|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Z 84 do 68 po ciążach, zastosuje SB, KTO ZACZYNA ?
Witam wszystkich, czytam to sobie i mam tak samo, a jutro , a za tydzien itd...i nic z tego. Zycie mi sie sypie, nie mam radosci z zadnej chwili, nie moge zrobic normalnie zakupow, patrze na piekne ubranka i wiemze sie w nie nie zmieszcze...ja tylko chce wrocic do wagi przed 1 ciaza...pomozcie...co myslicie o tej diecie?SB?Czekam na wasze wsparcie, propozycje i uwagi...Waze teraz jakies 84 kg strasznie sie czuje, jest mi ciezko, nie mam sily na zabawe z dziecmi...KONIEC
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Z 84 do 68 po ciążach, zastosuje SB, KTO ZACZYNA ?
Witam!
Kochana powodzenia... ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam kciku! ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() U mnie po dwóch ciążach właśnie SB pozwoliło wrócić "do żywych". Z 85 do 67 kg. Świetna dieta, pyszne potrawy, możliwość rozwinięcia sie kulinarnego i przy okazji zdrowego odzywiania dzieci i meza. Także powodzenia ![]() Jakby co zapraszam na wątek plażowy dość mocno rozwinięty. Służymy pomocą ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja jestem na diecie 1200 kcal i na razie super mi idzie. Też jestem po jednej ciąży i w sumie przed kolejną bo powoli byśmy już chcieli z mężęm się starać ale chyba dla względów medycznych najpierw jeszcze schudnę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Najgorsze jest to, ze boje sie tego czy wiem ystarczajaca duzo na temat tej diety...cwiczycie do tego? i ile i na czym, ja mam orbitreka w domu i musze go chyba odkurzyc...jakie macie doswiadczenia z orbitrekiem? i jesli ktos zna jakas stronke na ktorej mozna poczytac na temat tej diety?narazie idzie mi kiepsko...
![]() Edytowane przez zuzaczek Czas edycji: 2009-11-27 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam kochana, ja co prawda jestem ku końcowi swojej diety, ale chciałam Cię wesprzeć...
To na prawdę da się zrobić Ja w ciąży przytyłam prawie 40 kg!!! Wyglądałam jak zawodnik sumo, jakiś miesiąc po miąży miałąm 87 kg! (przed nią ważyłam ok 62) Zawzięłam się i schudłam (starałam się robić to rozsądnie bez żadnych głodówek) Moja córcia ma 2 latka a ja ważę 65 kg ![]() Wiem że trochę to trwało zanim schudłam ale uważam że takie odchudzanie jest bezpieczniejsze. 3mam za Was kciuki Wierze że się Wam uda ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Powiedz mi kochana ile Ci to zajeło?Ja mam na to jakies 5 miesiecy.moze nie osziagne mojego celu co do 1 kg ale chcialabym do tego czasu zrzucic choc 10 kg,jakies cwiczenia?masz jakies przepisy dotyczace diety sb?czytam o niej i tak naprawde zastanawiam sie czy to fakt ze dziala?
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Nie dałam rady ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Zuzaczku dasz rade...ja licze kalorie i ćwicze
W ciazy utyłam 11 kg a zostalo mi 6 .Ważylam 80 kg a w czasei karmienia spadlam do 72 ale jak odstawilam to mi wrócilo do 79,6 i teraz walcze!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hej!Witam Cię serdecznie. Jestem z Tobą. Po ciąży zostało mi około 15 kg. Tak jak TY czasem nie daje rady bawić się przez dłuższy czas z dzieckiem do tego wszystko mnie wkurza a złość wyładowuję na najbliższych... Jestem całym sercem za SB. Zaczęłam kilka dni temu idzie mi dobrze. Odstawiłam powoli chleb i inne węglowodany na 2 tyg. Robię sobie do pracy i na śniadanie sałatki np: jajka gotowane+tuńczyk+kukurydz a lub sałata lodowa+pomidor+ogórek+ wszystko inne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
jesli to bylo do mnie to ja jestem na diecie 1200 kcal a nie na sb ale mozemy sie razem wspierac!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja od 2 listopada schudłam 6kg wiem ze moze to nie zdrowo ze tak szybko schudłam ale to nie z mojej winy...Ja jem sporo. Pozwalam sobie na kebaba chińszczyzne, czasem cos słodkiego nie jem po godzinie 17 i cwicze codziennie na steperze. to wsio.... obiad jem zawsze taki jaki gotuje dla wszystkich tylko nie jadam ziemniakow no czasami... ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Jestem szoku czytajac wasze wypowiedzi!!!Nie znalazłam na necie jeszcze nikogo komu by ta dieta nie pomogła...Czy starczy mi sił?Najbardziej boje sie tego ze ktoregos dnia nie bedzie w lodowce czegos co moge zjesc i ....
![]() mam nadzieje ze dam rade, chcialabym juz sie choc w polowie czuc tak jak Wy ...a wszystko dopiero przedemna, nastepny problem to to ze tu mam utrudniona sprawe z kupnem niektorych produktow musze szukac odpowiednikow , a nie zawsze to to samo, jutro jade przygotowac lodowke na poniedzialek i kolejne dni, od poniedzialku zaczynam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
dołączę...ja zrzucałam zbędne kilogramy przez rok od ciąży... i powiem wam tak dieta swoją drogą ale przede wszystkim cwiczenia
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny...przyszedł moj dzien
![]() ![]() START:30.11.2009 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Zjadlam własnie ostatni posilek na dzis...Pierwszy dzien zaliczony do sukcesu...Sniadanko opisalam, obiadek 2 cienkie plasterki piersi z indyka obsmazona na oliwie z oliwek, duszona papryka czerwona i zielona z fasolka zielona w straczkach i pieczarkami...Kolacja 2 jajka salata 4 listki, pol puszki tunczyka w sosie wlasnym, 4 pomiorki koktajlowe,serek wiejski ze szczypiorkiem (chyba troche za duzo co ? jadlam to o 17 i juz teraz nic do jutra, popijam zielona herbatke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
hmmmm...chyba juz nikt tutaj nie wchodzi i nikt juz tego nie czyta
![]() ![]() START 30-11-2009 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
PRZESTROGA!!!Witam, właśnie 3 tygodnie temu skończyłam stosowanie Fast Slim New Generation i nie schudłam ani kilograma, choć stosowałam się ściśle do wskazówek producenta i nawet w tym czasie ograniczyłam słodycze do zera!!! Piłam też dużo wody i herbatek.Waga stała w miejscu. Wtedy to zdecydowałam, że skorzystam z gwarancji odzyskania pieniędzy i wysłałam priorytetem poleconym paragon oraz prośbę o zwrot pieniędzy za tabletki. List po kilku dniach wrócił do mnie z adnotacją Poczty Polskiej, że adresat jest nieznany. Wtedy wysłałam reklamację jeszcze raz na drugi adres(również w Ostródzie), który widniał na paragonie. I czekałam cierpliwie, aż do dziś, kiedy to dostałam zwrot mojego listu z adnotacją, że list nie został odebrany. Na podany numer telefonu też dzwoniłam i nikt nie odpowiada. Wniosek jeden: tabletki to chińszczyzna (rzeczywiście na opakowaniu pisze: WYPRODUKOWANO W CHINACH) nic nie warty szajs a kasy nie odzyskacie. To jedno wielkie kłamstwo. Zdecydowałam się napisać o tym, żeby przestrzec wszystkie puszyste osoby, które szukają ratunku w "cudownych" lekach. Szkoda tej stówy, nie zamawiajcie tych tabletek. A jakby kto pytał o wielkość kapsułki ... wielkie, że ciężko przełknąć.
Chyba wystarczy tych faktów... pozdrawiam wszystkich *Anet P.S. podać dalej, żeby przestrzec jak największą ilość osób i uciąć biznes tym nagiągaczom!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.