Juz glosowalas? Dzisiaj rozwiazanie konkursu na logo! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-06-05, 12:29   #1
admin
Gość

Juz glosowalas? Dzisiaj rozwiazanie konkursu na logo!

Witam

Dzisiaj zamykamy i konczymy konkurs na logo dla Wizaz.pl. Gwoli przypomnienia tym zapominalskim, ktore jeszcze nie oddaly swojego glosu przypominam sie uprzejmie.

Wieczorkiem zaczniemy zliczac glosy i... wybierac osobe, ktore bedzie miala problem z wydaniem glownej nagrody [img]icons/icon12.gif[/img]

[img]icons/icon35.gif[/img]
Donosiciel [img]icons/icon12.gif[/img]
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-05, 13:12   #2
Helena
Zadomowienie

Re: Juz glosowalas? Dzisiaj rozwiazanie konkursu na logo!

Głosuję na stare logo [img]icons/icon10.gif[/img] zgodnie z zasadą, że stara miłość nie rdzewieje. [img]icons/icon10.gif[/img]
Jestem ciekawa, jakimi kryteriami będzie kierowało się "Żyri" przy "wyborze" zwyciężczyni, skoro zwykle w takich konkursach po prostu losuje się zwycięzców.
Ale cóż, ale jak wybory to wybory, co tydzień referendum. Szkoda, że za udziaŁ w referendum europejskim nie będzie nagród [img]icons/icon22.gif[/img]
KOBITY I FACETY! GŁOSOWAĆ TRZEBA PRZEDE WSZTSTKIM W REFERENDUM UNIJNYM, co skromnie przypominam [img]icons/icon7.gif[/img]
Helena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-05, 13:24   #3
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Helena napisał(a):
> Głosuję na stare logo [img]icons/icon10.gif[/img] zgodnie z zasadą, że stara miłość nie rdzewieje. [img]icons/icon10.gif[/img]

Eeeee, nie... stare nie... Trzeba się zwizażować od czasu do czasu, ni? [img]icons/icon10.gif[/img]

> Jestem ciekawa, jakimi kryteriami będzie kierowało się "Żyri" przy "wyborze" zwyciężczyni, skoro zwykle w takich konkursach po prostu losuje się zwycięzców.

Hmmm, sądzę, ze żiri w postaci Agi jako właścicielki wizażu moze:
- losować
- rzucać kostką
- zaknąć oczy i wskazać palcem pierwszy z brzegu
- autorytarnie stwiedzić: to i tylko to logo mnie się podobuje [img]icons/icon12.gif[/img]
- zapytać męża
- zapytać dziecko (jak tam Wiktorek, Aguś? Zdrowszy?)
- zapytać sąsiadkę
- wybrać wszystkie te propozycję lub jeszce inną [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]

> Ale cóż, ale jak wybory to wybory, co tydzień referendum. Szkoda, że za udziaŁ w referendum europejskim nie będzie nagród [img]icons/icon22.gif[/img]
> KOBITY I FACETY! GŁOSOWAĆ TRZEBA PRZEDE WSZTSTKIM W REFERENDUM UNIJNYM, co skromnie przypominam [img]icons/icon7.gif[/img]

Popieram! Głosować, nie lenić się, lecieć w sobotę do urn [img]icons/1ehem.gif[/img] Trzeba być odpowiedzialnym za swój los - kto głosuje ten może potem narzekać, jakby co [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] Albo zbierać laury za trafną decyzję [img]icons/icon12.gif[/img]

[img]icons/1cmok.gif[/img]
PS. Ale na logo też, wiecie [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] Też będzie można narzekać jakby co [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon28.gif[/img]

Jędrek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyków
BabciaWeatherwax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-05, 13:31   #4
Twitty
Raczkowanie

GG do Twitty

Głosowałam już na logo i czekam z niecierpliwością na wyniki. Co do wygranej to chyba niemożliwe - w życiu niczego nie wygrałam [img]icons/icon22.gif[/img] [img]icons/icon22.gif[/img] [img]icons/icon22.gif[/img]
Pozdrawiam wszystkich! [img]icons/icon7.gif[/img] Głosujcie ostro!
Twitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-05, 13:47   #5
Helena
Zadomowienie

Re: Juz glosowalas? Dzisiaj rozwiazanie konkursu na logo! - do Babci

Popieram [img]icons/icon7.gif[/img] Babciu!!!
Jak nie zagłosujemy, Zło nie przyzna nam dopłat do zakupów kosmetycznych [img]icons/icon25.gif[/img]
Helena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-05, 13:56   #6
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Re: Juz glosowalas? Dzisiaj rozwiazanie konkursu na logo! - do Babci

Helena napisał(a):
> Popieram [img]icons/icon7.gif[/img] Babciu!!!
> Jak nie zagłosujemy, Zło nie przyzna nam dopłat do zakupów kosmetycznych [img]icons/icon25.gif[/img]

Zło, a jakie dokumenty należy złożyć w kwestii dopłat? [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] Bo ja już zacznę przygotowywać [img]icons/icon28.gif[/img]

Jędrek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyków
BabciaWeatherwax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-05, 14:15   #7
madame_volae
Gość

Chciałam właśnie napisać na jakie 3 loga głosowałam, ale zdałam sobie sprawę z tego, że mogłabym dostać wirusa na maila [img]icons/icon9.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img], a nie daj Boże spaliliby mi dom [img]icons/icon22.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]
Miałam brać udział w konkursie, ale jak zwykle zabrakło mi czasu, poza tym dobrze, że nie startowałam, tylko bym się ośmieszyła.. bo gdy zobaczyłam te wszystkie loga.. [img]icons/icon12.gif[/img]

A tak na marginesie.. zmieniam wizażo-login [img]icons/icon10.gif[/img] na 'yassou' because taki mam blogin [img]icons/icon7.gif[/img]

pzdr 4 all

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-06-05, 14:16   #8
xanka
Zadomowienie

GG do xanka

Zlotek dzieki za przypomnienie. Jakos zylam ze swiadomoscia, ze jest czas.. [img]icons/icon12.gif[/img]

wlasnie wrocilam z pleneru i sloneczko pieknie zjaralo mi plecki... Jest cudnie. A o konkursie z tego wszystkiego bym zapomniala.

cmoki
xanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-05, 15:11   #9
admin
Gość

Madame_Volae napisał(a):
> Chciałam właśnie napisać na jakie 3 loga głosowałam, ale zdałam sobie sprawę z tego, że mogłabym dostać wirusa na maila [img]icons/icon9.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img], a nie daj Boże spaliliby mi dom [img]icons/icon22.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]

WIRUSA? O czym ty piszesz, jakiego wirusa?
Stary 2003-06-05, 21:51   #10
yassou
Gość

piszę o tym o czym napisałam ;] To był taki żart, że ktoś by się zdenerwował, że na niego nie zagłosowałam i by się zemścił.. [img]icons/icon7.gif[/img] :P
Stary 2003-06-05, 22:03   #11
admin
Gość

Nie żartuj więcej.
Nalegam.
Dość sugestywnie nalegam.

Niech to będzie Twój ostatni żart na tym forum.
Stary 2003-06-06, 05:10   #12
Ula-M
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Ula-M GG do Ula-M

Chlip... aż zapisałam sobie stare logo w gifie [img]icons/icon7.gif[/img] Bo pewnie niedługo zniknie... No ale cóż, trzeba ewoluować [img]icons/icon7.gif[/img] A zwyciężczyni gratuluję wygranej i inwencji twórczej [img]icons/icon7.gif[/img]
Pozdrawiam [img]icons/icon7.gif[/img]
Ula
Ula-M jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-06, 08:08   #13
yassou
Gość

Czemu? ;/
Stary 2003-06-06, 12:26   #14
oleczka18
Raczkowanie

Re: Nowe Logo

a mi się nie podoba nowe logo [img]icons/icon9.gif[/img]
najbardziej podobalo mi się logo nr 62 no ale coż ...
przyzwyczaję się ..wiem przecież że wszystkim nie można dogodzić [img]icons/icon7.gif[/img]
ps. gratulacje dla zwyciężczyni [img]icons/icon7.gif[/img]
oleczka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-06, 12:32   #15
admin
Gość

Re: Nowe Logo

Przyznam, ze dosc oryginalne sa te gratulacje [img]icons/icon12.gif[/img]

A tak odnosnie tematu, to mi osobiscie nowe logo bardzo sie podoba. Kolejny dowod na to, ze jeszcze taki sie nie urodzil, coby wszystkim dogodzil [img]icons/icon10.gif[/img]

[img]icons/icon35.gif[/img]

ola napisał(a):
> a mi się nie podoba nowe logo [img]icons/icon9.gif[/img]
> najbardziej podobalo mi się logo nr 62 no ale coż ...
> przyzwyczaję się ..wiem przecież że wszystkim nie można dogodzić [img]icons/icon7.gif[/img]
> ps. gratulacje dla zwyciężczyni [img]icons/icon7.gif[/img]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2003-06-06, 15:08   #16
systematica
Wtajemniczenie

Re: Dzisiaj rozwiazanie konkursu na logo!

Nie wiem, czy autorka zwycięskiego projektu jest zawodowym plastykiem, i czy wobec tego w ogóle wypada gratulować profesjonalizmu [img]icons/icon12.gif[/img]
dlatego na wszelki wypadek [img]icons/icon12.gif[/img] pogratuluję świetnego projektu [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] [img]icons/1roza.gif[/img] no i wygranej - bo BYŁO Z CZEGO wybierać, oj, było ... [img]icons/icon7.gif[/img]

Agnieszko - moim zdaniem - świetny wybór [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon14.gif[/img]
Ogromnie mi się podoba ten znaczek [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] Mmm ... WIZAZ.pl WPADA W OKO ! [img]icons/icon12.gif[/img] - i to właśnie chodziło !
[img]icons/icon40.gif[/img]
Stary 2003-06-06, 18:34   #17
Tygrys
Maskotka Wizaz.pl

Re: Dzisiaj rozwiazanie konkursu na logo!

No to cóż ...

Również pogratuluję ...
dobrej znajomości ACDSee i szczęścia...

Powodzenia w Świecie Grafiki Komputerowej i Copywriterstwa - pracowałem tam ze dwa lata ...

Ti. NoComentator
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości