|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
mj
|
Fryzjer z wizją, niczym Michał Anioł ;)- poszukiwania
.
. Edytowane przez marta1210 Czas edycji: 2016-09-23 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer z wizją, niczym Michał Anioł ;)- poszukiwania
A ja może trochę nie w temacie :P, ale jednak, bo poznałam świetną fryzjerkę z Koszalina. Ma wizje, i zawsze dopbiera fryzury tak, że wychodzę z salonu zupełnie odmieniona i niezwykle zadowolona. Moją mamę również uszczęsliwiła dzisiaj owa fryzjerka
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Generalnie jestem z Elbląga ale dość często bywam w Trójmieście. Któregoś dnia miałam nie najlepszy humor wraz z Tz-tem. A dzień wcześniej spacerowaliśmy po monciaku w Sopocie. Z racji ze to to niedziela,wiec salon zamknięty, postanowiłam poszukać opinii w internecie. Mówie dokladnie o salonie Deja Vu, który jest za Trzy Gracje. Zadzwoniłam i się umówiliśmy, ceny nie najmniejsze,bo damskie strzyzenie ok 80-90 zł, natomiast męskie 45zł. Jestem obłędnie nawiedzona na punkcie swoich włosów i zanim pójde do fryzjera muszę tysiąc razy sie zastanowic. Zachęcił mnie ekluzywny wygląd między innymi. Trafiłam do mężczyny (pierwszy razy w życiu zresztą), wytlumaczyłam o jaki efekt mi chodzi i doznałam szoku, mój TŻ zakochał się wtedy na nowo bo zawsze marzył bym miala tak ścięte włosy. Włosy się same układały. TŻ nigdy nie wyszedł tak zadowolony od fryzjera, a jest straaaaasznie wybredny. Włosy po mimo że z czasem mu odrastały - cały czas miały rece i nocy i wyglądały zaje.... POLECAM z czystym Sumieniem. DEJA VU - Sopot. Wchodzi sie w zaułek koło pijalni czekolady Wedla.
![]() |
![]() |
#4 |
mj
|
.
. Edytowane przez marta1210 Czas edycji: 2016-09-23 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.