makijaż - co sądzicie? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-06-22, 12:54   #1
barbi
Przyczajenie

makijaż - co sądzicie?

czesc,co sądzicie o tym makijazu?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bar.jpg (31,8 KB, 31 załadowań)
barbi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-22, 12:59   #2
Halszka
Rozeznanie

GG do Halszka
Re: makijaż - co sądzicie?

Tragiczny Przerysowany, wręcz teatralny, śmieszny. Z pewnością nie dodaje urody, postarza, zmienia twarz niemalże nie do poznania. Swiadczy o braku dobrego smaku... Mogłabym jeszcze dużo dodać.
Halszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-22, 13:04   #3
Iwonalodz
Zakorzenienie

Hehehe śmieszny i teatralny Kojarzy mi się z mężczyznami, którzy przebierają się za kobiety i występują w różnych klubach

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-22, 13:04   #4
Asieńka
Gość

I znowu Krysia... może jakiś FanClub założymy
Co do makijażu, ehhh, musieliby mi sporo zapłacić żebym dała się tak... umalować?
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-22, 13:10   #5
doniczka
BAN stały

Jeeeeeeeeejkuuuuuuuuuuuuu !!!!!! Cuuudny inaczej Nie sądziłam, ze można dać się aż tak oszpecić
doniczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-22, 13:10   #6
doniczka
BAN stały

Jeeeeeeeeejkuuuuuuuuuuuuu !!!!!! Cuuudny inaczej Nie sądziłam, ze można dać się aż tak oszpecić
doniczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-22, 13:13   #7
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Szczerze mówiąc zgadzam się z dziewczynami - przerysowany i teatralny, rzęsy sztuczne długości pół metra, w ogóle tej kobitki spod tapety nie widać Niebieskie cienie na powiekach gaszą jej kolor oczu, to świecące ukrywa i tak cienkie brwi...

Dla mnie to doskonały przykład tego, jak nie należy się malować. Iwonka ma rację, tak malują sie faceci przebierający się za kobiety... Albo starsze kobiety, które z niepoprawnym optymizmem uważają, ze mocna tapeta cofnie zegar i ukryje ich wiek... W każdym razie ktoś, kto chce coś ukryć pod nadmiarem tapety...

Jędrek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyków
BabciaWeatherwax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-22, 13:38   #8
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

He he... To znów Christina Aguilera czy jakiś tranwesyta???? Rany julek... jak mozna dać sobie zrobić coś takiego... nie da się na to patrzeć bez bólu ale myślę że efekt zamierzony został osiągnięty... nie chodzi o to żeby ładnie wyglądać, o nie to by było za proste nalezy zrobić wrażenie no i prosze jak sie udało! Nie sposób przejść obojętnie
To mi przypomina pewną śmieszną historyjkę. Dawno temu gdy ja i moje przyjaciółki byłyśmy jeszcze studentkami, jakto dziewuszki biegałyśmy sobie na różne burżujskie pokazy makijazu No i jedna raz trafiła na pokaz makijzu Givenchy. To były stare dobre czasy, "mistrz" przyjechał z asystentką i niczym chirurg przy operacji mówił "a teraz poprosze o podkład nr 4" . Madzi nie dano spojrzeć w lustro to miała być niespodzianka totalna. Panie sprzedawczynie, asystentka i sam makeup guru ili się przed nią w zachwycie "co za cera, boska!". Mistrz ją zapewnił "Będzie pani tak wyglądała, że żaden mężczyzna nie będzie mógł od pani oka oderwać". No to kumpela siedzi i już planuje uroczy wieczór, jakieś łowy może itp. I tylko raz w niej serce zadrgało niepokojąco kiedy mistrz powiedział do podwładnej "poprosze eyeliner nr jakiśtam, PINK". Madzię to zastanowiło... no ale to mistrz! No i co? Jak zeszła z fotela było tak wstrząśnięta że nie mogła słowa z siebie wykrztusić bo to cytuję wg niej "burdelowy pink" żaden tam róż delikatny tylko piękny neonowy kolor a krechy znajdowały się nad inną czarnę cieniutką, były grube na pół powieki! Ale prawdę rzekł - NIKT absolutnie nie był w stanie oderwać od niej oczka.
Myślę że Christina chciała osiągnąć podobny efekt... co jej się udało.

Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-22, 14:33   #9
xanka
Zadomowienie

GG do xanka

Alez dziewczyny co Wy opowiadacie cudne to
Takie piekne rozowe pucki, fioletowe brokatowe oczka, usteczka - biskupi roz I te wcale niewidoczne przywiazane blond pasemka A moze ona miala wlasnie zaraz wystepowac na gali w cyrku? IMO genialne na taka okazje
exxtra
xanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-22, 16:52   #10
misioczat
Wtajemniczenie

He he... miałam to samo skojarzenie: drag queen
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-22, 17:58   #11
Nutka
Nutka nie gryzie!

ordynarny

_________________________ _________________________ _
_________________________ _________________________ _

WYSZUKIWARKA nie gryzie

Nutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-22, 18:10   #12
DominikaS
Zadomowienie

Może miala jakis koncert? Jeśli śpiewała ze sceny, a Stanach zjednoczonych w dodatku to nie sadzę żeby kogos tam taki makijaż zaskoczył... Trzeba wziąć pod uwagę że na koncertach, z dala od publiczności makijaż musi byc wręcz przerysowany żeby w ogóle było cos widać. Ten brokat na powiekach pewnie błyszczał bardzo widocznie w świetle reflektorów I nawet usta pewnie było widać w ostatnich rzędach
Makijażu scenicznego nie ocenia się w kategoriach zwyklego makijażu... A że taki a nie inny to pewnie rzecz gustu gwaizdki. Jak dla mnie to bardzo typowy malunek, dużo amerykańskich "artystek" tak wygląda, np. Pamela Anderson - jak siostra tej ze zdjęcia Kolory zresztą też bardzo amerykańskie))
DominikaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-06-22, 18:22   #13
Andziula
Raczkowanie

powim w skrócie-na makijaż dziennny to to się nie nadaje;na wieczór do dyskoteki jeżeli chcemy zwrócić na siebie uwagę-to proszę bardzo;natomiast jeżeli chodzi o makijaż sceniczny to po krótce-bomba,na pewno będzie się świetnie prezentował w świetle reflektorów;świetny również dla tancerek go-go
Andziula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości