|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Depilator Philips Satinelle-oddam za niewiele
NIEAKTUALNE; Witam! Chętnie komuś przekażę za próbkę perfum damskich lub parę próbek kremów męskich depilator Philips beauty "Satinelle" HP 2840/PB, jest użyty 4 razy bo tyle miałam do niego podejść; niestety to nie dla mnie. Wolę mniej drastyczne metody depilacji. W związku z przeprowadzką robie totalne pozbywanie się rzeczy, których nie używałam od roku, dlatego naprawdę za symboliczną próbkę oddam go. Żeby nie było nieporozumień najlepszy byłby odbiór osobisty w Warszawie bo nie chciałabym dokładać na wysyłkę. Depilator jest w b.dobrym stanie; dołączony jest zasilacz, pędzelek do czyszczenia, atłasowy woreczek na depilator, wszystko jest w org. kartonowym pudełku. zapraszam
Edytowane przez szamalka Czas edycji: 2008-07-21 o 21:47 Powód: Zamykam wątek bo depilator już poleciał do Zielona 30. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Depilator Philips Satinelle-oddam za niewiele
Może chcesz wszystko to co zostało mi w kramiku,czyli cienie i coś tam jeszcze plus jakąś próbkę?Tylko,ze ja nie z warszawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
O.k., jestem chętna do wymiany. Tak jak napisałam depilator działa bez zarzutu, wolałam odbiór osobisty bo po różnych "krwawych" opisach na BlackList nigdy nie wiadomo jak wymiana się zakończy. Z depilacją depilatorem jest tak, że to "trochę" boli i nie chciałabym aby osoba, która go weźmie stwierdziła po pierwszym użyciu, że depilacja jest za bardzo bolesna i będzie chciała odmianę bo będzie niezadowolona; naprawdę się przeprowadzam i chciałabym się tego urządzenia pozbyć raz na zawsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Fajnie więc wszystko z wątku i jaką próbke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Czy któraś z tych próbek jest z atomizerem, nie robiona?
Prada Infusion D'Iris Azzaro Pink Tonik Ferragamo Incanto Shine Ferragamo Incanto Charms |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Firmowa z atomizerkiem jest tylko Pink Tonik,ale mała bo około ciutkę mniejszej 1\4 z 2 ml.Reszta robiona,bez atomizerków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Nie znam tych zapachów których próbki wymieniłam, mam propozycje dorzuć próbkę lekkiego, kwiatowego według własnego uznania. Na pewno będzie dobrze. Depilator leci do Zielona 30, przechodzę na priv. Dziękuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
Witaj, mieszkam w Warszawie. Może znajdziesz cos u mnie za depilator? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.