|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
smoky... mój debiut
Trochę się boję... Ale postanowiłam jednak spróbować.
To mój pierwszy makijaż na MM, więc nie krzyczcie za bardzo. Ale konstruktywna krytyka (jak i słowa zachęty oczywiście) mile widziana! Lista kosmetyków: TWARZ: - matujący make-up Soraya 01 jasny beż - korektor pod oczy Manhattan WakeUp concealer - korektor Miss Sporty MiniMe concealer - puder sypki Infinity nr 1 - puder w kulkach brązujący Sensique nr 101 - róż Wibo nr 5 BRWI: - kredka do brwi z dna kuferka (tak stara że aż się zmazała nazwa) - odżywka do rzęs Pierre Rene jako żel do brwi OCZY: - kohl Eva Cosmetics - kredka automatyczna Wibo czarna - eyeliner Pierre Rene High Perfection - cienie Pierre Rene - jasny beż (baza) Miss Sporty - ciemny brąz Rival de Loop - świetlisty (pod brwiami) - mascara Manhattan Long&Swing uff... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: smoky... mój debiut
Witamy serdecznie nową buźkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czy moje ciekawskie oko dostrzegło soczewki? ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dobre szpiegowskie oko
![]() Co do prześwitów i fotek na wprost, to niestety makijaż był robiony wieczorem i ciężko było ze zdjęciami (w rzeczywistości makijaż był dużo mocniejszy). Ale wstawiam jeszcze 2 zdjęcia zamkniętych oczek - słabo widać, ale zawsze coś: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Bardzo ladnie
![]() ![]() Ale pasuje do Ciebie taki ciemny makijaz, ladne zdjecia pomimo tego ze robione wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witamy na MM
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Kolejna piekna buzia na MM.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dziękuję dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Pewnie że udany debiut i kolejna ładna buzia na MM.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.