|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ban Di -gdzie?
Witam
szukam kosmetyków Ban Di a dokładnie kremu opóżnijacego porost włosów i nigdzie nie moge go znależć. może wiecie gdzie w jakich sieciach drogeryjnych mozna go dostać. jestem z Zielonej ale bede nebawem w wawie wiec moze tam? pozdrawiam paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Ban Di -gdzie?
Ten krem (jak i inne kosmetyki Ban Di) znajdziesz na 100% w drogerii Forte Farma na Świetokrzyskiej - tuż przy przystanku autobusowym w kierunku Tamki niedaleko skryżowania z Nowym Światem. W Warszawie, oczywiście [img]icons/icon7.gif[/img].
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Re: Ban Di -gdzie?/Mgiełko :)
[img]icons/icon7.gif[/img] ja zupełnie nie w temacie, ale jak juz Cie mam to [img]icons/1cmok.gif[/img] Magdus za maila do Dymsona w sprawie naszego małego siersciucha vel Bunia [img]icons/icon10.gif[/img]
dzieki [img]icons/1cmok.gif[/img] [img]icons/icon29.gif[/img] nie spodziewalismy sie [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Re: Ban Di -gdzie?/Mgiełko :)
[img]icons/icon7.gif[/img] Czego to człowiek nie wymyśli, jak ma dużo roboty [img]icons/icon7.gif[/img], podłogi też umyłam [img]icons/icon7.gif[/img].
A tak szczerze mówiąc (bo tutaj chyba D. nie podsłuchuje?) - troszkę racji ma. Skoro razem mieszkacie, to chyba powinien móc wyrazić konstruktywną [img]icons/icon7.gif[/img] krytykę przed podjęciem decyzji i zostać w demokratyczny sposób przegłosowany [img]icons/icon7.gif[/img]. Ja też zostałam kiedyś postawiona przed faktem dokonanym, ale przyznam, że pokochałam naszą kicię bezwarunkowo. A ile z nią było radochy! W ciągu miesiąca wypstrykałam 2 filmy w aparacie (w tym są ze 3 zdjęcia znajomych, cała reszta to nasza kotka (już śp. [img]icons/icon9.gif[/img] ) [img]icons/icon7.gif[/img] ). No i oczywiście mnie najbardziej lubiła [img]icons/icon7.gif[/img]. Zazdroszczę Wam tej radości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.