|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cilest-antykoncepcja-zapomniałam i co teraz?
Brałam Cilest przez 8 dni i przerwałam (powody nieważne).Po 3 dniach (czyli dzisiaj) znowu mam okres.Teraz nie wiem czy zacząć od dziś,czy odliczyć 7 dni i wedy,czy odczekać cały cykl do nastepnego okresu i wtedy zaczac od nowa? Może któraś z was miała taki problem.Na ulotce pisze aby przyjąc jak najzybciej aby uniknąc krwawienia po odstawieniu,ale ja już tego nie uniknełam-a nie piszą co wtedy.
Czekam na odp. w miarę szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Cilest-antykoncepcja-zapomniałam i co teraz?
witam
nie jestem lekarzem ale tez brałam cilest i na twoim miejscu odczekałabym 7 dni i w 8 dniu przyjeła tabletkę z nowego opakowania i brała je do konca a póżniej znowu 7 dni przerwy itd,itd. pozdrawiam paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
karla rany boskie co Ty wyrabiasz, naprawdę spiorę Ci tyłek.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
przepraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
z tego co pamiętam, należy do kończyć opakowanie....ale nie jeteś dobrze zabezpieczona....pigułki nie chronią Cię przed ciążą....skonsultuj się jak najszybciej z lekarzem, albo chociaż do niego zadzwoń....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja zrobiłabym teraz jak radzi paula (o ile na pójdziesz do lekarza), masz teraz reakcje organizmu na odstawienie, ale z drugiej strony sprałabym Ci tyłek jak Malenka. Karla hormony to nie witaminy!!!! pomijajac powody, najważniejsze jest TWOJE zdrowie. Obiecujesz że bedziesz już grzeczna? bo cię nie zabierzemy na
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
i na tańce też nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.