|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
DANCING bardzo proszę o odpowiedź
Jestem tu początkujaca i szczerze powiedziawszy zastanawiam sie czy w takiej ilości wątków ktos w ogóle zaglądnie na ten. Mam pewne pytanie, dotyczące dancingów. Co to są w ogóle za imprezy? W sobotę wybieramy się na taką imprezę razem z meże, a nigdy na podobnej nie byliśmy. Dancingi zawsze kojarzyły mi się z towarzystwem w wkielu 40-stolatków i wzwyż, więc nie wiem czego mam się spodziewać, bo jeśli to prawda, to chyba nie pójdziemy jednak. No i jeszcze jedno jak się na taki dancing ubrać? Proszę o pomoc, szczególnie te bardiej oswiadczone w sprawie dancingów forumowiczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: DANCING bardzo proszę o odpowiedź
Z tego co ja wiem to dancingi są dla ludzi 45+, są to imprezy raczej przy muzyce na żywo gdzie tańczy się do piosenek typu : Na dancingu tańczą goście.., Gdzie te prywatki itp itd. jeśli chodzi o strój to trzeba się bardziej podpicować np. buty na obcasie, sukienka albo spodnie w kant itp itd.
![]() Jeśli idziecie tam sami to może być kicha a jeśli ze znajomymi to może być wesoło ![]() Istanieje duża możliwość że bęedziesz przyciągała uwagę starych, zniedołężniałych tetryków a twój mąż ryczących 60 ![]() Wszystko dla ludzi... ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
na drugie mam Irena
|
u mnie na dancingi chodzą ludzie od ok 30 do 90 ważne aby w parze przygrywa zespół na żywo dla mnie to fajna impreza takie towarzystwo mieszane mogą np. iść dorosłe dzieci z rodzicami
![]() |
#4 |
BAN stały
|
hm, ja bym chyba poszła, z ciekawości choćby, zawsze można wyjść, jak średnia wieku będzie 50, a przycinać będą przeboje Trubadurów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dzwoniłąm tam, zeby się dowiedzieć co i jak nie pytałąm o średnia wieku, bo jakos chyba nie pasuje, ale z tego co piszecie moze byc wesoło. Na razie nie mamy jakiejś paczki, która by się zebrała na taki dancing, ale jeszcze pomyślimy, muzyka nie będzie na żywo, będzie DJ, a muzyka rzeczuwiscie ma byc z takich starszych kawałków, nie nowoczesna, ale i przy takich kawałkach lubimy sie bawić, bo rzadko kiedy mamy okazję tańczyć przy muzyce innej niz dyskotekowa
dziękuje, ze napisałyscie jak się ubrać bo pewnie nadal bym główkowała ![]() ![]() dziękuję i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.