|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Narzekajmy .! :D
Witam dziewczyny
![]() hmm.. wpadłam na pomysł założenia wątku , w którym ponarzekałybyśmy trochę na naszych facetów.. ![]() oczywiście - bardzo ich wszystkich kochamy , ale chyba każdy ma takie cechy, które nas irytują ![]() Więc.. Narzekanie czas zacząć .! ![]() ![]()
słuchałam jak bije mu serce . . przy mnie zawsze szybko biło . Edytowane przez InnyWymiarx3 Czas edycji: 2009-08-17 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Narzekajmy .! :D
Mnie wkurza marudząc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a mnie wkurza tym że ze mną nie rozmawia na poważe "związkowe" tematy, tylko mi potem smsy pisze że przeprasza i inne duperele.. wkurza mnie to jak diabli!!!
no ale cóż, chyba sie boi mi w oczy patrzeć ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hmmm...
To mnie wkurza to, że boi się mi czasami powiedzieć prawdy, a przy innych to potrafi się otworzyć i powiedzieć co myśli kiedy siedzę z boku. Jeeeeny, nie wiem, ale jakoś jestem tak szczęśliwa, że narzekać mi się na niego nie chce, bo każdy ma wady i wiem, że ja też bywam straaasznie wkurzającym potworem ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Wkurza mnie czytanie w toalecie, znika czasem na godzinę bo wciągnęła go fabuła
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
och, jakie to zalosne kiedy musimy udawac,ze po pierwszym super spotkaniu nam nie zalezy :/ i czekac na to,co bedzie albo moze nie byc...
napisz kurcze wprost cos do mnie,a nie czaisz sie z polslowkami ![]() jak nie ty, to bedzie inny,ale poki co to ja chce ciebie troche bardziej niz innych ![]() wiec,facet, do roboty! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ech, w chwili obecnej jestem singielką, ale czemu by nie ponarzekać na byłego?
![]() No to co do mojego ex: Musiałam go wyganiać z domu, żeby poszedł na piwo ze znajomymi w czysto męskim gronie, a on i tak marudził, żebym poszła z nim, że on i tak wolałby spędzić wieczór ze mną. Raz gdy poszedł się spotkać ze znajomą ze studiów (z którą kiedyś kiedyś łączyły go stosunki seksualne) oraz jej mężem, i o godzinie 22 zadzwoniłam, żeby wracał do domu, stwierdził, że nie da z siebie robić pantofla! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Oj moje drogie... każdy problem z którym się spotykamy, wydaje nam się duży, czy wręcz ogrmny...
Ja od kilku lat pborykam się z probleme, jak nauczyć to bydle, w które zmienił się mój ukochany, że po ugotowaniu czegokolwiek, należy w kuchni posprzątać, zetrzyć stół i blat, z podłogi pozamiatać, a brudne naczynia wsadzić do zmywarki, albo, że jak w śmietniku jest pełno, to nie należy ubijać kolanem, tylko wyjąć worek ze śmieciami i iść wyrzucić, lub też, jak skończy się konsumować śniadanie/objad/kolację to naczynia ze stołu należy odnieść do kuchni przynjamniej, a najlepiej wsadzić do zmywarki, dodatkowo, żeby, gdy zmywarka skończyła myć - niezależnie, od tego kto włożył naczynia do niej i ją uruchomił - należy ją opróżnić, a nie stwierdzać, że "nie sprzątnąłem po sobie, bo zmywarka jest pełna" Zabić takiego to naprawdę mało!!! Albo weźmie prysznic, a wychodząc z łazienki zostawi ją całkowicie zalaną - no bo przecież kiedyś wyschnie, a to, że ja mam materiałowe papucie, i jak wejdę, to potem mam je mokre i zimne - to już nie jest istotone. No i jak przy okazji być spokojną, jak samej się wysilamy, a na rocznicę ślubu dostaję dwa opakowania Coli z biedronki, podczas, gdy on ode mnie dostał jakieś tam turbinki do modelu (swoją drogą z 5 razy droższe od tej p***j coli... Oj rzeczywiśćie już mi lepiej! ![]() A tak przy okazji, na długie siedzenie w łazience, ja znalazłam taki sposób, że jak mu zcierpnie niga, to potem za nim chodzę i poklepuję, podszczypuję w tą zcierpniętą... niesamowite, ale czas spędzany przez niego włazience się skraca... co każdą akcję ze zcierpniętą nogą... co prawda, trochę jeszcze potrwa, aż osiągnę rozsądne 15 minut posiedzenia, ale te 45 minut, które jest aktualne, ma się nijak do 3 godzin 4 lata temu ![]() I co racja to racja - posiedzenie może być dłuższe przy rozstroju żołądka, a nie w normalnych warunkach - tu powinno się zakończyć na max 15 minutach!
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2009-09-20 o 18:29 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.