|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy jest opcja blokowania statystyk?
Witam!
Chciałabym się dowiedzieć, czy istnieje opcja wyłączenia widoczności-mozliwosci ogladania rozpoczętych wątkow i udzielania się w konkretnych postach(przez innych uzytkownikow w moim profilu) mam nadzieje ze sensownie zadałam to pytanie i moderatorzy zrozumieja przekaz..
|
|
#2 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Czy jest opcja blokowania statystyk?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Złośliwcu, w tym przypadku aż ciśnie się na język że masz ' damską' intuicję
chodzi o to by przy tej internetowej anonimowości, byc jeszcze bardziej anonimowymA czy jest możliwość wprowadzenia takiej opcji? Wątki przecież istniałyby dalej, jednak, nie byłyby tak dostępne dla wszystkich, ktorzy znają nasz login
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
nawet gdybyś mogła sobie usunąć to ze swojego profilu, można łatwo znaleźć twoje posty przez zaawansowane wyszukiwanie. anonimowym można być w klubie alkoholików, ale na pewno nie w internecie, na ogólnodostępnym forum
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Tez bym tak chciala
![]() Nie wiem dlaczego ktos zadaje sobie trud wyszukania mnie (jakies kolezanki moich bylych lub dziewczyny braci mojego TZ) i potem oglada moj profil - bo teraz juz wiemy kto nam zaglada! To ze nie mam swojego imienia i nazwiska za login znaczy ze chce byc anonimowa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

i moderatorzy zrozumieja przekaz..