciłam. [img]icons/icon7.gif[/img]
Jakby ktoś chciał, to może mnie polecić, aaale nie musi. Aaaz tak mi nie zależy. [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
To ja Tobie dziękuje.Super,że mnie poleciłaś.Juz mam o 25 pkt wiecej.Gdybym mogła to bym z chęcią poleciła Ciebie.Niestety nie moge
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a to dziala?
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No pewnie, że działa.Gdyby moj brat nie dostal loga to by chyba nie dzialalo.Ja mam juz 825 pkt.Nie wiem czemu ale odstatnio wogole nie przysyłają mi sms.Moze boją sie ze uzbieram 1000pkt?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
co dooga to jest pewien patent w stu procentach skuteczny i darmowy [img]icons/icon10.gif[/img] ale nie chce go opisywac publicznie zeby ten myk nie zostal usuniety [img]icons/icon12.gif[/img]
jak ktos chce to oczywiscie wytlumacze na priv jak to zrobic [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę! [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zglos sie na gg ok? [img]icons/icon7.gif[/img]
cos mi poczta szwankuje :| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dzięki wam!Mam juz 875 pkt.Dziękuje tym dwom osobkom.Nie wiem kto mnie wpisal przy os. polecajacej ale dzieki bardzo.Moze ktos cos wie o tych sms?Chodzi o to ze przestali mi je wysylac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Witaj! To ja sie zaloogowalam. W pt wieczorkiem i do tej pory nic mi nie przyslali... Moze przestalo im sie to oplacac [img]icons/icon9.gif[/img].
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja sie zaraz wkurzeL(Tyle czasu czekałam na 100 pkt. i teraz nie moge zamienic bo im sie odechcialo wysylac sms
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A mi jeszcze NIC nie przyslali... [img]icons/icon10.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Lejka wchodziłaś na swój profil na stronie mobileclub?? Czy u Ciebie tez pisze "Włącz swój telefon". Bo u mnie tak, a przecież telefon mam cały czas włączony [img]icons/icon10.gif[/img]. I nic nie przysyłają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Siemka.Wreszcie mi odpisali.Oto ich słowa
"SMSy reklamowe są już wysyłane do naszych użytkowników. Niestety nie możemy zagwarantować każdemu, ze otrzyma w najbliższym czasie takie SMSy - zależy to nie tylko od ustawionej częstotliwości otrzymywania SMSów i ich tematyki, ale również od szczegółowego profilu odbiorcy, który może nie pokrywać się z grupą docelową naszych reklamodawców. Pozdrawiamy MobileGO" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.