|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czekoladowy kolorek włosów na wakacje
Hej Wizażanki!
Zakładam wątek, ponieważ nie znalazłam takiego na forum, który by był podobny do mojego. Otóż interesuje mnie od dawna kolor włosów czekoladowy. Chciałabym siędowiedzieć, czy któraś z Was ma właśnie taki kolorek, czy zazwyczaj wychodzą b. ciemne? co o nich sądzicie? S Szczególnie co możecie powiedzieć o NATURAL&EASY 564 KARMELOWA CZEKOLADA. Mam zakpiony ten produkt ale mam mieszane uczucia i znalazłam pare jeszcze innych czekoladowych kolorków, któe mnie zainteresowały. Ponizej macie ich opakowania: 1) to oczywiście NATURAL&EASY 564 KARMELOWA CZEKOLADA- najbardziej mnie interesuje 2) WELLATON NATURALS 4/77 CIEMNA CZEKOLADA 3) PALETTE COLOR XXL 89 SŁODKO-GORZKA CZEKOLADA Chyba tyle jak uzywałyście innych to piszcie z jakich jesteście zadowalone a któe odmawiacie. Pozdrawiam gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mała księżniczka
|
Dot.: Czekoladowy kolorek włosów na wakacje
mogę wypowiedzieć sie tylko na temat tego Natural&Easy... baaardzo beznadziejna farba.. wypłukała się w niespełna tydzień (ja myje włoski codziennie), wyszła mysio-szara.. z tą cenę oczekiwałabym czegoś znaaacznie lepszego.. pozostałych farbek nie próbowalam.. pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czekoladowy kolorek włosów na wakacje
Nie dobrze ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.