|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
sprawdź, może masz te drobiazgi? :)
niekatualne - zbyt wiele rzeczy już mam .
![]() hej ![]() szukam paru kosmetyków, może ktoś ma na zbyciu, w zamian mogę oddać książki, ciuszki, kosmetyki (wszystko w jednym wątku). czuję się "nieswojo" bo nie proszę o jakieś Diory czy inne tego typu kosmetyki, tylko zwykłe, dostępne w ludzkich cenach ![]() zaczynamy ![]() 1. Puder Rimmel Stay Matte, odcienie 003,004,005 2. Serum/odżywka wygładzająca włosy (po wieloletnim prostowaniu z włosów została mi kupa siana, może ktoś ma jakieś dobre środki do "odbudowy" włosów ![]() 3. Perełki brązujące 4. Błyszczyk, może być np. z Avonu ![]() 5. Dobra, czarna kredka do oczu 6. Biała Perła (nie wiem czy w dobrym temacie ją podaję ![]() 7. Kremy, żele, toniki antytrądzikowe 8. Podkład Miss Sporty błękitny 02 bądź Rimmel ![]() 9. Peelingi do twarzy ![]() 10. perfumy np. z Avonu, mogą być zużyte. Szaleję za Pur Blancą. ![]() 11. jasna pomadka 12. brązowe cienie do oczu ![]() 13. Wszystko, co miodowe, migdałowe, kokosowe ![]() 14. Lokówka ![]() 15. Pianka skręcająca loki / dobre wałki ![]() jeśli któraś z Was coś z tej listy ma i chciałaby się wymienić, byłabym wdzięczna ![]()
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-08-15 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sprawdź, może masz te drobiazgi? :)
Interesuje mnie ta tunika.
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1249312941 Mogłabym prosić o podanie jej wymiarów(czy na 42 nie będzie za mała)?Może chciałabyś za nią moją pomadkę z wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sprawdź, może masz te drobiazgi? :)
z wish listy jedynie
jasną pomadke moge ci wyjąć z zestawu cieni który mam w wątku, mam tez w wątku błyszczyk avon ale fiolet i po za wątkiem błyszczyk oriflame daydream karmelowy, ale zostało go jakies 30%... mogłabym ci to oddac za HP jeśli cię interesuje, a jak nie to trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.