|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Co zrobić?
Przez najbliższy miesiąc będę mieszkała z bratem , który pracuje po 12 h dziennie, no i zobowiązałam się zająć robieniem obiado-kolacji, żeby braciszek jak wróci o 22 miał co zjeść. I tu pojawia się moje pytanie, co najlepiej zrobić, żeby nie było ''za ciężko'' na noc i nie była to jakaś trudna potrawa do zrobienia?
Z otwartymi ramionami przyjmuje propozycje, bo wieczór już się zbliża a ja nie wiem co zrobić. Zastanawiałam się nad plackami ziemniaczanymi ![]() Dziękuję z góry za odpowiedzi ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co zrobić?
jakaś rybka z sałatką z warzyw sezonowych, leczo, drób (najlepiej pieczony, panierowany za ciężki na noc), rissotto (w końcu to facet),
placki trochę za tłuste na noc nie napisałaś co brat lubi jeść |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
On by i nawet słonia zjadł
![]() Ale tak na poważnie to mięso je ale w średnich ilościach, gustuje raczej we włoskiej kuchni i tym podobnych.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
naleśniki na słodko lub z jakimś farszem, placki ziemniaczane
leczo, risotto(jak pisała agatka) parówki z serem zawijane cieście francuskim-świetne na obiadokolację właśnie ![]() albo makaron z sosem pomidorowym, skoro lubi kuchnię włoską... albo zrób mu pizze domową ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dziś postawiłam na placki ziemniaczane, ale mam jeszcze kilka tygodni do spędzenia u niego, więc Wasze propozycje są dla mnie bardzo przydatne. Dziekuję
![]()
![]() |
#6 |
BAN stały
|
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy/wszystkie/...mietanie,11595 to moze byc pyszne
![]() w ogole to polecam ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ tu znajdziesz sporo fajnych potraw do zrobienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.