Narzekajmy .! :D - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Uśmiechnij się

Notka

Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-17, 09:40   #1
InnyWymiarx3
Raczkowanie

Narzekajmy .! :D

Witam dziewczyny
hmm.. wpadłam na pomysł założenia wątku , w którym ponarzekałybyśmy trochę na naszych facetów..
oczywiście - bardzo ich wszystkich kochamy , ale chyba każdy ma takie cechy, które nas irytują
Więc..

Narzekanie czas zacząć .!

Edytowane przez InnyWymiarx3
Czas edycji: 2009-08-17 o 11:47
InnyWymiarx3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 16:10   #2
96LadyPoziomka96
Raczkowanie

Dot.: Narzekajmy .! :D

Mnie wkurza marudząc za to że się lubi ze mną drażnić co prawda już się do tego przyzwyczaiłam czasami nawet mi to nie przeszkadza i jego wymądrzanie. Ale i tak go kocham że posiada takie cechy
96LadyPoziomka96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 22:37   #3
bransoletka1104
Raczkowanie

a mnie wkurza tym że ze mną nie rozmawia na poważe "związkowe" tematy, tylko mi potem smsy pisze że przeprasza i inne duperele.. wkurza mnie to jak diabli!!!
no ale cóż, chyba sie boi mi w oczy patrzeć
Stary 2009-08-21, 21:47   #4
Sheril
Zadomowienie

GG do Sheril

Hmmm...
To mnie wkurza to, że boi się mi czasami powiedzieć prawdy, a przy innych to potrafi się otworzyć i powiedzieć co myśli kiedy siedzę z boku.
Jeeeeny, nie wiem, ale jakoś jestem tak szczęśliwa, że narzekać mi się na niego nie chce, bo każdy ma wady i wiem, że ja też bywam straaasznie wkurzającym potworem

WWW.DOGOMANIA.PL - zainteresuj się losem zwierząt!

www.nailsbymagda.pinger.pl Mój blog pazurkowy. Moja pasja. Zapraszam!
Sheril jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 22:14   #5
malenstfo24
Rozeznanie

Wkurza mnie czytanie w toalecie, znika czasem na godzinę bo wciągnęła go fabuła nigdy nie zrozumiem jak można czytać siedząc na "tronie"

6 Lipiec 2013
<3<3

14.08.2016 Bartek moj Najwiekszy Skarb

malenstfo24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 01:25   #6
Ivi 1988
Zakorzenienie

och, jakie to zalosne kiedy musimy udawac,ze po pierwszym super spotkaniu nam nie zalezy :/ i czekac na to,co bedzie albo moze nie byc...

napisz kurcze wprost cos do mnie,a nie czaisz sie z polslowkami

jak nie ty, to bedzie inny,ale poki co to ja chce ciebie troche bardziej niz innych

wiec,facet, do roboty!

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-16, 17:02   #7
Martini88
Przyczajenie

Ech, w chwili obecnej jestem singielką, ale czemu by nie ponarzekać na byłego? Myślę, że w ten sposób mogłyby się też rozładować kobiety chwilowo bez TŻ.

No to co do mojego ex:
Musiałam go wyganiać z domu, żeby poszedł na piwo ze znajomymi w czysto męskim gronie, a on i tak marudził, żebym poszła z nim, że on i tak wolałby spędzić wieczór ze mną.
Raz gdy poszedł się spotkać ze znajomą ze studiów (z którą kiedyś kiedyś łączyły go stosunki seksualne) oraz jej mężem, i o godzinie 22 zadzwoniłam, żeby wracał do domu, stwierdził, że nie da z siebie robić pantofla!
Martini88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 20:45   #8
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenstfo24 Pokaż wiadomość
Wkurza mnie czytanie w toalecie, znika czasem na godzinę bo wciągnęła go fabuła nigdy nie zrozumiem jak można czytać siedząc na "tronie"
Powiedz mu, że hemoroidy dostanie od tych długich posiedzeń
Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 18:25   #9
Killa Ree
Wtajemniczenie

Oj moje drogie... każdy problem z którym się spotykamy, wydaje nam się duży, czy wręcz ogrmny...
Ja od kilku lat pborykam się z probleme, jak nauczyć to bydle, w które zmienił się mój ukochany, że po ugotowaniu czegokolwiek, należy w kuchni posprzątać, zetrzyć stół i blat, z podłogi pozamiatać, a brudne naczynia wsadzić do zmywarki, albo, że jak w śmietniku jest pełno, to nie należy ubijać kolanem, tylko wyjąć worek ze śmieciami i iść wyrzucić, lub też, jak skończy się konsumować śniadanie/objad/kolację to naczynia ze stołu należy odnieść do kuchni przynjamniej, a najlepiej wsadzić do zmywarki, dodatkowo, żeby, gdy zmywarka skończyła myć - niezależnie, od tego kto włożył naczynia do niej i ją uruchomił - należy ją opróżnić, a nie stwierdzać, że "nie sprzątnąłem po sobie, bo zmywarka jest pełna"
Zabić takiego to naprawdę mało!!!
Albo weźmie prysznic, a wychodząc z łazienki zostawi ją całkowicie zalaną - no bo przecież kiedyś wyschnie, a to, że ja mam materiałowe papucie, i jak wejdę, to potem mam je mokre i zimne - to już nie jest istotone.
No i jak przy okazji być spokojną, jak samej się wysilamy, a na rocznicę ślubu dostaję dwa opakowania Coli z biedronki, podczas, gdy on ode mnie dostał jakieś tam turbinki do modelu (swoją drogą z 5 razy droższe od tej p***j coli...

Oj rzeczywiśćie już mi lepiej! Przydatny wątek.

A tak przy okazji, na długie siedzenie w łazience, ja znalazłam taki sposób, że jak mu zcierpnie niga, to potem za nim chodzę i poklepuję, podszczypuję w tą zcierpniętą... niesamowite, ale czas spędzany przez niego włazience się skraca... co każdą akcję ze zcierpniętą nogą... co prawda, trochę jeszcze potrwa, aż osiągnę rozsądne 15 minut posiedzenia, ale te 45 minut, które jest aktualne, ma się nijak do 3 godzin 4 lata temu
I co racja to racja - posiedzenie może być dłuższe przy rozstroju żołądka, a nie w normalnych warunkach - tu powinno się zakończyć na max 15 minutach!

Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam

Edytowane przez Killa Ree
Czas edycji: 2009-09-20 o 18:29 Powód: dopisek
Killa Ree jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 19:12   #10
malenstfo24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Killa Ree Pokaż wiadomość
Oj moje drogie... każdy problem z którym się spotykamy, wydaje nam się duży, czy wręcz ogrmny...
Ja od kilku lat pborykam się z probleme, jak nauczyć to bydle, w które zmienił się mój ukochany, że po ugotowaniu czegokolwiek, należy w kuchni posprzątać, zetrzyć stół i blat, z podłogi pozamiatać, a brudne naczynia wsadzić do zmywarki, albo, że jak w śmietniku jest pełno, to nie należy ubijać kolanem, tylko wyjąć worek ze śmieciami i iść wyrzucić, lub też, jak skończy się konsumować śniadanie/objad/kolację to naczynia ze stołu należy odnieść do kuchni przynjamniej, a najlepiej wsadzić do zmywarki, dodatkowo, żeby, gdy zmywarka skończyła myć - niezależnie, od tego kto włożył naczynia do niej i ją uruchomił - należy ją opróżnić, a nie stwierdzać, że "nie sprzątnąłem po sobie, bo zmywarka jest pełna"
Zabić takiego to naprawdę mało!!!
Albo weźmie prysznic, a wychodząc z łazienki zostawi ją całkowicie zalaną - no bo przecież kiedyś wyschnie, a to, że ja mam materiałowe papucie, i jak wejdę, to potem mam je mokre i zimne - to już nie jest istotone.
No i jak przy okazji być spokojną, jak samej się wysilamy, a na rocznicę ślubu dostaję dwa opakowania Coli z biedronki, podczas, gdy on ode mnie dostał jakieś tam turbinki do modelu (swoją drogą z 5 razy droższe od tej p***j coli...

Oj rzeczywiśćie już mi lepiej! Przydatny wątek.

A tak przy okazji, na długie siedzenie w łazience, ja znalazłam taki sposób, że jak mu zcierpnie niga, to potem za nim chodzę i poklepuję, podszczypuję w tą zcierpniętą... niesamowite, ale czas spędzany przez niego włazience się skraca... co każdą akcję ze zcierpniętą nogą... co prawda, trochę jeszcze potrwa, aż osiągnę rozsądne 15 minut posiedzenia, ale te 45 minut, które jest aktualne, ma się nijak do 3 godzin 4 lata temu
I co racja to racja - posiedzenie może być dłuższe przy rozstroju żołądka, a nie w normalnych warunkach - tu powinno się zakończyć na max 15 minutach!
Boshe szkoda, że mojemu nic nie cierpnie jak siedzi w kiblu a hemoroidy mu nie straszne pewnie póki ich nie dostanie, pozostają krzyki i ślizganie łapą po szybie, dostaje wtedy ataku śmiechu i musi wyjść kiedyś zbierałam skarpetki, ale to już historia, nauczył się wkładać do pojemnika wkurza mnie jeszcze jak zostawia resztki w słoiku, nawet na jedno posmarowanie się to nie nada, ale jest stoi w lodówce, nie wyrzuci, na zakupach nie wspomni, że kończy się np. majonez, dopiero jak mam ochotę lecę do lodówki by posmarować kanapkę musztardą bo wiem, że jest tam słoik i mina mi rzednie, i zrzędzę jak zwykle zrzędzę ostatnio umył lodówkę, zostawił ścierkę w kuchni, brudną jak pięć diabłów, bo chciał mi pokazać jak brudną lodówkę mieliśmy-wynajmujemy, więc lodówka już stała, nie ja ją zapuściłam a ostatnia rocznica, gdyby w ten dzień jego znajomy nie miał urodzin to by nie pamiętał, dowiaduje się zawsze w ten sam dzień kiedy kolo zaprasza go na piwo, oczywiście nie idzie, ale nawet coli nie kupi w tym roku mu nic nie kupiłam i nie żałuję, zawsze co roku i tak się kłócimy, bo mam żal, że zapomniał naczynia to już nie problem, parę kolacji podanej na brudnym talerzu, mhyymmm z zaschniętym sosem do tej pory to wspomina chyba tylko terapia wstrząsowa na nich działa bo na nasze gadanie się uodparniają

6 Lipiec 2013
<3<3

Stary 2009-09-20, 19:39   #11
Killa Ree
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malenstfo24 Pokaż wiadomość
Boshe szkoda, że mojemu nic nie cierpnie jak siedzi w kiblu a hemoroidy mu nie straszne pewnie póki ich nie dostanie, pozostają krzyki i ślizganie łapą po szybie, dostaje wtedy ataku śmiechu i musi wyjść kiedyś zbierałam skarpetki, ale to już historia, nauczył się wkładać do pojemnika wkurza mnie jeszcze jak zostawia resztki w słoiku, nawet na jedno posmarowanie się to nie nada, ale jest stoi w lodówce, nie wyrzuci, na zakupach nie wspomni, że kończy się np. majonez, dopiero jak mam ochotę lecę do lodówki by posmarować kanapkę musztardą bo wiem, że jest tam słoik i mina mi rzednie, i zrzędzę jak zwykle zrzędzę ostatnio umył lodówkę, zostawił ścierkę w kuchni, brudną jak pięć diabłów, bo chciał mi pokazać jak brudną lodówkę mieliśmy-wynajmujemy, więc lodówka już stała, nie ja ją zapuściłam a ostatnia rocznica, gdyby w ten dzień jego znajomy nie miał urodzin to by nie pamiętał, dowiaduje się zawsze w ten sam dzień kiedy kolo zaprasza go na piwo, oczywiście nie idzie, ale nawet coli nie kupi w tym roku mu nic nie kupiłam i nie żałuję, zawsze co roku i tak się kłócimy, bo mam żal, że zapomniał naczynia to już nie problem, parę kolacji podanej na brudnym talerzu, mhyymmm z zaschniętym sosem do tej pory to wspomina chyba tylko terapia wstrząsowa na nich działa bo na nasze gadanie się uodparniają
A nie myślałaś o podpięciu deski klozetowej do prądu? ... A puste słoiki załatwia się w ten sam sposób: coś co on wybitnie lubi, wyjada się niemal do końca a słoik stawia w lodówce - ja tak z nutellą robiłam - wyżarta do cna, tylko cieniuteńka warstwa na ściankach, a jak się otworzy wieczko, oj zonk! puściutko !!! po kilku takich akcjach z dżemem i nutellą zapamiętał, co to znaczy, pusty słoik robiący za pełny - teraz pamięta, żeby samodzielnie kupić, albo dać mi znać, żę się kończyło i trzeba kupić. Dobry pomysł z tym podawaniem na brudnych talerzach - tylko, że to mało wykonalne - bo każde obsługuje się samo, bo pracujemy tak nieregularnie, że rzadko jemy w tym samym czasie... czy nawet śpimy - no może poza weekendami...

Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam

Killa Ree jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 19:47   #12
malenstfo24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Killa Ree Pokaż wiadomość
A nie myślałaś o podpięciu deski klozetowej do prądu? ... A puste słoiki załatwia się w ten sam sposób: coś co on wybitnie lubi, wyjada się niemal do końca a słoik stawia w lodówce - ja tak z nutellą robiłam - wyżarta do cna, tylko cieniuteńka warstwa na ściankach, a jak się otworzy wieczko, oj zonk! puściutko !!! po kilku takich akcjach z dżemem i nutellą zapamiętał, co to znaczy, pusty słoik robiący za pełny - teraz pamięta, żeby samodzielnie kupić, albo dać mi znać, żę się kończyło i trzeba kupić. Dobry pomysł z tym podawaniem na brudnych talerzach - tylko, że to mało wykonalne - bo każde obsługuje się samo, bo pracujemy tak nieregularnie, że rzadko jemy w tym samym czasie... czy nawet śpimy - no może poza weekendami...
Kiepski ze mnie elektryk dobra rada z tymi słoikami spróbuję, może będą widoczne efekty

6 Lipiec 2013
<3<3

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Uśmiechnij się

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości