|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
makijaż i wesele
Witam.
Mam pewien problem, tzn. mam wesele w tą sobotę i nie mam pojecia jaki makijaż będzie mi pasował do tej sukienki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: makijaż i wesele
hmmm
mysle ze zanim dobierzesz makijaz do sukienki powinnas pokazac twarz i po 1 dobrac go do typu urody ![]() ogolnie sukienka jest lekko pstrokata jak dla mnie mysle ze klaSYKA BEDZIE DOBRZE WYGLADLA TZN. podkreslone oczy czarnym eyelinerem, przyciemnione brwi( o ile masz niewyrazne) trudno cos doradzic nie wiedzac jaki masz kolor cery, oczu, wlosow... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam
Potrzebuje pomocy ![]() Tak wiec rowniez wybieram się na wesele juz za nie cale dwa tygodnie. Sprawiłam sobie sukienke w kolorze zieleni. Do tego mam kremowe bolerko, ale nie mam bladego pojęcia jak się pomalować. Dodam że noszę okularki ale na wesele mam zamiar zostawić je w domu. nie jestem mocno opalona. Ah i na dodatek moje oczy wygladaja na bardzo male jak je optycznie powiekszyc. prosze pomożcie ![]() Czekam na odpowiedzi ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hmm a może jakąś fotke zapodasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dołączam się do prośby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Chyba się nie doczekam jakiejś porady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam wesele już jutro, sukienkę mam złotą wiązaną na szyi, więc fryzurę będę miała upiętą [choć włosy mam ledwo do brody, w tym przypadku muszą być upięte ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.