|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
MARSZ RÓŻOWEJ WSTĄŻKI 10 październik 2009!!!
Hej!
Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na ten temat, ale lepszego nie znalazłam. Jeśli pomyliłam działy to proszę o przeniesienie do odpowiedniego forum. A więc chcę Was zapytać Wizażanki czy wybieracie się na Marsz Różowej Wstążki w sobotę? Jest to akcja walki z rakiem piersi organizowana we współpracy Reeboka z Avonem. Jest to już jedenasty masz, więc akcja jest bardzo popularna. Marsz rozpoczyna się 10 października o godz. 12. na rogu ul. Chmielnej i Nowego Światu. Na trasie marszu będzie można skorzystać z badań usg i mammografii oraz poradzić się specjalistów, także uważam że warto.Tu jest artykuł http://www.wizaz.pl/Trends-News/Wydarzenia-Promocje/Marsz-Rozowej-Wstazki To jak będziecie? Ja się wybieram Może się spotkamy
Edytowane przez ZuziaFruzia Czas edycji: 2009-10-08 o 13:58 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MARSZ RÓŻOWEJ WSTĄŻKI 10 październik 2009!!!
Piękna inicjatywa! Popieram! My kobitki musimy się wspierać! Ja na pewno będę na marszu
Poza tym gratuluje Wizażanko poruszenia tak bardzo istotnej kwestii, która dotyka tak wiele z nas. Kto jest z nami i wybiera się na marsz? ![]() do zobaczenia w sobotę |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
a ja z kujawsko-pomorskiego więc dalekoo
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ja ze śląskiego więc mnie też niestety ni będzie choc bardzo bym chciała, poza tym wyjeżdżam na weekend i i tak by mnie nie było
|
|
#5 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
ja się wybieram , moja mama sobie zrobi mammografię, ja być może zdecyduję się na USG,
chciałabym też taką koszulkę reeboka dostać, a na Placu Zamkowym można będzie po przymierzać buty EasyTone te do ćwiczenia pupy i nóg chętnie pooglądam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

Może się spotkamy