|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Nie opalone linie pod oczami
Dziewczyny mam chyba głupie pytanie. Jestem na wakacjach. Pogoda chyba już się skończyła
opalałam się dość dużo i niestety przez to, że mam wrażliwe oczy na słońce to je zawsze mrużę i niestety zauważyłam, że mam pod oczami nie opalone dwie linie. Macie pomysł jak to wyrównać? Drażni mnie to i źle się z tym czuję. Swoją drogą pierwszy raz mam coś takiego. Chciałabym się tego pozbyć, ponieważ lubię czasami nie robić makijażu a w takim stanie to chyba nie można. Nie śmiejcie się proszę. P.s. Jeśli mój tekst dziwnie wygląda to wina telefonu.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie opalone linie pod oczami
Hahahaha, dziwna sprawa
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Albo kremy brązujące do twarzy. Są delikatniejsze, ale po kilku dniach różnicy nie będzie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
jejku dziękuję wam. Nie pomyślałam o tym. To chyba zaraz idę poszukać jakiegoś sklepu. Wolałabym, żeby przed powrotem do domu wyrównało mi się to, bo czuję się okropnie. Mówicie, że napewno pomoże? A co powiecie o kremach BB?
Edytowane przez Charlotte York Czas edycji: 2012-08-22 o 09:50 |
|
|
|
|
#6 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem czy NA PEWNO pomoże, bo nie używałam tego typu kremów, ale ja bym tak zrobiła, będąc na Twoim miejscu. Kremy BB... To tak jak z podkładem, one nie zmieniają koloru skóry na stałe, nie wiem jak te typowo azjatyckie, niby mają rozjaśniać. Moim zdaniem najprościej i pewnie też najtaniej będzie kupić coś brązującego do twarzy, samoopalacz faktycznie może dawać zbyt intensywny efekt.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
a ja bym się przeszła na solarium
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
... I zakryła się od stóp do głów, zostawiając tylko dziury na te jaśniejsze kreski
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zła jestem. Byłam się opalać bo słońce wyszło i wszystko się opalilo a pod oczami ani drgnęło. Kupie sobie coś brązującego. Albo może z czasem zejdzie mi ta opalenizna i się wyrówna wszystko? |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Ci nie szkoda opalenizny to peelingowanie może to przyspieszyć. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
byłam dziś w naturze. Niczego do tej twarzy nie znalazłam. W ogóle nie wiedziałam gdzie patrzeć. No nic, u siebie w mieście czegoś poszukam. A pilingi uwielbiam
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
nie rozumiem co Cię tak bawi, skóra ma jakąś granicę opalania że tak powiem, i skoro autorka jest opalona to na solarium wyrównałaby kolor z tymi nieopalonymi miejscami, a nie spaliło to co opalone i zostawiło białe plamy tam gdzie były.
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
gdyby człowiek opalał się tak jak piszesz, to niemożliwe byłoby wyrównanie np śladu po pasku od stroju kąpielowego. ja tak rozumuję, ale kazdy może po swojemu więc w tym miejscu proponuję skończyć
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Nie kłućcie się czasem
Gdyby ktoś tu jeszcze wszedł i miałby pojęcie jakieś to proszę o polecenie jakiegoś kremu brązującego do twarzy bo nie mam pojęcia jak się zabrać za niego. Nigdy takiego nawet w dłoni nie miałam. Niestety dodatkowe opalanie nie pomogło na te linie.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Konto usunięte
|
a może po prostu dopóki jesteś opalona używaj pudru brązującego? ja mam tak, że twarz jakoś w ogóle mi się nie chce opalić, wygląda to jakbym sobie twarz od innego ciała doczepiła
.. no i używam pudru brązującego z Vipera lub Miss Sporty. nakładam takim wielkim pędzlem na podkład lub po prostu na krem (kiedy nie robię 'wielkiego' makijażu). Tobie wystarczyło by przejechać po okolicach oczu.
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

opalałam się dość dużo i niestety przez to, że mam wrażliwe oczy na słońce to je zawsze mrużę i niestety zauważyłam, że mam pod oczami nie opalone dwie linie. Macie pomysł jak to wyrównać? Drażni mnie to i źle się z tym czuję. Swoją drogą pierwszy raz mam coś takiego. Chciałabym się tego pozbyć, ponieważ lubię czasami nie robić makijażu a w takim stanie to chyba nie można. Nie śmiejcie się proszę. P.s. Jeśli mój tekst dziwnie wygląda to wina telefonu.