|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Witam... a to moje dzieła... :)
Witam
![]() Chciałam pokazac moje wyroby ![]() Dzieki Wam dziewczyny... zdjecia wygladaja znacznie lepiej.... Załącznik 1172744 Fiolki Załącznik 1172745 Jaspis Jesienny Załącznik 1172746 Miodowe Krople Załącznik 1172749 Dzwoneczki Załącznik 1172750 Szecherezada Załącznik 1172751 Różowe Prymulki Jeszcze jedno!!!! W kolczykach "SZECHEREZADA" zmienilam zakonczenie... chodzi mi o zaciski... niestety wczesniej bylo robione zdjecie ![]() PRZEPRASZAM ZA WIELKOSC FOTEK!!!! NIE POTRAFIE TEGO TERAZ ZMNIEJSZYC!!!! JAK KTOS WIE TO PROSZE O POMOC!!!!! Edytowane przez ABRA_ABRA Czas edycji: 2008-07-22 o 14:03 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Witam... a to moje dzieła... :)
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1194530659
linka też srebrna? ![]() ładne te Twoje kolczyki
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładne rzeczy robisz
. Najbardziej podobają mi się trzecie kolczyki. W drugich nie pasuje mi tam linka, no ale to moje zdanie. Zdjęcia bardzo fajne tylko ogromne, chyba będziesz musiała je pomniejszyć |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Tak linka srebrna...
Na zdieciu nie widac... mam jeszcze problem z przerabianiem fotek
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Udany debiut,ładne kolory,fajne bukieciki
) ale trochę za dużo brushy.Chociaż ja na poczatku też tak robiłam
"ubi tu Caius,ibi ego Caia" Moje biżu: w miarę aktualne:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149081 dawno i nieprawda:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121906 W moim magicznym domu... Edytowane przez Caffi Czas edycji: 2007-11-08 o 15:26 Powód: juz nie pierwsza :) |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki za mile slowa... Biedronka...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
Kolczyki naprawdę ładne, choć praktycznie wszystkie nie w moim stylu - no, ale nie o preferencje stylu tu chodzi tylko o wykonanie, a te jest OK. Może nie widziałam zbyt dokładnie, bo widziałam...zbyt dokładnie Proszę, zmniejsz jeszcze te zdjęcia, bo trudno zobaczyć kolczyk, gdy jak się go nie przesunie to tylko ćwiartka na monitorze Sprawdź sobie w programie do obróbki zdjęć jak wygląda zdjęcie gdy wyświetla się jego właściwy rozmiar i spróbuj zmniejszyć tak, by ładnie wchodziło w monitor
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nastepnym razem bedzie mniej ![]() Ja od niedzieli mam ps.... wiec tak troche eksperymentuje ![]() Dzieki za dobre rady!!!! |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz zobaczylam jakie te zdiecia to KOLOSY..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Łaaa...jakie wielkie zdjęcia. Kiepsko się ogląda
![]() A koilczyki śliczne, wszystkie Fiołki najbardziej mi się podobają
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny PRZEPRASZAM za wielkosc fotek.... !!!!!
Nawet nie wiem jak mam je teraz pomniejszyc...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
1. i 2. zdjęcia są maxymalnie wielkie
nie potrafię ich ocenić...3.mniam, mimo że miodu nie nawidzę to kolczyki super ![]() 4.j.w.tylko bez miodu :P 5.znów wielkie foto, ale chyba ładnie się prezentują 6.j.w. Czy to Twoja pierwsza styczność z biżu ? bo mam wrażenie że siedzisz "w tym" już ładnych pare miesięcy ;] |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Muszę powiedzieć, że spodobały mi się Dzwoneczki
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Dokladnie od 4 miesiecy ( i to tez z przerwami... mam malego synka przy ktorym jest sporo pracy
a kolczyki to taki odpoczynek ) .... a co chodzi o fotki... nie potrafie tego teraz zmniejszyc!!!!!
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Śliczne te kolczyki - delikatne, choć bogate - piękne kompozycje i fajnie dobrane kolorki
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Proszę pomniejszone:
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
ooo
) no teraz to się rozumie. Gratulacje dla synka, zdolnej mamci
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Maqda jestes BOGIEM!!!!!
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne te kolczyki, takie pogodne i wesołe. Najbardziej podobają mi się Fiołki i Szeherezady
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Ładnie
Kwiatkowe są kolorowe i optymistyczne ![]() Bardzo podobają mi się kolczyki z piaskiem pustyni Mam tylko zastrzeżenie do pary kolczyków "Jaspis Jesienny". Na zdjęciu napisałaś, że jest tu 100% srebra, a srebro to bigle i ew. zaciski. Linka stalowa to nie srebro - chyba, że masz tą linkę rzeczywiście ze srebra (a nie koloru srebrnego)?? |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Naila, wyzej bylo potwierdzone ze linka srebrna
![]() Debuit udany, wszystko staranne i przyjemne dla oka. Fotki (po zmniejszeniu przez Maqde) tez sie niezle prezentuja Wiekszej rozdzielczosci niz 800x600 nie potrzeba.W PSie masz opcje obrazek-> wielkosc obrazka (ang. Image-> image size) wpisujesz zadana wielkosc fotki i program ladnie zmniejsza. Mozna tez po zmianie wymiarow troche wyostrzyc - filtr-> wyostrzanie -> wyostrzanie (analogowo Filter-> sharpen -> sharpen).
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak tu ładnie...
Nawet dobrze, ze te zdjecia tak makabrycznie duże, bo wszelkie szczegóły są widoczne gołym okiem ![]() 1 - śliczne kolory, ładnie dobrane koraliki, łądnie zrobione zaciski. 2 - ciepła, jesienna kolorystyka, choć wolałabym, zeby nie były na lince, a na szpilce... Ale krzyczeć nie będę ![]() 3 - bogate, ale delikatne... Podobają mi się. 4 - starannie zrobione. Znowu ładne kolorki... 5 - bardzo łądna kompozycja, tylko czemu znowu na lince, hmm? ![]() 6 - z powodu osobistych preferencji te spodobały mi się najbardziej. Choć tajemnicą pozostanie dla mnie cudowne rozmnożenie linki, wychodzącej z różyczki... A teraz tak: Po pierwsze, to zdjecia są śliczne i rzeczywiscie wystarczy je zmniejszyć i wyostrzyć. Kot już wyjasniła jak to zrobić ![]() Prace jak na debiut są bardzo Udane. Przez duże "U". Ale... Chyba powinnaś korzystać też z innych materiałów niż tylko linka - drut, szpilki, itd. Zachęcam Cię do tego i do eksperymentowania z formami kolczyków, by nie były "na jedno kopyto" - wiesz jeden post z takimi słodziutkimi linkowymi "bukiecikami kwiatków" jest mile widziany, ale żeby nie było takich dziesięć ![]() (i naprawde ta linka z Jaspisu Jesiennego jest ze srebra?) |
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
przyjemne prace
![]() z chęcią pooglądam kolejne ![]() te z jaspisem mi nie pasują, bo kamień jest wg mnie za ciężki na pojedynczą linkę
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
ładne i estetyczne prace, zdjęcia ładne, po pomniejszeniu o niebo lepsze
![]() słodkie są te kwiatuszkowe kistki
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Tsu - wydaje mi sie ze jak sie przypatrzysz to nad różyczką widać 2 linki
no ale fakt - dodatków jest 5 ![]() Prace śliczne - zwlaszcza fiołki. tylko, że ja zamiast kuleczek wziełabym jakies maleńkie koraliczki nałozyła na koniec i potraktowała je kropelką a nadmiar linki ucięła
|
|
#27 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
DZIEWCZYNY LINKA JEST KOLORU SREBRNEGO!!!!! A NIE ZE SREBRA... ZLE ZROZUMIALAM PYTANIE... PRZEPRASZAM!!!!
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzieki za dobre slowo i rady... Nastepna porcja swiecidelek jak zrobie fotki
Czekam na slonce (oby nie do wiosny )
|
|
|
|
|
#30 |
|
www.dulcedo.pl
|
No bardzo fajne, ciekawe i estetycznie podane. Wszystko w bdb wydaniu.
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

. Najbardziej podobają mi się trzecie kolczyki. 
) ale trochę za dużo brushy.Chociaż ja na poczatku też tak robiłam
Proszę, zmniejsz jeszcze te zdjęcia, bo trudno zobaczyć kolczyk, gdy jak się go nie przesunie to tylko ćwiartka na monitorze
Sprawdź sobie w programie do obróbki zdjęć jak wygląda zdjęcie gdy wyświetla się jego właściwy rozmiar i spróbuj zmniejszyć tak, by ładnie wchodziło w monitor 

jestem również
)