|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Chyba coś zamieszałam... dziewczyny, ZŁO...
Może jestem troszkę niekumata... [img]icons/icon9.gif[/img] (a może po prostu mam zły dzień...) Chciałam zarejestrować się jako nowa zgłaszająca do poradnika. Kliknęłam na "nowa zgłaszająca", pojawił się formularz, i nie bardzo rozumiem [img]icons/icon21.gif[/img] : w pole "nazwa" wpisałam siebie, no bo to ja mam być tą nową, ale potem pomyślałam, że to może jest od razu formularz zgłoszenia pierwszej porady... No i wyszłaby porada o tytule magda75... [img]icons/icon10.gif[/img] Napiszcie mi jak to się robi... Złośliwcze, jak zrobiłam coś bez sensu, to usuniesz to dobrze? [img]icons/icon40.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Maskotka Wizaz.pl
|
Re: Chyba coś zamieszałam... dziewczyny, ZŁO...
Wszystko - OK - miałem ten sam dylemat [img]icons/icon7.gif[/img]
Nazwa w zgłoszeniu osoby to TY a nie potrawka z Ciebie [img]icons/icon7.gif[/img] Teraz do boju wzbogacać poradnik. Ti. po prostu Ti. [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dzięki [img]icons/icon7.gif[/img] To mnie pocieszyłeś, że nikt nie będzie mnie próbował zjeść [img]icons/icon10.gif[/img]
Teraz tylko muszę poczekać aż mnie Złośliwiec zaakceptuje... A swoją drogą, od czego to zależy? Bo ja nic w opisie nie napisałam... Może powinnam się jakoś zareklamować? [img]icons/icon10.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Maskotka Wizaz.pl
|
Wyślij do ZŁOmisia maila z prośbą co chesz mieć w danych, nazwie i opisie - napewno Ci nie odmówi pomocy - on żadnej kobiecie nie jest w satnie się oprzeć [img]icons/icon7.gif[/img]
Taka już jego natura a "ZŁO" to bardzo myląca ksywa [img]icons/icon10.gif[/img] T. Denuncjator
![]() |
#5 |
Gość
|
Już Ciebie zatwierdziłem i właśnie zmieniam nieco formularz zgłoszeniowy, żeby był bardziej intuicyjny.
[img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
> Taka już jego natura a "ZŁO" to bardzo myląca ksywa [img]icons/icon10.gif[/img]
Wiem, już się zorientowałam, że to tylko zmyła [img]icons/icon10.gif[/img] Dzięki [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Maskotka Wizaz.pl
|
A nie mówiłem [img]icons/icon10.gif[/img] !!!
Ti. Wróżbita
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
To fajnie [img]icons/icon10.gif[/img] To już mogę zgłaszać?
[img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
Si, Signora [img]icons/icon7.gif[/img]
Już jesteś na liście Zgłaszających Smakoszy [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.