|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
makijaż - co sądzicie?
czesc,co sądzicie o tym makijazu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: makijaż - co sądzicie?
Tragiczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hehehe
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Gość
|
I znowu Krysia... może jakiś FanClub założymy
![]() Co do makijażu, ehhh, musieliby mi sporo zapłacić żebym dała się tak... umalować? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Jeeeeeeeeejkuuuuuuuuuuuuu !!!!!! Cuuudny inaczej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Jeeeeeeeeejkuuuuuuuuuuuuu !!!!!! Cuuudny inaczej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc zgadzam się z dziewczynami - przerysowany i teatralny, rzęsy sztuczne długości pół metra, w ogóle tej kobitki spod tapety nie widać
![]() Dla mnie to doskonały przykład tego, jak nie należy się malować. Iwonka ma rację, tak malują sie faceci przebierający się za kobiety... Albo starsze kobiety, które z niepoprawnym optymizmem uważają, ze mocna tapeta cofnie zegar i ukryje ich wiek... W każdym razie ktoś, kto chce coś ukryć pod nadmiarem tapety... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To mi przypomina pewną śmieszną historyjkę. Dawno temu gdy ja i moje przyjaciółki byłyśmy jeszcze studentkami, jakto dziewuszki biegałyśmy sobie na różne burżujskie pokazy makijazu ![]() ![]() ![]() ![]() Myślę że Christina chciała osiągnąć podobny efekt... co jej się udało. ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Alez dziewczyny co Wy opowiadacie
![]() ![]() ![]() Takie piekne rozowe pucki, fioletowe brokatowe oczka, usteczka - biskupi roz ![]() ![]() ![]() exxtra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
He he... miałam to samo skojarzenie: drag queen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Nutka nie gryzie!
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Może miala jakis koncert? Jeśli śpiewała ze sceny, a Stanach zjednoczonych w dodatku to nie sadzę żeby kogos tam taki makijaż zaskoczył... Trzeba wziąć pod uwagę że na koncertach, z dala od publiczności makijaż musi byc wręcz przerysowany żeby w ogóle było cos widać. Ten brokat na powiekach pewnie błyszczał bardzo widocznie w świetle reflektorów
![]() ![]() Makijażu scenicznego nie ocenia się w kategoriach zwyklego makijażu... A że taki a nie inny to pewnie rzecz gustu gwaizdki. Jak dla mnie to bardzo typowy malunek, dużo amerykańskich "artystek" tak wygląda, np. Pamela Anderson - jak siostra tej ze zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
powim w skrócie-na makijaż dziennny to to się nie nadaje;na wieczór do dyskoteki jeżeli chcemy zwrócić na siebie uwagę-to proszę bardzo;natomiast jeżeli chodzi o makijaż sceniczny to po krótce-bomba,na pewno będzie się świetnie prezentował w świetle reflektorów;świetny również dla tancerek go-go
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.